QUOTE(MurkuMurku @ 2008 04 17, 15:44)
Hmm, tai vis delto reikia tartis..Bet idomiai - jei susitarsiu, man vieta rezervuos? Ir busiu garantuota, kad mane priims? O jei nesitarsiu, rizikuoju be reikalo gaisti laika ir vistiek gryzti i Vln?
Ne rezervuos, bet priims. Prieš porą savaičių pažįstama iš Vilniaus atvažiavo į Trakus, jau buvo prasidėję sąrėmiai, o visos palatos ir gimdyklos buvo užimtos. Ir išvažiavo ji gimdyt atgal į Vilnių, nes jau visi minėti kambarėliai buvo užimti... Man pačiai atvykus gimdyt buvo užimtos visos palatos. Mokama buvo laisva, joje ir apsistojom.
QUOTE(anikita @ 2008 04 17, 15:57)
as nevaziuociaui trakus, nes ten nera tinkamu salygu/a[araturos leliuko pagalbai jei maza kas nutiktu
Lygiai tokios pat sąlygos yra ir VGN ar BAK ar bet kokioje rajono centro ligoninėje, nes visos šios ligoninės yra II lygio ligoninės. III lygio ligoninės yra tik AK, Santariškės (kalbant tik apie vaikiukus) ir KMUK. Taigi, jeigu nori, kad gimdant viskas būtų vietoj (jeigu ką), tai gimdyk arba AK arba KMUK.
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 17:34)
Gimdžiau Trakuose, gerai , kai viskas gerai.
O jai blogai kas nutiktu .....kas tada Reikia butinai žinti jau busimai mamytei, kad vaisiui ir mamai neštumas slenka kuo puikiaisiai. O girdėjus ir žinau, kad būna Trakuose siaubingu dalyku, jai kas rimčiau
O jai blogai kas nutiktu .....kas tada Reikia butinai žinti jau busimai mamytei, kad vaisiui ir mamai neštumas slenka kuo puikiaisiai. O girdėjus ir žinau, kad būna Trakuose siaubingu dalyku, jai kas rimčiau
O ką tu esi girdėjus? Labai jau mums įdomu Aš tai pvz. esu apie kitas ligonines daug girdėjus - ir gero, ir blogo... Dieve tu mano, Trakai - irgi ne išimtis, bet aš manau, kad Trakuose gimdyti yra tikrai pakankamai saugu - ir vaikelio, ir mamos atžvilgiu.
QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 17, 19:09)
Nepagavai minties apie ka mes cia kalbam
O apie ką mes čia tada kalbam?
QUOTE(Viktorijag @ 2008 04 17, 18:29)
sveikinu vilmochka su dukryte
Ačiū už sveikinimus
QUOTE(anikita @ 2008 04 18, 07:24)
tai pasakoma tarp eiluciu...mes superine komanda..taigi atsilyginkite tinkamai
O kur yra kitaip? Ar čia tik Trakuose atsidėkojama gydytojams? O kitur ne?
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 04 18, 09:38)
ir, kai po apžiūros paaiškėjo, kad atsidarymas 8 cm, tai jau niekas nesvajojo jos į Antakalnio klinikas varyti, o tik - tiesiai į gimdyklą.
vargiai ar įmanoma, kad kurią gimdyvę, nors ji ir nesitarųsi, išvarytų atgal iš Trakų į Vilnių, jei jau rimtai prasidėjęs gimdymas..
vargiai ar įmanoma, kad kurią gimdyvę, nors ji ir nesitarųsi, išvarytų atgal iš Trakų į Vilnių, jei jau rimtai prasidėjęs gimdymas..
Aš kalbėjau apie tokius atvejus, kai atsidarymas buvo 2-3 cm, sąrėmiai kas 5-6 minutes, o vandenys dar nenubėgę. Nesant vietų moterys gavo važiuot į Vilnių.
Manau, kad jeigu joms būtų tokia situacija, kaip kad jūsų tetos, Trakuose jos būtų priimtos...
Tiesiog kalbam apie tai, kad Trakai - ne guminiai, ir visų gimdyvių priimti kartais negali... Todėl man asmeniškai buvo ramiau susitarus iš anksto...
Papildyta:
QUOTE(anikita @ 2008 04 18, 11:40)
na taip gali atsitikti kiekvienam bet kad ir kaip jus girtumete trakus, patikekite ten pinigai tikrai ne paskutinei ir ne prispaskutinei vietoje
deja bet taip yra..aisku ir kitur panasiai
deja bet taip yra..aisku ir kitur panasiai
Esu skaičiusi ne vieną atsiliepimą, kaip moterims puikiai sekėsi Trakuose ir joms viskas patiko, nors pinigų jos ir nemokėjo
Ir dar labai norėčiau sužinoti, o kur pinigai yra paskutinėj vietoj? Šiaip tiesiog įdomu
QUOTE(anikita @ 2008 04 18, 12:06)
esu maciusi uzkuliusius kaip sakant,,tai man tai ispudzio nepadare gero
Taigi papasakok mums apie tuos užkulisius - mes va pvz. iš savo patirties kalbam, kad mums Trakuose viskas buvo gerai, o kas buvo blogai, irgi pasakėm. Ir kai kurios čia gimdėm ne pirmą kartą (ir, tikiuosi ne paskutinį ). Tai gal galėtum ir tu pasidalinti savo patirtim, kad žinotume, ko vengti, kas gali būti ir t.t.