QUOTE(*dzūkė* @ 2007 12 23, 22:24)
Oi, Makaliau , buvo eglių ir tikrų , o senoviniai žaisliukai iš kur, kad ne parduotuoviniai, gal turginiai
Kai susilauksi vaikelių atsisakysi savo mielųjų dūžtančių...
Kalėdos jausis tikrai ir nesvarbu, kad pas kitą eglė gražesnė...
Kai susilauksi vaikelių atsisakysi savo mielųjų dūžtančių...
Kalėdos jausis tikrai ir nesvarbu, kad pas kitą eglė gražesnė...
Vajėi, va Jūsų eglė man miela
Nežinau, nu gal ir parduotuviniai tie žaislai, ale Ne tą norėjau pasakyt
O vaikai mano bus išmokyti, kaip kad aš - nesiliest prie eglės, *****
Ir ant žemės eglė nestovės
Nu betgi nesakykit - kai kvepia eglė (tikra) tai kažkaip labai malonu, jauku, jaučiasi, kad šventės
Papildyta:
QUOTE(wikonda @ 2007 12 23, 22:27)
Tikrai pardom Makaliau, bet truputuka nusišnekėjai į lankas Seku šitą temelę ir ji pasakiška
Kiekviena eglutė savaip stebuklinga, kad ir kokia ji bebūtų ar gyva ar dirbtina Tarkim mes puošėme šiemet dirbtiną eglutę. Visi alei vieno žaisliukai ir plastikiniai, kadangi turim namie mažulį, kurio akytės tik ir blizga, kaip šarkos kurį čia nuknekcinus
Bet va kaip jis paaugs galėsiu kabinti žaisliukus ant gyvos sidabrinės eglutės, kuriem po 50 metų iš mano mamos vaikystės
Kiekviena eglutė savaip stebuklinga, kad ir kokia ji bebūtų ar gyva ar dirbtina Tarkim mes puošėme šiemet dirbtiną eglutę. Visi alei vieno žaisliukai ir plastikiniai, kadangi turim namie mažulį, kurio akytės tik ir blizga, kaip šarkos kurį čia nuknekcinus
Bet va kaip jis paaugs galėsiu kabinti žaisliukus ant gyvos sidabrinės eglutės, kuriem po 50 metų iš mano mamos vaikystės
Aaaaa, tuomet persiprašau
Aš maniau, kad čia šiaip nepuošia tikrų eglių, o pas jus mat gi velniukų yra namie
Tuomet sutinku ir savo nuomonę atsiimu - pas mus vaikų mažų nėr, tai mes taip kitaip gyvenam
už dėmesį