Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

kaip bepuostum, bet visgi kaledines eglutes grazuma lemia pati eglute - kuo ji grazesne, tai net be zaisliuku jau nuostabiai atrodo ax.gif deja, lietuvisku egluciu grazumas labai nusileidzia kitom...daniskom pvz unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 28, 18:11)
As sakau... biggrin.gif  maniske tokia vargse pries draugu egle biggrin.gif
Visi namai ju tokie...klasikinis victorian, daug antikiniu dalyku...Zodziu ta egle labai atitinka ju namus thumbup.gif Prie mano dekoro ta egle netiktu biggrin.gif

va būtent drinks_cheers.gif eglutės tikrai gražios, bet savo namuose neįsivaizduoju, nes interjeras visai kitoks...bet norėčiau namų tokio senovinio stiliaus, bet blush2.gif neišeina tokių įsikurti, tai va ir derinu kaip begaliu....

Bet va aš kaip ir švytėjimas ežero dugne- mėgstu medinukus, šiaudus, keptu meduolius su glazūra unsure.gif žaisliukus iš karoliukų ir pan...ir šiaip aš nemėgstu kai eglė papuošta vienodai, ta prasme kelių spalvų burbulai, girliandos, man primena PC unsure.gif man patinka nedidelė netvarka 4u.gif

gerų ateinančių 2008 4u.gif nenuverskit eglių, per naujametinius šokius tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 29 gruodžio 2007 - 15:17
QUOTE(grange @ 2007 12 27, 23:47)
parodysi?  ax.gif

eik tu, ta šaka gėdinga doh.gif ar tu apie žaisliukus? unsure.gif reik nufotkinti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2007 12 29, 10:01)
kaip bepuostum, bet visgi kaledines eglutes grazuma lemia pati eglute - kuo ji grazesne, tai net be zaisliuku jau nuostabiai atrodo ax.gif deja, lietuvisku egluciu grazumas labai nusileidzia kitom...daniskom pvz unsure.gif

Aš čia gal ne į temą, bet kas čia darosi, kas čia per mada - pas visus avataruose, smailuose ar parašuose briedžiai, apkabarotais žaisliukais ant ragų laugh.gif
Nejaugi kiti metai - briedžio? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 14:57)
Aš čia gal ne į temą, bet kas čia darosi, kas čia per mada - pas visus avataruose, smailuose ar parašuose briedžiai, apkabarotais žaisliukais ant ragų laugh.gif

tai gal namuose briedis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 29, 15:58)
tai gal namuose briedis lotuliukas.gif

Vietoj Kalėdų eglutės? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 12 28, 10:22)
O gal ten kokios akcijos žaisliukams?

nea verysad.gif dar paklausiau apie akcijas, tai atseit jau ir taip baigia viską išparduoti unsure.gif
Atsakyti
user posted image

Čia mūsų eglutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva... @ 2007 12 29, 00:16)
per photobucket'a paprasciau,nereik nieko kopint ...automatiskai viskas vyksta  ax.gif o man dar gerai,kad ne ruskai,nes su rusu kalba nedraugauju  schmoll.gif

Aš irgi už photobucket'ą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 15:57)

Kaip mano paraše, ar ne? ax.gif blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(muminukas @ 2007 12 29, 15:40)
eik tu, ta šaka gėdinga  doh.gif ar tu apie žaisliukus?  unsure.gif reik nufotkinti mastau.gif

viską blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 29, 14:59)
Vietoj Kalėdų eglutės? laugh.gif

nea salia kaledu eglutes lotuliukas.gif vietoj kaledu senio,kuris dovanas nesa lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 12 29, 16:30)
Aš irgi už photobucket'ą  ax.gif
Papildyta:

Kaip mano paraše, ar ne?  ax.gif  blush2.gif

Migle pasikeitei avatara...beje laba grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 29, 21:07)
Migle pasikeitei avatara...beje laba grazus smile.gif

Niką, ne avatarą ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti