Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

ta pirmoji kaip is kaledinio atviruko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 12 27, 20:42)
o aš įkvėpta Lateroido šnd nepagailėjau 50 litų ir dorado 6 žaisliukus nusipirkau  ax.gif ir kitąmet vėl nusipirksiu. nes maksimkoj 24 žaisliukus už 7 litus nusipirkau, tai praktiškai išmest su visa šaka reiks išmesti  doh.gif

parodysi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 22:28)
Nesiteisinu 4u.gif  Tik palyginimas "amerikietiskai saldi" manau netinkamas ir labai jau stereotipiskas... unsure.gif  Toje pacioje Amerikoje tiek skirtingu zmoniu ir labai skirtingai puosia. Todel tokio egliu puosimo stiliaus kaip "amerikietiskai saldus" nezinojau biggrin.gif
Parodau musu draugu(lietuviu mirksiukas.gif ) egle, kuri mano manymu saldoka su ruzavais zaisliukais ir rozytem.... biggrin.gif Cia sakyciau saldu........bet man grazu(kai ne mano namuose biggrin.gif )...nuotrauka apkarpyta, kad zmoniu nesimatytu ir isimsiu po kurio laiko, nes ne mano egle ax.gif
user posted image

Ir imetu musiske salia...paprastute....bent jau man iki tokio saldumo toli rolleyes.gif
user posted image
todel kiek nustebino palyginimas blush2.gif  bet kartoju- neisizeidziau  ax.gif  tik ziuriu zmones skirtingai "salduma" supranta mirksiukas.gif

dabar tavo eglute atrodo tokia tuscia lotuliukas.gif bet abi grazios net ir ta perkrauta savotiskai grazi
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 12 27, 23:37)
ta pirmoji kaip is kaledinio atviruko blink.gif

drinks_cheers.gif , tokia aukštuomenės eglė rolleyes.gif
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 28, 08:12)
dabar tavo eglute atrodo tokia tuscia lotuliukas.gif bet abi grazios net ir ta perkrauta savotiskai grazi

drinks_cheers.gif , o jau nuotraukų grožis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2007 12 27, 23:08)
va šita tai nereali  thumbup.gif

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 12 27, 21:42)
o aš įkvėpta Lateroido šnd nepagailėjau 50 litų ir dorado 6 žaisliukus nusipirkau  ax.gif ir kitąmet vėl nusipirksiu. nes maksimkoj 24 žaisliukus už 7 litus nusipirkau, tai praktiškai išmest su visa šaka reiks išmesti  doh.gif

O gal ten kokios akcijos žaisliukams?
Atsakyti
musu kuklute,paprastute,bet tokios ir norejom ax.gif
user posted image

kazkokia neryski foto verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 28 gruodžio 2007 - 12:48
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 28, 00:28)
Nesiteisinu 4u.gif  Tik palyginimas "amerikietiskai saldi" manau netinkamas ir labai jau stereotipiskas... unsure.gif  Toje pacioje Amerikoje tiek skirtingu zmoniu ir labai skirtingai puosia. Todel tokio egliu puosimo stiliaus kaip "amerikietiskai saldus" nezinojau biggrin.gif
Parodau musu draugu(lietuviu mirksiukas.gif ) egle, kuri mano manymu saldoka su ruzavais zaisliukais ir rozytem.... biggrin.gif Cia sakyciau saldu........bet man grazu(kai ne mano namuose biggrin.gif )...nuotrauka apkarpyta, kad zmoniu nesimatytu ir isimsiu po kurio laiko, nes ne mano egle ax.gif
user posted image

Ir imetu musiske salia...paprastute....bent jau man iki tokio saldumo toli rolleyes.gif
user posted image
todel kiek nustebino palyginimas blush2.gif  bet kartoju- neisizeidziau  ax.gif  tik ziuriu zmones skirtingai "salduma" supranta mirksiukas.gif

Abi grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o čia mūsų eglutė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 22:28)

Eina sau blink.gif Mano svajonių eglė wub.gif
Matosi,kad labai skoningi tavo draugai bigsmile.gif ,tikriausiai namus klasikiniu stilium susitvarke bigsmile.gif Negaliu akių atitraukti,nu tikrai nuostabiai gražu bigsmile.gif

Sakot saldi eglutė bigsmile.gif Na tai man tada patinka tas saldumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatukasss @ 2007 12 28, 16:17)
o čia mūsų eglutė
user posted image

Labai grazi,neperkrauta eglute wub.gif
Atsakyti
Visų eglės tiesiog nuostabios! Jaukios tokios.. ir labai geros nuotraukos- ta prasme, geros kokybės- apšvietimas toks šiltas.. Aš tai nededu, nes nufotkinau tik su telefonu- tai kaip per rūką, be to priešais buvo langas, tai iš viso turėjau lšsti ten į tokį kampą už sofos galo, kur niekas nevaikšto, o iš tos pusės žaislų beveik nekabinau, arba kabinau bet kaip- patingėjau, nes iš tos pusės niekas nemato, po gavosi taip, kad tik iš ten eina šiaip ne taip kažką nufotkinti, nes šviesa krinta tinkamesniu kampu ir dar bent eina suprasti, kad ten eglė- iš gražiausios pusės visai neaišku net kas ten per daiktas- viskas plaukia tokiam rūke.. Ir spalvos su tuo telefonu nufotkinus tokios šaltos, niurios, ir apšvietimo nesimato jokio..

Vnz.-o ir šiaip- aš galvoju- mes čia kalbame saldu- nesaldu, originalu/tradiciška, žeidžiamės/nesižeidžiam, kalbam apie kažkokius tai stilius- o man prioritetas kalėdinės eglutės puošyboje- kaip daug kur jau ir minėjau- sentimentai newyear.gif soske.gif 000054.gif 000059.gif happy.gif heart.gif nono.gif angel_not.gif ok.gif angel.gif 4u.gif assa.gif flirt.gif irnesakyk.gif

Todėl jei įdėčiau savo eglę- kiti tematytų vaizdą- išorę, kuri jiems nieko nereiškia, tik patinka arba ne, yra skoninga arba ne- o man reiškia prisiminimus, kiekvieno žaisliuko- saldaus ar nesaldaus- istoriją, laiką, praleistą su šeima, dėl viso to aukojant skonį, stilių ar kitus išorinius dalykus.. Kitaip sakant, tai, kas turi asmeninę vertę, įžiūrima ne akimis, o širdimi- ir kalėdos man pirmiausia ir yra tokia šventė- kurioje nuoširdus kičas ir blizganti rožinė nostalgija yra mielesni už snobišką skoningumą, arba jaukus, šiaudinis kūčiškumas mielesnis už šaltą perkrautą blizgesį ax.gif -žodžiu, eglę puošiu TIK SAU IR SAVO ŠEIMAI- ne svečiams ar kažkam, prieš ką norėčiau pasipuikuoti- nes kai darai sau, visad būna ta dalis, kurios kiti nesupras, arba kuri kitiems nieko nerekš- todėl jei kada ir dėčiau čia savo eglės nuotrauką- tikrai ne dėl to, kad kas įvertintų/pakritikuotų/pagirtų, ir ne tam, kad kažką įdomaus turėčiau parodyti, o tik dėl to, kad man patinka ta visuotinė ruošimosi, jaukumo atmosfera, tas jaukus netobulumas, dalinimasis tuo žmogiškumu, dalele savo šeimos gyvenimo- nepriklausomai nuo rezultato ar kokybės, nekonkuruojant ir ne vertinant- tiesiog džiaugtis kartu smile.gif 4u.gif
Atsakyti