Labas, visos jau gimdziusios Trakuose ir tos mamytes,kurios dar tik galvoja gimdyti.
Siame forume(ir Supermamu klube) esu naujoke, bet labai noreciau ir savo nuomo isreiksti. Pirmiausia, tai galvoju: kiek gimdyviu - tiek ir nuomoniu. As, asmeniskai turiu ka palyginti,nes pirmaji karta gimdziau VGN, o antraji karta (pries metus ir tris menesius) pasirinkau gimdyti Trakuose. Is anksto susitariau su daktare Edita Psevluckiene,kad bet kuriuo paros metu galesiu jai skambinti del gimdymo.Taip ir buvo,6 val. ryto as jai skambinau nes nubego vandenys. Galiu drasiai teigti,kad si daktare ismano savo darba ir nuosirdziai bendraujanti su savo klientemis. Kadandi antrame gimdyme labiausiai bijojau ilgai ir skausmingai gimdyti, tai is anksto aptare nuskausminamuosius,kuriuos galeciau gauti. Saremiu metu daktare E.Psevluckiene sugebejo mane itikinti,kad vaistu nereikes.Jos nuomone as tuo metu buvau pati sauniausia,protingiausia ir graziausia gimdanti moteris. Patikekite kaip tokie zodziai veikia teigiamai. Antras gimdymas nuo pirmuju saremiu uztruko viso labo 5 val, kai pirmaji karta kankinausi 18 val. As neslepiu, mokejome daktarei,bet pagalvokime, tuomet mes jauciames ramios,aprupintos ir saugios. O to,mano manymu,labiausiai reikia mamai ir jos kudikiui. Zinau tiksliai, kad nesvarbu kiek pinigu ir kokiu momentu(ar pries gimdyma,ar po) duosite,bet sios daktares darbas visada yra atliekamas taip pat.
Po mano gimdymo,pas Edita Psevluckiene gimde dar trys mano drauges(as rekomendavau).Visos liko patenkintos. Trecia vaikuti gimdysiu tik Trakuose, o tiksliau,tik pas Edita Psevluckiene.
Visą nėštumą lankausi pas ją, ji - puikus žmogus...