Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

Mes tai slepiame spintos viršutinėje dalyje, kad nepasiektų, neužmatytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiotka @ 2008 11 17, 14:06)
Mes tai slepiame spintos viršutinėje dalyje, kad nepasiektų, neužmatytų  4u.gif

mes stengiamės dovanėles nupirkti kai lieka nedaug laiko iki Kalėdų, tada jau būna išieškotos visos vietos biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julchenukas @ 2008 11 17, 12:40)
sveikos 4u.gif
eglutes grazios,kaip ir visas pasiruosimo bei laukimo laikas smile.gif
bet as norejau paklaust tokio kitokio klausimuko,ne apie eglutes tongue.gif
vat pasiskaitinejau temele ir radau pasisakymu,kad dovaneles po eglute sudeda tik kuciu nakti.grazu ir praktiska del tradiciju ir mazu vaikuciu.o sakykit,kur jas laikote pries tai?juk tu dovanu nemazai susidaro,o jei dar graziai kaip nors supakuotos,kur reikia ir kaspinelius,ju forma pasaugot,tai kur tuomet jas sudeti,kad nebutu atrastos smalsiu pirsciuku ir kad nenukentetu pirma laiko unsure.gif ?
mes pernai laikem dar po eglute,nes ir dukryte budama 1.5.neeme tu dovaneliu,ypac kurios buvo toleliau uz eglutes,o va kaip siemet bus? g.gif jau 2.5m.pats tas smalsumas,nes ir darzeli pasakoja,kad dovanas nesa kaledu senelis,tai zinau,jog ji butent ir issivaizduos,kad cia jau jai tos visos dovanos tongue.gif .nu nezn.,o tos vietos taip trugsta,kad liktu neuzmatyta doh.gif

Tema apie tai, kur slėpt dovanas iki Kalėdų smile.gif Paskaitykit, gal naudingų idėjų rasit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat slepiam spintos virsuje, o kaspinukus as uzdedu paskutine diena, kad nesusilamdytu, tai mano dickiai, jau dabar landzioja ir klausineja ar jau daug paslepiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 17, 14:03)
Tema apie tai, kur slėpt dovanas iki Kalėdų  smile.gif Paskaitykit, gal naudingų idėjų rasit  smile.gif  4u.gif

aciu 4u.gif nemaciau sios temos blush2.gif
Atsakyti
na tas tiesa, kuo vaikai didesni, tuo didesnės išmonės reikia tėvaliams lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai dovanas laikau darbe,nes jos laaabai dideles doh.gif
Atsakyti
as eisiu prisipirksiu apelsinu ir citrinu, supjaustysiu griezineliais, isdziovinsiu, prisiusiu kaspinelius ir uzsiimsiu namu puosyba. pernai ant eglutes taip kabinau, na man labai grazu buvo. jaukumas toks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 11 25, 15:42)
as eisiu prisipirksiu apelsinu ir citrinu, supjaustysiu griezineliais, isdziovinsiu, prisiusiu kaspinelius ir uzsiimsiu namu puosyba. pernai ant eglutes taip kabinau, na man labai grazu buvo. jaukumas toks  wub.gif

O kaip juos išdžiovint, kad nesupelytų? blush2.gif Aš irgi noriu biggrin.gif
Atsakyti
eglute ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ULTRA VIOLET: 25 lapkričio 2008 - 15:54
QUOTE(ULTRA VIOLET @ 2008 11 25, 15:50)

schmoll.gif nieko gero schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 11 25, 16:47)
O kaip juos išdžiovint, kad nesupelytų? blush2.gif Aš irgi noriu biggrin.gif

daryk dabar - tikrai nesupelys drinks_cheers.gif galima ir dujinej viryklej dziovinti apie 6 val beje, bet man patogiau ant radiatoriaus.
as pernukscius sudejau, bet nzn ar supelijo, neziurejau dar, bet nemanau.
Atsakyti