kaip bepuostum, bet visgi kaledines eglutes grazuma lemia pati eglute - kuo ji grazesne, tai net be zaisliuku jau nuostabiai atrodo deja, lietuvisku egluciu grazumas labai nusileidzia kitom...daniskom pvz
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 28, 18:11)
As sakau... maniske tokia vargse pries draugu egle
Visi namai ju tokie...klasikinis victorian, daug antikiniu dalyku...Zodziu ta egle labai atitinka ju namus Prie mano dekoro ta egle netiktu
Visi namai ju tokie...klasikinis victorian, daug antikiniu dalyku...Zodziu ta egle labai atitinka ju namus Prie mano dekoro ta egle netiktu
va būtent eglutės tikrai gražios, bet savo namuose neįsivaizduoju, nes interjeras visai kitoks...bet norėčiau namų tokio senovinio stiliaus, bet neišeina tokių įsikurti, tai va ir derinu kaip begaliu....
Bet va aš kaip ir švytėjimas ežero dugne- mėgstu medinukus, šiaudus, keptu meduolius su glazūra žaisliukus iš karoliukų ir pan...ir šiaip aš nemėgstu kai eglė papuošta vienodai, ta prasme kelių spalvų burbulai, girliandos, man primena PC man patinka nedidelė netvarka
gerų ateinančių 2008 nenuverskit eglių, per naujametinius šokius
QUOTE(grange @ 2007 12 27, 23:47)
parodysi?
eik tu, ta šaka gėdinga ar tu apie žaisliukus? reik nufotkinti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2007 12 29, 10:01)
kaip bepuostum, bet visgi kaledines eglutes grazuma lemia pati eglute - kuo ji grazesne, tai net be zaisliuku jau nuostabiai atrodo deja, lietuvisku egluciu grazumas labai nusileidzia kitom...daniskom pvz
Aš čia gal ne į temą, bet kas čia darosi, kas čia per mada - pas visus avataruose, smailuose ar parašuose briedžiai, apkabarotais žaisliukais ant ragų
Nejaugi kiti metai - briedžio?
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 14:57)
Aš čia gal ne į temą, bet kas čia darosi, kas čia per mada - pas visus avataruose, smailuose ar parašuose briedžiai, apkabarotais žaisliukais ant ragų
tai gal namuose briedis
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 29, 15:58)
tai gal namuose briedis
Vietoj Kalėdų eglutės?
QUOTE(Lock @ 2007 12 28, 10:22)
O gal ten kokios akcijos žaisliukams?
nea dar paklausiau apie akcijas, tai atseit jau ir taip baigia viską išparduoti
QUOTE(Eva... @ 2007 12 29, 00:16)
per photobucket'a paprasciau,nereik nieko kopint ...automatiskai viskas vyksta o man dar gerai,kad ne ruskai,nes su rusu kalba nedraugauju
Aš irgi už photobucket'ą
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 15:57)
Kaip mano paraše, ar ne?
QUOTE(muminukas @ 2007 12 29, 15:40)
eik tu, ta šaka gėdinga ar tu apie žaisliukus? reik nufotkinti
viską
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 14:59)
Vietoj Kalėdų eglutės?
nea salia kaledu eglutes vietoj kaledu senio,kuris dovanas nesa
Papildyta:
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 12 29, 16:30)
Migle pasikeitei avatara...beje laba grazus
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 29, 21:07)
Migle pasikeitei avatara...beje laba grazus
Niką, ne avatarą Ačiū