Galiforniagirl tavo eglute kaip atvirute.Nerealus grozis!!!!
Parodysiu savo kuklia megaite
Kai stovi grazi-dabar paziurejau,kad zaislu truksta.
Lemputes rytoj kabinsime
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 23, 17:16)
Gulia, ji man į kuklią nepanaši Bet graži. Nors gal ir tuštoka, bet blizgučiai neblogai papildo
Kai stovi-atrodo labai daug zaislu ir nesinori dar kabinti,bet ant foto atvirksciai.
Kabinsime dar-paskui gal prie progos nufotkinsiu
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 12 23, 09:06)
Klausymas ar LT gyvenate,ar cia egle pirkote...nes tokas veslias egles tik JAV esu maciusi
Tai cia ir yra amerikietiskos veisles egle As jav gyvenu.....
QUOTE(Gutjera @ 2007 12 23, 09:44)
O kaip smagu girdet, kad vis gi kazkur matet, dabar iskyla tik vienas klausimelis: kur matet?
As ne LT gyvenu....bet ir Lietuvelej turetu buti, kokioj Maximoj
QUOTE(diva3 @ 2007 12 23, 14:35)
Ir is kur tiek kurybiskumo pas tas mamytes
Dekui, bet koks ten kurybiskusmas Visi zaisliukai pirkti...va kitas reikalas butu, jei pati daryciau
QUOTE(Gulia @ 2007 12 23, 16:09)
Gulia, sekanciam kartui patarciau lemputes pirmiausia uzkabinti As tai nusipirkusi nemaza gala(kelis ju) lempuciu ir sukdama aplink egle, dar ir i eglutes gyli ju kisu...kaip cia paaiskinus- kisu gilyn link kamieno, paskui kiek arciau priekio taip ir vingiuoju aplink visa egle. Tada kai uzdegi lemputes jos sviecai ir is egles gilumos, eglute igauna 3D turi Graziau atrodo
O kai zaisliukai sukabinti, nelabai issivaizduoju kiap gali lemputes uzkabinti
O zaisliuku pas tave normaliai, uzdesi lemputes, kai svies kitaip atrodys
Dekui visoms uz grazius zodzius mano skarotajai
Vajei, kokios gražios eglės
Ir žaisliukai tokie naujoviški.... bet man nekvepia kalėdomis pas jus nei su dirbtinėmis eglutėmis, nei su parduotuviniais burbulais
Aš gal būsiu išsišokėlis, ale Pas mus tikra eglutė. Nors ir byra.....bet tas kvapas, tas kvapas......
Ir žaisliukai senoviniai tikri stikliniai, dūžtantys
Ryt puošim eglę. Nebus ji tokia graži, kokios pas jumi nupaveiksluotos. Bet Kalėdos jausis tikrai
Ir žaisliukai tokie naujoviški.... bet man nekvepia kalėdomis pas jus nei su dirbtinėmis eglutėmis, nei su parduotuviniais burbulais
Aš gal būsiu išsišokėlis, ale Pas mus tikra eglutė. Nors ir byra.....bet tas kvapas, tas kvapas......
Ryt puošim eglę. Nebus ji tokia graži, kokios pas jumi nupaveiksluotos. Bet Kalėdos jausis tikrai
QUOTE(Makalius @ 2007 12 23, 22:03)
nu pardon, pas mane ir tikros šakos ir tikri, dūžtantys žaislai, kai kurie 50 metų senumo, kai kurie 23
QUOTE(grange @ 2007 12 23, 22:14)
nu pardon, pas mane ir tikros šakos ir tikri, dūžtantys žaislai, kai kurie 50 metų senumo, kai kurie 23
Tai šitas postas ne tau skirtas
Čia dirbtinių eglių turėtojams ir nedūžtančių bumbulų savininkams
Nu persiprašau, negi jiems jaučiasi Kalėdinė dvasia?
QUOTE(Makalius @ 2007 12 23, 22:15)
Aiškiai jaučias, svarbu su meile puošta, ir su noru jausti kalėdinę dvasią
QUOTE(grange @ 2007 12 23, 22:17)
Aiškiai jaučias, svarbu su meile puošta, ir su noru jausti kalėdinę dvasią
Dar pasakyk, kad užsipurškia pušų kvapo tūliko gaiviklio ir kalėdos jiems
Nežinau, aš kažkaip turiu labai keistą nuomonę, kurią įpiršo tėvai, ir nežadu jos keist Nu man taip juokinga tos dirbtinės eglės....plastmasė kažkokia
QUOTE(Makalius @ 2007 12 23, 22:03)
Vajei, kokios gražios eglės
Oi, Makaliau , buvo eglių ir tikrų , o senoviniai žaisliukai iš kur, kad ne parduotuoviniai, gal turginiai
Kai susilauksi vaikelių atsisakysi savo mielųjų dūžtančių...
Kalėdos jausis tikrai ir nesvarbu, kad pas kitą eglė gražesnė...
Čia mūsų kuklutė
QUOTE(Makalius @ 2007 12 23, 22:15)
Tikrai pardom Makaliau, bet truputuka nusišnekėjai į lankas Seku šitą temelę ir ji pasakiška
Kiekviena eglutė savaip stebuklinga, kad ir kokia ji bebūtų ar gyva ar dirbtina Tarkim mes puošėme šiemet dirbtiną eglutę. Visi alei vieno žaisliukai ir plastikiniai, kadangi turim namie mažulį, kurio akytės tik ir blizga, kaip šarkos kurį čia nuknekcinus
Bet va kaip jis paaugs galėsiu kabinti žaisliukus ant gyvos sidabrinės eglutės, kuriem po 50 metų iš mano mamos vaikystės