QUOTE(MurkuMurku @ 2008 03 15, 15:55)
Ar ten yra galimybės visoms norinčioms gimdyti?
Zinokit, kartais nebuna Aisku, mano atvejis isskirtinis bet papasakosiu. Turejo buti planinis cezaris (per siauri klubu kaulai, pirmasis gimdymas baigesi extra CZ), kadangi nesu linkusi tartis, tai su siuntimu ir tasem diena pries termina (02.07, ketvirtadieni) atvaziavau i Trakus, mane apziurejo V. Variakojiene ir paskyre gyd. Streiziene mane priziureti ir operuoti. Po issamios apziuros ant kedes, echo ir t.t. nusprendem, kad savaitgali dar galiu pabut namie (to labai norejau, nes diena pries issilaikiau paskutini egzamina, tad norejau pailseti), o 7dieni vakare turiu atvaziuoti, kad 1dieni padarytu CZ. Na ka. laiminaga ir patenkita grizau namo, i kita ryta prasidejo saremiai Sulaukiau vyro, vel uz tasiu ir i ligonine. Deja... Ta para pagimde 5 moterys ir nebeliko laisvu palatu. Jei buciau gimdziusi naturaliai, butu leide pasilikt, bet pirma nakti tektu praleist gimdykloj (kas nera didele problema - personalas pasirupintu komfortu ), o kadangi CZ, tai mane isveze i AK. Visa kelia verkiau, nes taip norejau gimdyti Trakuose, o apie AK negirdejau nieko gero ir neveltui, nes AK palyginti su Trakais (cia pirmaji gimdziau) konclageris... Ir man nesvarbu, kokia ten aparatura, gimdant reikalingi ZMONES ir ZMOGISKUMAS, kurio AK beveik nera. Liepe gimdyt paciai (kas aisku, neimanoma...) ir prakankino 6val, kol padare CZ... Ir dar budejusi ir operavusi gyd.po visko sugebejo sukt kalba apie atsilyginima Vienzo, tema ne apie AK, bet nesusilaikiau... O Trakams net neturiu pagyrimo zodziu Ypac kai turiu ka palyginti. TRAKAI - GERIAUSIA VIETA GIMDYTI Net sunku patiketi, kad tokiu vietu yra Deja, negalejau to patirti sikart, o trecio nebebus