Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kalėdinė eglutė 2

Galiforniagirl tavo eglute wub.gif wub.gif kaip atvirute.Nerealus grozis!!!!

Parodysiu savo kuklia megaite user posted image

Kai stovi grazi-dabar paziurejau,kad zaislu truksta.
Lemputes rytoj kabinsime
Atsakyti
Gulia, ji man į kuklią nepanaši blush2.gif Bet graži. Nors gal ir tuštoka, bet blizgučiai neblogai papildo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 23, 17:16)
Gulia, ji man į kuklią nepanaši  blush2.gif Bet graži. Nors gal ir tuštoka, bet blizgučiai neblogai papildo  4u.gif

Kai stovi-atrodo labai daug zaislu ir nesinori dar kabinti,bet ant foto atvirksciai.
Kabinsime dar-paskui gal prie progos nufotkinsiu
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 23, 09:06)
Klausymas ar LT gyvenate,ar cia egle pirkote...nes tokas veslias egles tik JAV esu maciusi rolleyes.gif

Tai cia ir yra amerikietiskos veisles egle biggrin.gif As jav gyvenu.....

QUOTE(Gutjera @ 2007 12 23, 09:44)
O kaip smagu girdet, kad vis gi kazkur matet, dabar iskyla tik vienas klausimelis: kur matet?  4u.gif

As ne LT gyvenu....bet ir Lietuvelej turetu buti, kokioj Maximoj g.gif

QUOTE(diva3 @ 2007 12 23, 14:35)
Ir is kur tiek kurybiskumo pas tas mamytes bigsmile.gif  thumbup.gif  clap_1.gif

Dekui, bet koks ten kurybiskusmas biggrin.gif Visi zaisliukai pirkti...va kitas reikalas butu, jei pati daryciau biggrin.gif

QUOTE(Gulia @ 2007 12 23, 16:09)
Kai stovi grazi-dabar paziurejau,kad zaislu truksta.
Lemputes rytoj kabinsime

Gulia, sekanciam kartui patarciau lemputes pirmiausia uzkabinti mirksiukas.gif As tai nusipirkusi nemaza gala(kelis ju) lempuciu ir sukdama aplink egle, dar ir i eglutes gyli ju kisu...kaip cia paaiskinus- kisu gilyn link kamieno, paskui kiek arciau priekio taip ir vingiuoju aplink visa egle. Tada kai uzdegi lemputes jos sviecai ir is egles gilumos, eglute igauna 3D turi biggrin.gif Graziau atrodo ax.gif
O kai zaisliukai sukabinti, nelabai issivaizduoju kiap gali lemputes uzkabinti g.gif
O zaisliuku pas tave normaliai, uzdesi lemputes, kai svies kitaip atrodys thumbup.gif

Dekui visoms uz grazius zodzius mano skarotajai 4u.gif
Atsakyti
Californiagirl eglė pakerėjo wub.gif Eglutė labai gražiai papuošta + mokėjimas paveiksluoti superinis wub.gif
Atsakyti
Vajei, kokios gražios eglės unsure.gif
Ir žaisliukai tokie naujoviški.... bet man nekvepia kalėdomis pas jus nei su dirbtinėmis eglutėmis, nei su parduotuviniais burbulais blush2.gif
Aš gal būsiu išsišokėlis, ale irnesakyk.gif Pas mus tikra eglutė. Nors ir byra.....bet tas kvapas, tas kvapas...... wub.gif
Ir žaisliukai senoviniai blush2.gif tikri stikliniai, dūžtantys biggrin.gif
Ryt puošim eglę. Nebus ji tokia graži, kokios pas jumi nupaveiksluotos. Bet Kalėdos jausis tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 23, 22:03)
Ir žaisliukai tokie naujoviški.... bet man nekvepia kalėdomis pas jus nei su dirbtinėmis eglutėmis, nei su parduotuviniais burbulais  blush2.gif
Aš gal būsiu išsišokėlis, ale irnesakyk.gif Pas mus tikra eglutė. Nors ir byra.....bet tas kvapas, tas kvapas...... wub.gif
Ir žaisliukai senoviniai  blush2.gif tikri  stikliniai, dūžtantys biggrin.gif
Ryt puošim eglę. Nebus ji tokia graži, kokios pas jumi nupaveiksluotos. Bet Kalėdos jausis tikrai  blush2.gif

dry.gif nu pardon, pas mane ir tikros šakos ir tikri, dūžtantys žaislai, kai kurie 50 metų senumo, kai kurie 23 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 23, 22:14)
dry.gif  nu pardon, pas mane ir tikros šakos ir tikri, dūžtantys žaislai, kai kurie 50 metų senumo, kai kurie 23  tongue.gif

Tai šitas postas ne tau skirtas liezuvis.gif
Čia dirbtinių eglių turėtojams unsure.gif ir nedūžtančių bumbulų savininkams unsure.gif
Nu persiprašau, negi jiems jaučiasi Kalėdinė dvasia? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 23, 22:15)
Čia dirbtinių eglių turėtojams  unsure.gif ir nedūžtančių bumbulų savininkams  unsure.gif

Aiškiai jaučias, svarbu su meile puošta, ir su noru jausti kalėdinę dvasią wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 23, 22:17)
Aiškiai jaučias, svarbu su meile puošta, ir su noru jausti kalėdinę dvasią  wub.gif

irnesakyk.gif
Dar pasakyk, kad užsipurškia pušų kvapo tūliko gaiviklio ir kalėdos jiems unsure.gif

Nežinau, aš kažkaip turiu labai keistą nuomonę, kurią įpiršo tėvai, ir nežadu jos keist biggrin.gif Nu man taip juokinga tos dirbtinės eglės....plastmasė kažkokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 23, 22:03)
Vajei, kokios gražios eglės  unsure.gif
Ir žaisliukai tokie naujoviški.... bet man nekvepia kalėdomis pas jus nei su dirbtinėmis eglutėmis, nei su parduotuviniais burbulais  blush2.gif
Ir žaisliukai senoviniai blush2.gif tikri  stikliniai, dūžtantys biggrin.gif
Ryt puošim eglę. Nebus ji tokia graži, kokios pas jumi nupaveiksluotos. Bet Kalėdos jausis tikrai  blush2.gif

Oi, Makaliau biggrin.gif , buvo eglių ir tikrų mirksiukas.gif , o senoviniai žaisliukai iš kur, kad ne parduotuoviniai, gal turginiai biggrin.gif
Kai susilauksi vaikelių atsisakysi savo mielųjų dūžtančių... biggrin.gif

drinks_cheers.gif Kalėdos jausis tikrai ir nesvarbu, kad pas kitą eglė gražesnė...

Čia mūsų kuklutė ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 12 23, 22:15)
Čia dirbtinių eglių turėtojams  unsure.gif ir nedūžtančių bumbulų savininkams  unsure.gif

Tikrai pardom Makaliau, bet truputuka nusišnekėjai į lankas lotuliukas.gif Seku šitą temelę ir ji pasakiška bigsmile.gif
Kiekviena eglutė savaip stebuklinga, kad ir kokia ji bebūtų ar gyva ar dirbtina rolleyes.gif Tarkim mes puošėme šiemet dirbtiną eglutę. Visi alei vieno žaisliukai ir plastikiniai, kadangi turim namie mažulį, kurio akytės tik ir blizga, kaip šarkos kurį čia nuknekcinus doh.gif lotuliukas.gif
Bet va kaip jis paaugs rolleyes.gif galėsiu kabinti žaisliukus ant gyvos sidabrinės eglutės, kuriem po 50 metų iš mano mamos vaikystės rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti