kaip ykelti?
QUOTE(supermama69669 @ 2008 11 03, 09:33)
kaip ykelti?
Per internetinį foto albumą, tarkim, photobucket.com Paieškok SM užklausa internetinis albumas skyrely D.U.K ar Mamos kompiuteris
va cia musu pernykste eglute, tik neaisku kaip bus siemet, kaip namie siauteja 1.5 m. princese.
Uzklydau paganyti akytes...o siaubelis, kaip svenciu jau uzsimaniau!!!!Nebegaliu...laukiu Kaledu!
QUOTE(fainamama @ 2008 11 05, 00:58)
Uzklydau paganyti akytes...o siaubelis, kaip svenciu jau uzsimaniau!!!!Nebegaliu...laukiu Kaledu!
Ši būsena greitai užkrečiama
koks jaukumas ir siluma apima paziurejus i sias nuostabias eglutes...
taip ir noris greiciau saviske issitraukti ir papuosti...
taip ir noris greiciau saviske issitraukti ir papuosti...
jau koks grozis visur man siemet is vis stogas vaziuoja kaip laukiu svenciu o va kaip bus su eglutes puosimu tai irgi geras klausimas, kai namie bus 1.5 metu pasiutelis pernai tai jam dar vienodai sviete kas ten zybsi, tiksliau rupejo kas ten zybsi ale niekaip pasiekti negalejo
QUOTE(*gidryte* @ 2008 11 05, 19:40)
jau koks grozis visur man siemet is vis stogas vaziuoja kaip laukiu svenciu o va kaip bus su eglutes puosimu tai irgi geras klausimas, kai namie bus 1.5 metu pasiutelis pernai tai jam dar vienodai sviete kas ten zybsi, tiksliau rupejo kas ten zybsi ale niekaip pasiekti negalejo
pas mus namie bus metinukas, db jau nieko nepaslepsi, o ka kalbet kai eglute bus...kur ja padet, kad nenuverstu?
QUOTE(katcia @ 2008 11 05, 18:46)
pas mus namie bus metinukas, db jau nieko nepaslepsi, o ka kalbet kai eglute bus...kur ja padet, kad nenuverstu?
jei nera labai didele tai ant stalo, maniskis neimdavo
pas mus ji gan didele..atstalo nemanau kad graziai atrodytu...
gal reiks mazesne isigyt, kol kleckas paaugs...
QUOTE(Roberčiukas @ 2008 11 06, 09:12)
jei nera labai didele tai ant stalo, maniskis neimdavo
nu musiske 1.8 m dirbtine nu ziuresim, gal isaiskinsim, kad negalima geles siaip ne taip pasidare uzdrausta teritorija, gal ir eglute bus cia mano durnos viltys
QUOTE(katcia @ 2008 11 06, 10:39)
pas mus ji gan didele..atstalo nemanau kad graziai atrodytu...
as puosiu ta pacia, tik bandysim kazkaip kovoti geria kad naujoviski zaisliukai tokie plastamisiniai nelabai duztantys
Man toks durnas klausimas iškilo Kaip gražiai paskirstyti lemputes ant eglutės? Gal žinot kokį imantrų būdą?