Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(LinMer @ 2008 11 09, 16:53)
O pernai musu eglute atrode taip, kadangi buvo du isdyke mazuliukai, tai puosiau pliusiniais zaisliukas,kad nebaisu butu jog sudus ar nuims zaisliukus:)

Pirmoji ypatingai graži smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
Cia musu pernais metais virtuveje

http://picasaweb.goo...leduNuotraukos#
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 22, 07:41)

Aš atiduodu savo balselį už tokio tipo eglučių puošybą wub.gif tebūnie jos amerikoniškos ar ten visokios kokios tik ne Lietuviškos, bet man tokios pačios mieliausios. Kalėdos aplamai toks ypatingas metas,kad ir pagrindinei simbolikai norisi suteikti ypatingą žavesį. nemėgstu aš tu pigių plasmasinių žaisliukų schmoll.gif

Preitą savaitgalį buvome Rygoje, tai šio miesto didieji prekybos centrai (pvz stockman") jau pradėjo kalėdinių puošmenų prekybą, tai vajej kiek ten grožių matėm wub.gif laukiu nesulaukiu to meto,kai ir pas mus pradės jaustis tą šventinė nuotaika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiotka @ 2008 11 12, 19:56)
Aš atiduodu savo balselį už tokio tipo eglučių puošybą  wub.gif  tebūnie jos amerikoniškos ar ten visokios kokios tik ne Lietuviškos, bet man tokios pačios mieliausios. Kalėdos aplamai toks ypatingas metas,kad ir pagrindinei simbolikai norisi suteikti ypatingą žavesį. nemėgstu aš tu pigių plasmasinių žaisliukų  schmoll.gif 

Preitą savaitgalį buvome Rygoje, tai šio miesto didieji prekybos centrai (pvz stockman") jau pradėjo kalėdinių puošmenų prekybą, tai vajej kiek ten grožių matėm  wub.gif  laukiu nesulaukiu to meto,kai ir pas mus pradės jaustis tą šventinė nuotaika  wub.gif

Tai kad jau ir pas mus prikrautos parduotuves mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, elementarių kalėdinių atributų 4u.gif nors aišku yra tikrai vertų dėmesio wub.gif
Atsakyti
http://lh6.ggpht.com...4/s128/Picture%
Papildyta:
sorry merginos, as mokausi ikelti nuotraukytes, tai va daug pridejau netikusiu nuorodu.user posted image

gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga74: 12 lapkričio 2008 - 22:56
kazko man neleidzia ikelti nuotraukos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skrega: 12 lapkričio 2008 - 22:58
ismokau, tai idesiu dar doh.gif , cia irgi pernykste, tik teko apkarpyti, tai gal nesimatys gerai.

user posted image
Atsakyti
Prasau pagalbos, gal kas matet tokiotipo eglute kur nors pirkt? Mums reiketu mazdaug 140-180cm aukscio, o senukuose tokiu dideliu nera. Ir vusi Klaipedosj neradau tokiu egluciu. Kakada maciau realiai, labai aptiko
Atsakyti
Esu mačiusi preitą žiemą tiek senukuose, tiek yske, tačiau tokias visai mažutytes 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
eglutes grazios,kaip ir visas pasiruosimo bei laukimo laikas smile.gif
bet as norejau paklaust tokio kitokio klausimuko,ne apie eglutes tongue.gif
vat pasiskaitinejau temele ir radau pasisakymu,kad dovaneles po eglute sudeda tik kuciu nakti.grazu ir praktiska del tradiciju ir mazu vaikuciu.o sakykit,kur jas laikote pries tai?juk tu dovanu nemazai susidaro,o jei dar graziai kaip nors supakuotos,kur reikia ir kaspinelius,ju forma pasaugot,tai kur tuomet jas sudeti,kad nebutu atrastos smalsiu pirsciuku ir kad nenukentetu pirma laiko unsure.gif ?
mes pernai laikem dar po eglute,nes ir dukryte budama 1.5.neeme tu dovaneliu,ypac kurios buvo toleliau uz eglutes,o va kaip siemet bus? g.gif jau 2.5m.pats tas smalsumas,nes ir darzeli pasakoja,kad dovanas nesa kaledu senelis,tai zinau,jog ji butent ir issivaizduos,kad cia jau jai tos visos dovanos tongue.gif .nu nezn.,o tos vietos taip trugsta,kad liktu neuzmatyta doh.gif
Atsakyti