Kaip smagu skaityti, kad Trakuose niekas nesikeičia į blogąją pusę
QUOTE(SNija @ 2008 05 07, 15:12)
Mano ispudziai:
Papuoliau pas gyd Ragalski ir akusere Vyda. Vyda
. Jeigu kas lanket Semetos kursus tai ji pagal sia metodika ir dirba ir siaip labai malonus zmogus. Zodziu as galvoju kad jeigu tartis tai reikt su akusere o ne su gydytoju, nes ji visa laika salia, o gydytojai jau pati gala koordinuoja.
QUOTE(mamius @ 2008 05 08, 10:02)
Na va, mes jau po Traku. Pries savaite i musu seima atejo dukryte Sofija, gimdymas tetruko 2 valandas, kaip ir cia palinkejot - tik puk puk ir yra- neitiketina
Po visko galiu apie Trakus atsiliepti tik su didziule meile
ir dekingumu
Gydytojos Vilijos ir akuseres Ausros prieziuros deka visas gimdymas buvo kaip gerai suprojektuotas projektas
As pati neplysau, nereikejo kirpt, tik pabaigoj pastebejo kad gimdoj liko vandenmaisio dalys, taigi ramiai iskviete anesteziologus ir su narkoze mane isvale. Lelyte gime su virkstele ant kaklo, gerokai melyna, bet labai greit atsigavo, ir gavo auksciausius balus
Pasiseke patekt i mokama palata, todel visas laikas praleistas prilygo sanatorijai
svaru jauku sviesu, dusas, tuoletas. Paklausyt toniuku aparata atvesdavo tiesiai i palata, klizma padare irgi joje, zodziu nors toks mazas malonumas
Dar is patirties - maciau kad kelias mamytes, atvaziavusias su keliais cm, puikiai pagulde ginekologiniam skyriui ir nieko tikrai nesiunte atgal i Vilniu del vietos trukumo
Taigi tokie musu ispudziai, visoms nuosirdziausiai linkiu sekmes gimdant, kur bepasirinktumet
mes trecio nebeplanuojam, bet jei ka...
Trakai rules
QUOTE(Night @ 2008 05 08, 15:03)
Aš irgi jau iš Trakų. imdžiau pas gyd Digrienę (ar kažkaip pan) ir akušerę Romualdą Vitkauskaitę. Nu šita akušerė tai profesionalių profesionalė ir nerealaus gerumo žmogus. Išvis aš sužavėta ten viskuom. Priežiūros ir dėmesio su kaupu nors su niekuom nesitariau. Vedėja biški nepatiko, nu bet ką darysi. dar nepatiko kad norėjo išrašyti parą po gimdymo ir paskui kitą dieną vėl reiktų važiuot tyrimuką priduot, bet aš nepasidaviau ir išvažiavau tik tada kai mažylei suėjo 48val. Tiesa, akušerė sakė perduot kad vilnietės nevažiuotų ten, nes jos nepėja suktis, perdaug gimdyvių
Širdingiausi sveikinimai naujoms Mamytėms
Ramių naktelių, daug pienelio ir sveikatytės