ir mane buvo pamiršus ant samalioto gerai kad seselė kažko ten užėjo tai net nusigando mane pamačius pravaikščiojau tuos 9 mėn pas Normantienę bet jau su antru tai nesiruošiu ten eit tik gaila kad nelabai yra iš ko rinktis
pamirssi tai dar nieko mano anyta daktare tai kai ji jau gryzo is darbo tai viska zinojo kaip ir vaiko daktare o kai atvariau pasiklausti atsakymo tyrimu isejusi i koridoriu ant viso jo pradejo aiskinti - taigi cia daktares marti kur ant kedes pamirsau jooo jusu tyrimai geri - tave tai nors sesute pamate o mane isejus is kabineto uzrakino aisku pries tai dar man ten skraidant ji kokiugeru 10min telefonu su kokiais 2zmonemis prapliurpe tai ir rekiau pro rakto skylute kol mane kastai isgirdo ir surado daktare kam pasakoju tai juokiasi anekdotas gerai kad ji dar gimdymu nepriimineja o tai tirai pamirstu ir gimdyve o kas pas ja vaiksto visas nestuma tai kai jai pamoki tai ji nors prie zaizdos dek
Nu su tais pamiršimais ant samoliotų tai gerai čia
Ir juoktis ir verkti norisi
Ir juoktis ir verkti norisi
Sveikinu
tylavakare ir zeniania susilaukus dukryciu
Aukit sveikos, stiprios, grazios
Na, tikiuosi ta gyd. Normaniene gimdymu nepriimineja Trakuose
Nes kitu atveju, nesusitarus baisu vaziuoti gimdyti - gali buti pamirsta gimdykloje
Nes kitu atveju, nesusitarus baisu vaziuoti gimdyti - gali buti pamirsta gimdykloje
Prisidedu prie sveikinimu
Sotaus pienelio dukrytems ir ramiu naktu mamytems
Sotaus pienelio dukrytems ir ramiu naktu mamytems
QUOTE(Agnelė @ 2008 02 05, 14:27)
Sveikinu
ne jau nepriimineja, dirba likusias dieneles iki pensijos bet ligonineje 2k per men budi panasaus amziaus Simonaitiene nors pirmaji pas ja gimdziau bet daugiau nenoreciau nors nieko blogo ir nieko gero apie ja negaleciau pasakyti tik kai atejau pas ja i poliklinika su teigiamu testu ir kai pasakiau kad as -aite tai n kaip bendravo bet kai tik pasakiau koia bus mano pavarde ir kad daktares marti busiu tai greitai pasikeiti ir tonas ir mimika ir dar karteli paprase ant samalioto atsisesti dar viena tyrimuka padaryti
Sveikos mamytes , as taip gimdziau Traku ligonineje ir man ten labai patiko. Labai gerai, kad duodamos atskiros palatos, kad ir teciai gali buti kartu.Kai gimdysiu antra vaika, tikrai vaziuosiu i Trakus
Tikrai nemaniau isgirst tokiu istoriju apie Normantiene visus 9 menesius ji buvo miela, nuosirdi, rupestinga daktare. Ir kysio jokio nedavinejau, tik saldainiu deze pries Kaledas nunesiau. O ir siandien mes buvom pirma karta poliklinikoi pasisvert pasiskiepyt, tai uzlekiau pas ja padekot. Labai nuosirdziai isklausinejo, ir paprase kita kart leliuka parodyt, nes sian po skiepo jos nenesiau o su vyru palikau.
Tiesa pasidalinsim dziaugsmu, mes jau priaugom 700g
QUOTE(zeniania @ 2008 02 05, 18:24)
Tikrai nemaniau isgirst tokiu istoriju apie Normantiene visus 9 menesius ji buvo miela, nuosirdi, rupestinga daktare. Ir kysio jokio nedavinejau, tik saldainiu deze pries Kaledas nunesiau. O ir siandien mes buvom pirma karta poliklinikoi pasisvert pasiskiepyt, tai uzlekiau pas ja padekot. Labai nuosirdziai isklausinejo, ir paprase kita kart leliuka parodyt, nes sian po skiepo jos nenesiau o su vyru palikau.
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 05, 19:34)
gal kas gymdė neseniai pas Vilija Vrijikojienė(pavardes nelabai atsimenu), gal galit Į privata parašyti kiek jei mokėjote. dekui
Norejau mamyciu paklausti-kiek yra gimdyklu Trakuose? NEbuna taip,kad nuvaziuoji,o tau pasako,kad viskas daba uzimta?.. Juk vienu metu gali gimdyti net kelios mamyciukes..
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 02 07, 15:18)
Norejau mamyciu paklausti-kiek yra gimdyklu Trakuose? NEbuna taip,kad nuvaziuoji,o tau pasako,kad viskas daba uzimta?.. Juk vienu metu gali gimdyti net kelios mamyciukes..
jei neklystu tai dvi viena didesnė o kita mažesnė aš kai atvažiavau gimdyt mane patalpino į mažesnę nes didžiojoj kaip tik procesas vyko, o paskui jau perkėlė į didžiąją kai atsilaisvino
tikra tiesa yra 2 gimdyklos ir 1 operacine as ir kai gimdziau tai ispradziu mazojoje o kai didziojoje gime dukryte kam tai tai mane ir perkele i didziaja bet mazoji tokia jauki man buvo
jei jau atvaziuosi tai tikrai tau vietos suras kur gimdyti
nepergyvenk viskas ten OK
jei jau atvaziuosi tai tikrai tau vietos suras kur gimdyti
nepergyvenk viskas ten OK