Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

QUOTE(Makalius @ 2007 12 27, 16:27)
O man ten nėr dovanos?  blush2.gif
laugh.gif

biggrin.gif Tai, kad nea lygtais g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 12 27, 11:29)
Betgi tu ir pikta ax.gif

Man atrodo, kad tu įsižeidei todėl, kad pati mąstei galvojai, kaip čia originaliai papuošus, o atėjo teta Ankstikėlė ir pasakė, kad visi USA puošia vienodai.

Tikrai nepiktai parasiau g.gif 4u.gif Cia turbut kokiu tonu pati perskaitei, taip ir pasirode mirksiukas.gif biggrin.gif

Neisizeidziau biggrin.gif ir net nemaniau, kad mano egle originaliai papuosta schmoll.gif doh.gif Pati puosiau ir zinojau, kad puosiu tradiciskai...kas liecia spalvas ir zaisliukus ir kad ne mano viena puosta tam stiliuj. Todel nesugalvok savo teoriju blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 27 gruodžio 2007 - 18:16
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 16:49)
Tikrai nepiktai parasiau g.gif  4u.gif  Cia turbut kokiu tonu pati perskaitei, taip ir pasirode mirksiukas.gif  biggrin.gif

Neisizeidziau biggrin.gif  ir net nemaniau, kad mano egle originaliai papuosta schmoll.gif  doh.gif  Pati puosiau ir zinojau, kad puosiu tradiciskai...kas liecia spalvas ir zaisliukus ir kad ne mano viena puosta tam stiliuj. Todel nesugalvok savo teoriju blush2.gif

4u.gif

na paskaicius,taigi parasei,kad puosei tradiciskai,o kur gyveni,ten ir tendencijos tradiciskumo,juk nereikia isiszeisti,egle fantastiska,tikrai tik is karto kitokia nei pas mus tarkim LT. mirksiukas.gif Nors posta rasei ne man,tik issakiau savo nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 12 27, 12:30)
Visus, visus su Sventemis!  4u.gif
O cia eglute pas mano tevus Kuciu nakti  doh.gif
user posted image

O man tenai dovana buvo tongue.gif ...IR NE VIENA!!!Nes tai ir mano tevu eglute ax.gif lotuliukas.gif .Juokingiausia buvo,kai mano dukryte,debanciomis rankomis,pakavo dovanas ir vis sake:''na,negaliu patiketi!...kiek daug gali buti dovanu'' lotuliukas.gif .O kai pamate mano sesers dovanota minksta parsiuka(beje,jis didelis.Tame maise prie sienos,kur matosi mirksiukas.gif ))ji sauke:''parsiukas!parsiukas!parsiukas!....parsas!!parsas!!parsas!! lotuliukas.gif .Vienu zodziu,tas metas,stebuklu metas,is tiesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 27, 18:19)
na paskaicius,taigi parasei,kad puosei tradiciskai,o kur gyveni,ten ir tendencijos tradiciskumo,juk nereikia isiszeisti,egle fantastiska,tikrai tik is karto kitokia nei pas mus tarkim LT. mirksiukas.gif Nors posta rasei ne man,tik issakiau savo nuomone blush2.gif

As juk sakau, kad neisizeidziau mirksiukas.gif ir nemaniau kad kazkaip originliai puosiau doh.gif Tradiciskai, turejau omeny, daugiau zaisliuku dominuojancias spalvas(raudona, auksine, sidabrine...), ir pacius zaisliukus..stikliniai burbulai ir figureles(sniego seniai, seniai salciai ir t.t. juk ir LT taip puosia), o ne tradiciskai pagal regiona g.gif Kazkaip tie mano zaislai, bent jau man nesiskiria nuo lieuvisku g.gif tik pati egle kitokia, tanki...bet ne zaislai ax.gif
Atsakyti
O cia musu eglute smile.gif tik vat saldainiukai jau prarinkti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Californiagirl, nėra čia ko Tau teisintis - Tavo eglutė atitinka geriausias klasikinio puošimo tradicijas - ir visai, manau, nesvarbu, kur gyveni, jei turi skonį ir stiliaus pajautimą (o tai akivaizdu), visur Tavo eglutė išsiskirs iš bendros masės biggrin.gif 4u.gif Esmė ne žaisluose, ir ne eglutėje - svarbu, kaip viskas dera tarpusavy ir harmoningai įsilieja į aplinką smile.gif O ir nuotraukos puikios 4u.gif
Atsakyti
Dar viena mano eglė, netradicinė rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
o aš įkvėpta Lateroido šnd nepagailėjau 50 litų ir dorado 6 žaisliukus nusipirkau ax.gif ir kitąmet vėl nusipirksiu. nes maksimkoj 24 žaisliukus už 7 litus nusipirkau, tai praktiškai išmest su visa šaka reiks išmesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 27, 20:33)
Californiagirl, nėra čia ko Tau teisintis - Tavo eglutė atitinka geriausias klasikinio puošimo tradicijas - ir visai, manau, nesvarbu, kur gyveni, jei turi skonį ir stiliaus pajautimą (o tai akivaizdu), visur Tavo eglutė išsiskirs iš bendros masės  biggrin.gif  4u.gif Esmė ne žaisluose, ir ne eglutėje - svarbu, kaip viskas dera tarpusavy ir harmoningai įsilieja į aplinką  smile.gif O ir nuotraukos puikios  4u.gif

nei kas čia puola, nei kas čia turi teisintis rolleyes.gif

aš pasakiau savo nuomonę, niekas ir nesakė, kad eglutė negraži unsure.gif ne mano skonio, bet graži mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 12 27, 21:35)
Dar viena mano eglė, netradicinė rolleyes.gif
user posted image

va šita tai nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 12 27, 20:33)
Californiagirl, nėra čia ko Tau teisintis - Tavo eglutė atitinka geriausias klasikinio puošimo tradicijas - ir visai, manau, nesvarbu, kur gyveni, jei turi skonį ir stiliaus pajautimą (o tai akivaizdu), visur Tavo eglutė išsiskirs iš bendros masės  biggrin.gif  4u.gif Esmė ne žaisluose, ir ne eglutėje - svarbu, kaip viskas dera tarpusavy ir harmoningai įsilieja į aplinką  smile.gif O ir nuotraukos puikios  4u.gif

Nesiteisinu 4u.gif Tik palyginimas "amerikietiskai saldi" manau netinkamas ir labai jau stereotipiskas... unsure.gif Toje pacioje Amerikoje tiek skirtingu zmoniu ir labai skirtingai puosia. Todel tokio egliu puosimo stiliaus kaip "amerikietiskai saldus" nezinojau biggrin.gif
Parodau musu draugu(lietuviu mirksiukas.gif ) egle, kuri mano manymu saldoka su ruzavais zaisliukais ir rozytem.... biggrin.gif Cia sakyciau saldu........bet man grazu(kai ne mano namuose biggrin.gif )...nuotrauka apkarpyta, kad zmoniu nesimatytu ir isimsiu po kurio laiko, nes ne mano egle ax.gif
user posted image

Ir imetu musiske salia...paprastute....bent jau man iki tokio saldumo toli rolleyes.gif
user posted image
todel kiek nustebino palyginimas blush2.gif bet kartoju- neisizeidziau ax.gif tik ziuriu zmones skirtingai "salduma" supranta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 27 gruodžio 2007 - 23:32