Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(NaiLi @ 2008 11 08, 15:21)
Man toks durnas klausimas iškilo g.gif Kaip gražiai paskirstyti lemputes ant eglutės? Gal žinot kokį imantrų būdą? g.gif

As tai paprastai.
Pradedu nuo eglės viršūnės ir suku aplink, paskirstydama tarp šakų, zigzagu.
Atsakyti
Sveikutes,

Galvoju kaip siais metai idomiai papuosti eglute, gal kas idomiu minciu turit? galvojau gal kankorezius nupurksti raudonai, baltai ir papuosti, tik nezinia ar bus cia grazu g.gif

O pernai musu eglute atrode taip, kadangi buvo du isdyke mazuliukai, tai puosiau pliusiniais zaisliukas,kad nebaisu butu jog sudus ar nuims zaisliukus:)
user posted image

Mamos eglute buvo tokia
user posted image

O cia siaip dekoracija irgi pas mama smile.gif
user posted image
Atsakyti
Man pirmoji mieliausia ax.gif gal todėl, kad mėgstu raudonas, ir vos ne "perkrautas", kai daug papuošimų, gal ir dėl to, jog tais nykštukais (su kasytėm smile.gif) ir savo eglę puošėm bigsmile.gif Nostalgija, taip sakant smile.gif
O šiaip siūlau dar kankorėžių prikabint, ar pririšt ant eglės, natūralūs net gražiau, nei nupurkšti. 4u.gif O gal ir vieną kitą burbulą, ar kitos formos žaislą, gyvumo įneštų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!:)
Netyčiukais priklydau į šitą temukę ir dabar niekam ramybės neduodu,nes TAAAIP noriu KALĖDŲ,kad netas žodis.... NORIU,NORIU! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2008 11 09, 17:48)
Sveikos!:)
Netyčiukais priklydau į šitą temukę ir dabar niekam ramybės neduodu,nes TAAAIP noriu KALĖDŲ,kad netas žodis.... NORIU,NORIU!  wub.gif  wub.gif

As irgi noriu noriu noriu, jos buna visada taip ilgai laukiamos, taip ilgai joms ruosimasi, o jos taip greit praeina ir buna liudna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 09, 17:52)
As irgi noriu noriu noriu, jos buna visada taip ilgai laukiamos, taip ilgai joms ruosimasi, o jos taip greit praeina ir buna liudna blush2.gif

Tikra tiesa....tiek daug laukimo ir pasiruošimo ir taip mažai laiko... doh.gif kas sugalvojo tokias trumpas Kalėdas...? ;D galėtų būt Kalėdų 1 diena,Kalėdų 2 diena,Kalėdų 3 diena,Kalėdų 4 diena...etc. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gerai butu, kad kokia savaite kaledu butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 11 09, 18:39)

Juk panašiai ir būna, kai susideda Kūčios, Kalėdų dvi dienos, savaitgaliai, Naujieji smile.gif Būna pora dienų darbo tarp jų, bet gi nuotaika ne darbinė, šventinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 11 09, 17:39)

siais metais,bus 4 dienos iseigines,per sv.Kaledas...manau tikrai pakankamai... thumbup.gif
Atsakyti
Siemet pasiseke, tik kad gaila, jog teks grizt namo, nes vyrui i darbus reiks, o jau tada teks vel atgal keliaut svest nauju metu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2008 11 09, 02:21)
Man toks durnas klausimas iškilo g.gif Kaip gražiai paskirstyti lemputes ant eglutės? Gal žinot kokį imantrų būdą? g.gif

Nu aš tai pradedu nuo viršūnės, ir suku aplink kiekvieną eglutės aukštą- spirale aplink eglutę žemyn- galima tą spiralę sukti ant šakų galiukų , galima ir giliau į eglutę įsukti. Kuo trumpesnė girlianda, tuo giliau į eglutę ją reikia įsukti, kad jos užtektų per visą ilgį. O jei reikia daug mąstyti kaip paskirstyti lemputes- galimas daiktas, jog girlianda paprasčiausiai pertrumpa. Tokiu atveju, geriausiai, man regis, ją paskirstyti nuo viršūnės zigzagu žemyn (o ne spirale), ir tą zigzagą daryti tik iš vienos pusės- iš tos, iš kurios eglutė labiausiai matoma, kuri nenusukta į sieną ar pan.

Atsakyti
QUOTE(LinMer @ 2008 11 09, 16:53)

Pirmoji eglutė thumbup.gif Aš irgi galvoju apie pliušinius žaisliukus šiemet wub.gif
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 11 09, 22:34)
Nu aš tai pradedu nuo viršūnės, ir suku aplink kiekvieną eglutės aukštą- spirale aplink eglutę žemyn- galima tą spiralę sukti ant šakų galiukų , galima ir giliau  į eglutę įsukti.  Kuo trumpesnė girlianda, tuo giliau į eglutę ją reikia įsukti, kad jos užtektų per visą ilgį.  O jei reikia daug mąstyti kaip paskirstyti lemputes- galimas daiktas, jog girlianda paprasčiausiai pertrumpa. Tokiu atveju, geriausiai, man regis, ją paskirstyti nuo viršūnės zigzagu žemyn (o ne spirale), ir tą zigzagą daryti tik iš vienos pusės- iš tos, iš kurios eglutė labiausiai matoma, kuri nenusukta į sieną ar pan.

Ačiū už tokį išsamų atsakymą, visada ir aš sukdavau spirale, bet dėdavau net 2 girliandas, nes man gražu kai daug daug lempučių wub.gif
Atsakyti