Čia taip prieš kelis metus diedas parvilko "nukovęs" eglę Kadangi ji buvo virš 2 m, kad net viršų teko pjaut, tai nepajėgiau jos pakelt ir pragulėjo ant kilimo per naktį Vaikai buvo išsigandę
mano prieoritetai puošiant gelę- jokių blizgučių, jokių margučių, jokių bumbulų aš puošiu medinukais žaisliukais. Tiesa, jie pirkti maximoje, kiničių gamybos, bet medis gyvesnis už tas butaforines stikles, lietučius ir t.t
[/quote]
O kas ten per medinukai?- Gal tu turėjai minty šiaudinius?- Aš pernai prisipirkau įvairių -didelių ir mažų -šiaudinių žvaigždžių (mano eglė trijų metrų ir plati bei tanki), visokių šiaudinių žvėrelių, šiaudiniųš girliandų- visa tai kinietiška, aišku, ir pirkta visokiose maximose, senukuose, statybų alėjoje- ir pasipuošiau eglę vien šiaudiniais- tai visiems labai patiko- ir man pačiai. Taip jauku- "kūčiška" buvo... Bet kasmet vienodai atsibosta, tai šiemet puošiau blizgančiais- irgi, tokia vaikystės nostalgija-seniau gi tų šiaudinių tik liaudies meistrai turėjo, o parduotuvėse jų nebuvo, tai visi stikliniais žvėreliais, nykštukais, margais burbulais puošė... Tai šiemet puošiau stambiais vienspalviais burbulais, ir įvairiaspalviais senovinio stiliaus blizgiais žvėreliais, kankorėžiais, braškėmis ir kitomis įvairiomis figūrėlėmis- senovinio tipo- iš mūsų vaikystės
Bet kažkaip kasmet norisi vis kitokios tos eglės, o tokiai didelei reikia žaislų tiek, kad paskui jų laikyt nėra kur bute- sandėlio nėra, rūsį kasmet plėšia, tai nieko nelaikom- o žaislų turbūt daugiau nei šimto reikia ant jos- kiekvienos spalvos po trisdešimt minimum, o jei kasmet nori kokios vienos naujos rūšies žaisliukų padėliot, tai susidaro tiek, kad reiktų atskiros patalpos vien eglės žaislams laikyti, ir ji visa iki lubų būtų užpildyta..
Tai va įdomu pasidarė, kokius medinius tu perki.. Nes aš žinau, jog kitais metais vėl norėsiu kažko naujo įterpt tarp senų žaisliukų, tai užsisakiau pas forumo dalyvę una-art angeliukų medinių, plokščių tokių- bet jie tik išdrožti - o nudažyti, nuspalvinti, numarginti, išpiešti veidukus ir rūbus reiks pačiai- tai planuoju kitąmet kabinti juos.. Pakui dar kada labai norėčiau iš kur nors gauti nertų - snaigių, angeliukų, ir t.t. Paskui dar norėjau butaforinių dovanėlių pasidaryti, eglei papuošti- nemažų tokių- liko nuo blizgių burbulų tokių skaidrių dėžučių plastikinių, tai mąstau apklijuoti medžiaga, ar kuo kitu, kad ilgai ir gerai "dėvėtųsi" ir būtų patvaru, bei primintų dovanų popierių.. Dar svajoju pasidaryti mozaikos principu- apklijuoti kokį burbulą raudonom ir baltom pupelėm- labai gražiai atrodo tokie žaislai.. Ir dar daug visokių norų yra dėl tų žaislų, nes kasmet norisi naujo, o pirkti brangu, reikia daug... Ir šiaip, patinka pačiai kurti...Bet šią ligą reiktų įšsigydyti- nu siaubas ima pagalvojus kur viską dėsiu, kai įsigysiu viską, apie ką svajoju, ir vis tiek kasmet norėsis kažko naujo...
Tai pasidarė įdomu, ar tu turi mintį medinius, ar šiaudinius...
Ankstikėlė rašė:
mano prieoritetai puošiant gelę- jokių blizgučių, jokių margučių, jokių bumbulų aš puošiu medinukais žaisliukais. Tiesa, jie pirkti maximoje, kiničių gamybos, bet medis gyvesnis už tas butaforines stikles, lietučius ir t.t
[/quote]
O kas ten per medinukai?- Gal tu turėjai minty šiaudinius?- Aš pernai prisipirkau įvairių -didelių ir mažų -šiaudinių žvaigždžių (mano eglė trijų metrų ir plati bei tanki), visokių šiaudinių žvėrelių, šiaudinių girliandų- visa tai kinietiška, aišku, ir pirkta visokiose maximose, senukuose, statybų alėjoje- ir pasipuošiau eglę vien šiaudiniais- tai visiems labai patiko- ir man pačiai. Taip jauku- "kūčiška" buvo... Bet kasmet vienodai atsibosta, tai šiemet puošiau blizgančiais- irgi, tokia vaikystės nostalgija-seniau gi tų šiaudinių tik liaudies meistrai turėjo, o parduotuvėse jų nebuvo, tai visi stikliniais žvėreliais, nykštukais, margais burbulais puošė... Tai šiemet puošiau stambiais vienspalviais burbulais, ir įvairiaspalviais senovinio stiliaus blizgiais žvėreliais, kankorėžiais, braškėmis ir kitomis įvairiomis figūrėlėmis- senovinio tipo- iš mūsų vaikystės
Bet kažkaip kasmet norisi vis kitokios tos eglės, o tokiai didelei reikia žaislų tiek, kad paskui jų laikyt nėra kur bute- sandėlio nėra, rūsį kasmet plėšia, tai nieko nelaikom- o žaislų turbūt daugiau nei šimto reikia ant jos- kiekvienos spalvos po trisdešimt minimum, o jei kasmet nori kokios vienos naujos rūšies žaisliukų padėliot, tai susidaro tiek, kad reiktų atskiros patalpos vien eglės žaislams laikyti, ir ji visa iki lubų būtų užpildyta..
Tai va įdomu pasidarė, kokius medinius tu perki.. Nes aš žinau, jog kitais metais vėl norėsiu kažko naujo įterpt tarp senų žaisliukų, tai užsisakiau pas forumo dalyvę una-art angeliukų medinių, plokščių tokių- bet jie tik išdrožti - o nudažyti, nuspalvinti, numarginti, išpiešti veidukus ir rūbus reiks pačiai- tai planuoju kitąmet kabinti juos.. Pakui dar kada labai norėčiau iš kur nors gauti nertų - snaigių, angeliukų, ir t.t. Paskui dar norėjau butaforinių dovanėlių pasidaryti, eglei papuošti- nemažų tokių- liko nuo blizgių burbulų tokių skaidrių dėžučių plastikinių, tai mąstau apklijuoti medžiaga, ar kuo kitu, kad ilgai ir gerai "dėvėtųsi" ir būtų patvaru, bei primintų dovanų popierių.. Dar svajoju pasidaryti mozaikos principu- apklijuoti kokį burbulą raudonom ir baltom pupelėm- labai gražiai atrodo tokie žaislai.. Ir dar daug visokių norų yra dėl tų žaislų, nes kasmet norisi naujo, o pirkti brangu, reikia daug... Ir šiaip, patinka pačiai kurti...Bet šią ligą reiktų įšsigydyti- nu siaubas ima pagalvojus kur viską dėsiu, kai įsigysiu viską, apie ką svajoju, ir vis tiek kasmet norėsis kažko naujo...
Tai pasidarė įdomu, ar tu turi minty medinius, ar šiaudinius...
[/quote]
[/quote]
O kas ten per medinukai?- Gal tu turėjai minty šiaudinius?- Aš pernai prisipirkau įvairių -didelių ir mažų -šiaudinių žvaigždžių (mano eglė trijų metrų ir plati bei tanki), visokių šiaudinių žvėrelių, šiaudinių girliandų- visa tai kinietiška, aišku, ir pirkta visokiose maximose, senukuose, statybų alėjoje- ir pasipuošiau eglę vien šiaudiniais- tai visiems labai patiko- ir man pačiai. Taip jauku- "kūčiška" buvo... Bet kasmet vienodai atsibosta, tai šiemet puošiau blizgančiais- irgi, tokia vaikystės nostalgija-seniau gi tų šiaudinių tik liaudies meistrai turėjo, o parduotuvėse jų nebuvo, tai visi stikliniais žvėreliais, nykštukais, margais burbulais puošė... Tai šiemet puošiau stambiais vienspalviais burbulais, ir įvairiaspalviais senovinio stiliaus blizgiais žvėreliais, kankorėžiais, braškėmis ir kitomis įvairiomis figūrėlėmis- senovinio tipo- iš mūsų vaikystės
[/quote]
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 26, 23:03)
Oi, sorry už pasikartojimą, norėjau pataisyti, o gavosi antra žinutė
Olaiva, labai gražūs eglutės žaisliukai- pati niekaip neprisiversčiau nusinert tokį kiekį -kantrybės pritrūktų- o čia tavo pačios nerti?
Olaiva, labai gražūs eglutės žaisliukai- pati niekaip neprisiversčiau nusinert tokį kiekį -kantrybės pritrūktų- o čia tavo pačios nerti?
taip,pati gaminau
QUOTE(Ankstikėlė @ 2007 12 26, 19:35)
Iš niko supratau, kad californiagirl, tikriausiai bazuojasi Usa, [B]nes eglė tokia saldžiai amerikietiška[/B
Saldziai??? Ar esi macius saldziasias amerikieciu egles...??? Kazkaip ne vietoje tavo stereotipai Tikrai nepastebejau, kad Amerikoj jos butu puosiamos vienu "saldziu" stiliumi... Visi puosia skirtingai...
Su SVENTEM visas
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 05:30)
Saldziai??? Ar esi macius saldziasias amerikieciu egles...??? Kazkaip ne vietoje tavo stereotipai Tikrai nepastebejau, kad Amerikoj jos butu puosiamos vienu "saldziu" stiliumi... Visi puosia skirtingai...
Su SVENTEM visas
Su SVENTEM visas
Gal turejo minti,kad pati eglute....tokia saldi,labai vesli,na visiska priesingybe lietuviskai eglutei Man ji grazi nors dar karta paziurejau tavaja eglute...na tikrai ji tokia.......
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 26, 22:37)
O kas ten per medinukai?- Gal tu turėjai minty šiaudinius?- Aš pernai prisipirkau įvairių -didelių ir mažų -šiaudinių žvaigždžių
gaila, kad mūsų fotoaparatas turputį ne kondicijoj, bet va tokie panašūs žinoma, pas mus tik šaka, ant labai didelės eglės, tuo labiau trijų metrų nelabai gal atrodytų gražiai, ta prasme- jokio efekto nebūtų bet norėčiau nusipirkti tokių didesnių žaisliukų, bet nerandu, tai tik užpraeitais metais, atrodo, Maximoje papirkau dvi dėžutes tokių, ir tai tik Kaune, pas mus Klaipėdoje nebuvo ir labai džiaugiuosi...tų šiaudinių žvaigždžių ir žmogeliukų ir aš turiu dar turiu uošvienės darytus šiaudinius sodus, kuriuos truputį pakoregavus, labai gražiai gaunasi žaisliukai eglutei
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 27, 06:30)
Su SVENTEM visas
Su SVENTEM visas
ačiū, ir Jūsų gražią šeimą su šventėmis
Betgi tu ir pikta juk rašiau, kad nieko blogo nenorėjau pasakyti, mano nusistebėjimas buvo išreišktas todėl, kad pagal eglutes, lengva pasakyti, kur daugmaž gyvena žmogus ir tikrai neturėjau omeny, kad visi puošia vienu stiliumi. Man atrodo, kad tu įsižeidei todėl, kad pati mąstei galvojai, kaip čia originaliai papuošus, o atėjo teta Ankstikėlė ir pasakė, kad visi USA puošia vienodai. Nenorėjau to pasakyti, tik vistiek....USA kaip regipnas, žemynas, kaip čia bepavadinus turi savo bendrą eglių puošimo bruožą esu nemažai keliavusi, teko po daug ambasadų lankytis, tai toks mano pastebėjimas
Va tokie mūsų žaisliukai
Visus, visus su Sventemis!
O cia eglute pas mano tevus Kuciu nakti
O cia eglute pas mano tevus Kuciu nakti
QUOTE(Invincible @ 2007 12 27, 12:30)
O kiek dovanų
nu dovanų tai nerealiai
QUOTE(Invincible @ 2007 12 27, 11:30)
O man ten nėr dovanos?