Sveikos visos
Pries pora savaiciu Trakuose mums gime nuostabus sunelis
Kadangi teko lankytis ten nemazai kartu pries gimdyma ir 3 dienas teko paguleti pries bei pora po gimdymo tai pabendravome beveik su visu personalu. Na, tik Simonaitienes turbut nemaciau
Tai va, mielosios. Neturiu zodziu issakyti savo dekingumo ir susizavejimo praktiskai visomis ten dirbanciomis moterimis. Visos labai malonios, padedancios mielu noru, net neprasomos, profesionalios ir mylincios vaikucius, o tai taip matosi ir jauciasi, kai vidury nakties maziukui pilvuka pucia ar pan.
Gimdyma prieme vedeja V.Variakojiene, akuseres Roma, Daiva ir Grazina ir sesute, kurios vardo, deja, nepamenu. Gimdymas man pirmas, truko 11 val., gimdziau "truputi" su epiduru ir skatinamaisiais, nes man niekaip neuzsivedinejo veikla, o kaklelis atsidarinejo kasdien po kelis mm jau savaite
Buvau nuostabiose rankose visa laika, ne tik gimdymo metu, bet ir pries ji ir po jo. Kas apie V.Variakojiene kalba, kad jai akyse skaitliukai sukasi, tai siulyciau i save paziureti, nes pinigeliai visiems rupi, o pagal tai, koki darba sie zmones dirba ir kaip juos "ivertina" valstybe, tai nera komentaru. Nuostabi profesionale. Jauciausi labai saugiai jos globojama.
Viena akusere man pasake, kad va, vaziuoja cia susitarusios moterys, tarsi mes kitaip savo darba atlikinetume jei tartasi ar ne. Kaip mokame, taip ir dirbame. Savo darba visos mylime.
Tai va. As tikrai jauciau, kad tai tiesa ir kad cia ne tik tusti zodziai.
Is gydytoju dar teko bendrauti su Streiziene (labai labai maloni) ir Rogalskiu (apziurejo kita ryta mane - irgi labai malonus ir profesionalus, nors apziuros pas vyra ginekologa bijojau oi oi kaip).
Taip pat su visom akuserem pabendravau. Man fainiausios tai Roma, Janina, Vyda ir Grazina
Neonatologe irgi visai nieko, tik vaiku gydytoja is karto atejusi nepatiko. Kazkokia susiraukusi buvo.
Epidura dare Sarunas
Super padare, nieko neskaudejo ir dabar nieko neskauda. Fainas vyriukas
Gulejome privacioje palatoje. Ir dabar ja rinkciausi, nes po gimdymo wc ir dusas salia, savo kambaryje - didelis privalumas. O pries gimdyma ir futbola paziurejome
Kas del maisto, tai nematau reikalo skustis. Jei jums netiko, vyras gi galejo suvalgyti, o jums maistelio is salia esancios "Iki" ar "Maximos" parnesti. Taigi ten valstybine ligonine, ko jus norite?
Vienu zodziu, reziume toks: Kiek vaiku turesiu, visus gimdysiu tiktai ten ir visoms drasiai rekomenduosiu. Ir susitarusioms ir ne.
Sekmes ir sveikatos visoms besilaukiancioms ir jau supuojancioms savo peliukus