QUOTE(Gingerr @ 2008 04 28, 14:10)
Sveikos nestukes
man dar tik 5 men. bet mes su leliuku jau planuojame gimdyti trakuose. labai dziugu, kad taip graziai visos atsiliepia, ne taip, kaip apie vilniaus istaigas... sakykite, gal kas galite daugiau info suteikti apie gyd. Pševluckiene? planuojame su ja tartis del gimdymo? tiesiog dar su ja nesusitikus, tai noreciau is anxto zinoti, kokius nors pastebjimus... Dekui
Abu vaikus gimdėme su šios gydytojos pagalba. Nesitarėme, bet taip jau sutapo
. Trečia kart jau tikrai reiktų tartis su šia gydytoja. Kitos gydytojos jau net neįsivaizduoju šalia manęs per gimdymą. Tikiu, kad Trakuose galima gauti ir nesitarus visą geriausią priežiūrą, bet jau su gydytoja, kuria pasitikiu, gimdyti būtų lengviau. Ši gydytoja mane sužavėjo pakantumu, supratingumu ( paaiškino viską, ką daro, kodėl, atsakė į visus mano klausimus), įsiklausė į visus mano norus. Labai aš nenorėjau gauti skatinamųjų(per pirmą gimdymą gavau), nors ir kalbino, kad taip būtų greičiau, kad labai nedaug trūksta iki galo, bet sutarėme, kol negresia pavojus mano kūdikiui ir man, tai ir nenaudos( ar daug gydytojų atsižvelgia i tokius gimdyvių norus?). Visus paskutinius sąrėmius iškentėjau palatoj, nes man ten ramiau buvo, o gimdžiau mažojoj gimdykloj, kuri man jaukesnė už didžiąją, kurioj pirmąjį gimdžiau.
Antrąkart pasirinkus gimdyti Trakuose tikrai neteko nusivilti, lūkesčius pateisino su kaupu, nors ir negimdžiau kitur, bet ir neįsivaizduoju, ar gali būti geriau kur kitur, kai Trakuose esi laukiamas, jauti, kad tavimi rūpinasi. Esu dėkinga visam akušerinio skyriaus personalui
"Prisimink, vaikeli,meilė užpildo širdį ir patenkina visus troškimus bei poreikius, o baimė atveria mumyse tuštumą ir verčia nuolat norėti daugiau" Dr. Susan Gregg