Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

na va mano namuose eglutes nupuostos... sventes baigesi sad.gif cry.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoole @ 2008 01 05, 17:09)
na va mano namuose eglutes nupuostos... sventes baigesi  sad.gif  cry.gif  verysad.gif

Mes dar nenupuošėm, bet jau nuotaika tokia Kalėdinė visai išgaravus. Na ką, dabar lauksiu gimtadienio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 01:11)
Aciu 4u.gif
Dovanu po egle nebuvo iki Kuciu nakties... rolleyes.gif  Vaikai sventai tiki, kad jos atnesamos senio ax.gif
Va cia vaikuciams sumigus ir Kaledu seniui apsilankius...stebuklu nakti biggrin.gif
user posted image

Su Naujais 2008-aisiais!!!
Iki sekanciu Kaledu..... 4u.gif

Niu nuotrauka rolleyes.gif thumbup.gif negaliu atsižiūrėti rolleyes.gif Kad ir labai norint turbūt kitamet pas many nebus tokia blush2.gif
Savosios dar nenupuošėm, taip gaila kaip staigiai atėjo šventės, taip nepastebėtai ir baigėsi, dabar mano tokia nuotaika unsure.gif lotuliukas.gif
Iki kitų metų drinks_cheers.gif 4u.gif
O temos apie velykaičius butinai reiks drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labai visu grazios eglutes! mirksiukas.gif
Gaila, kad baigesi sventes... lauksim kitu Kaledu! smile.gif
Atsakyti
Mes šian jau namus nupuošėm ,eglutę nupuošėm ir išnešėm į lauką. Dabar galvojam kur sodint ax.gif
Atsakyti
aš ir nupuošiau šaindien, namai gįžo į įprastą režimą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 01 06, 16:17)
Mes šian jau namus nupuošėm ,eglutę nupuošėm ir išnešėm į lauką. Dabar galvojam kur sodint  ax.gif

dabar sodinsit? blink.gif lyg esu girdėjusi, kad per žiemą reik išlaikyti vėsioje patalpoje ir tada sodinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 01 05, 19:20)
O temos apie velykaičius butinai reiks  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

Jau yra truputis temų apie Velykas 4u.gif
Velykos. Margučiai
Artėjant Velykoms

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 03, 02:11)
Aciu 4u.gif
Dovanu po egle nebuvo iki Kuciu nakties... rolleyes.gif  Vaikai sventai tiki, kad jos atnesamos senio ax.gif
Va cia vaikuciams sumigus ir Kaledu seniui apsilankius...stebuklu nakti biggrin.gif
user posted image

Su Naujais 2008-aisiais!!!
Iki sekanciu Kaledu..... 4u.gif

Labai graži eglutė 4u.gif ech, gaila, kad tos šventės taip greitai praėjo.... ;/
Atsakyti
Cia musu eglute
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2008 01 10, 23:02)
Cia musu eglute

kur? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2008 01 10, 23:02)
Cia musu eglute

Nesimato nieko unsure.gif
Atsakyti