Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose IV

QUOTE(picea @ 2008 02 14, 01:25)
Iš Lentvario skyrelio mačiau, kad pagimdei antrą, viskas tvarkoj, nu ir paskui kažkur užtikau, kad trečio laukies.  Buvau apakus  - taip greit, ir trečio, nu tu šaunuolė  ir greituolė thumbup.gif

pati apakus buvau kai vel pastojau biggrin.gif

QUOTE(Karina123 @ 2008 02 16, 14:44)
Kažkur čia daug buvo parašyta ape gyd. Simonaitienė lig tai tokia pavardė. Tai va šendien buvau nuvariusi i priimamaji dėl išskiru, tai ten budėjo gyd. Simonaitienė, kaip tik kažkas pas ja šendien gymdė, per apžiūra pasiruodė visai mėla bobutikie.

Man ji brrrrr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2008 02 20, 21:26)
Man ji brrrrr unsure.gif

Žiūriu, ji daug kam brrrr...
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 02 21, 00:40)
Žiūriu, ji daug kam brrrr...

O as ir uztaikiau doh.gif . Bet kol kas viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Papillon @ 2008 02 21, 11:43)
O as ir uztaikiau  doh.gif . Bet kol kas viskas gerai.

Nesupratau, kaip "kol kas viskas gerai"?...
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 02 21, 17:05)
Nesupratau, kaip "kol kas viskas gerai"?...

Na, esam sveikos ir gyvos abi, jokiu blogu atsiminimu is gimdymo smile.gif . Taigi nusiskundimu dideliu neturiu del sios gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(Papillon @ 2008 02 21, 17:59)
Na, esam sveikos ir gyvos abi, jokiu blogu atsiminimu is gimdymo  smile.gif . Taigi nusiskundimu dideliu neturiu del sios gydytojos.

Aišku smile.gif Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Planuoju vaziuoti nesitarus i Trakus, gal galite patikslinti kur tiksliai reiktu eiti, kad neklaidzioti biggrin.gif . Nes pastatas, kuriame yra Akuserijos skyrius, lygtais Mindaugo 13. O temos pavadinime nurodyta Mindaugo 17, bet ten poliklinika ar as ne taip suziurejau g.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
kai atvaziuosi i trakus pries IKI pasuksi i desine ir vaziuosi tiesiai po pirmo posukio i desine (daugiabuciu kiemas) is karto stovi triju aukstu pastatas ten ir yra ligonone smile.gif pravaziuosi visa pastata ir is karto posukis i desine vel i desne ir atsiremsi i priimamaji uzejusi lipi i trecia auksta ir gimdai smile.gif mane gasdino lipimas taip aukstai bet kaip tai lengvai ten lipasi tongue.gif sekmes gimdant 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o ar kuri vežėtės gimdymo planą į Trakus su savo pageidavimais? Jei taip, ar buvo atsižvelgta į norus?
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 25, 12:52)
kai atvaziuosi i trakus pries IKI pasuksi i desine ir vaziuosi tiesiai po pirmo posukio i desine (daugiabuciu kiemas) is karto stovi triju aukstu pastatas ten ir yra ligonone  smile.gif  pravaziuosi visa pastata ir is karto posukis i desine vel i desne ir atsiremsi i priimamaji uzejusi lipi i trecia auksta ir gimdai  smile.gif mane gasdino lipimas taip aukstai bet kaip tai lengvai ten lipasi  tongue.gif  sekmes gimdant  4u.gif

Painioji, dabar i gimdykla priimamasis, jau ne ten, prieš IK pasukus i dešnę, pavažiuoji ir kai parasideda triju aukštu pastatas tai čia i kiemus ir pasuki, ten dabar dar laiptai tokie laikini mediniai, ir pirmam aukšte yra liftas, tai kad galima laiptais ir nelipti ax.gif
Atsakyti
Tai reikia iskarto lipti i trecia auksta, kur pakabinta lauke iskaba akuserijos skyrius biggrin.gif Jei dar turesiu laiko, nuvaziuosiu apsiziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 02 25, 14:16)
Painioji, dabar i gimdykla priimamasis, jau ne ten, prieš IK pasukus i dešnę, pavažiuoji ir kai parasideda triju aukštu pastatas tai čia i kiemus ir pasuki, ten dabar dar laiptai tokie laikini mediniai, ir pirmam aukšte yra liftas, tai kad galima laiptais ir nelipti ax.gif

ogo kiek pasikeite per trys menesius as dar laiptais lipau lotuliukas.gif
Atsakyti