Man "Atpirkimas" patiko, taciau pabaiga nuvyle..
Papildyta:
Maiklo Kleitono sukurta tiesa - nei patiko, nei nepatiko. Ipusejus filmui dar nelabai gaudziausi kame esme. ir galas toks eilinis pasirode. nenustebino.
Papildyta:
"Nereikalingi žmonės" - nepatiko. nepatiko filmavimas, nuolatiniai tylejimai, muzika pjove per smegenis, bet pabaiga buvo kiek netiketa ir patiko..
QUOTE(Gege @ 2008 01 21, 21:25)
"Nereikalingi žmonės" - nepatiko. nepatiko filmavimas, nuolatiniai tylejimai, muzika pjove per smegenis, bet pabaiga buvo kiek netiketa ir patiko..
Filmavimas trikdantis - judanti kamera ir man nelabai... Del muzikos - vienas geriausiu dalyku sitame filme yra butent garso takelis.

QUOTE(Sirana @ 2008 01 22, 16:48)
Filmavimas trikdantis - judanti kamera ir man nelabai... Del muzikos - vienas geriausiu dalyku sitame filme yra butent garso takelis. 

o mane garso takelis labai nuvyle..
atonement - man ne itin.siaip geras filmas bet neuzstrigo ir kazko viduj nepaliko
is paskutiniausiu ziuretu labiausiai sukrete 'The girl next door' nemaisykit su komedija tokiu pat pavadinimu
kas megsta fantastinius, kaip sio zanro visai neblogas 'I am legend'
"Rukas" nepatiko.ankstyvoj paauglystej skaicius knyga buvau tai filma ziuret buvo totaliai neidomu, nes viskas identiskai ir dar prasciau.tie visi ciuptuvai ir pabaisos aprasyti neatrodo taip pigiai kaip padaryti kompu
dabar ziuresiu komedija "Juno", turetu but nieko, filmo reitingas imdb aukstas
siaip geriausi man filmai
amores perros
clockwork orange
mullholand dr
vanilla sky
cidade de dios
fauno labirintas
forestas gampas
sidro namu taisykles
myli nemyli
is paskutiniausiu ziuretu labiausiai sukrete 'The girl next door' nemaisykit su komedija tokiu pat pavadinimu

kas megsta fantastinius, kaip sio zanro visai neblogas 'I am legend'
"Rukas" nepatiko.ankstyvoj paauglystej skaicius knyga buvau tai filma ziuret buvo totaliai neidomu, nes viskas identiskai ir dar prasciau.tie visi ciuptuvai ir pabaisos aprasyti neatrodo taip pigiai kaip padaryti kompu

dabar ziuresiu komedija "Juno", turetu but nieko, filmo reitingas imdb aukstas
siaip geriausi man filmai
amores perros
clockwork orange
mullholand dr
vanilla sky
cidade de dios
fauno labirintas
forestas gampas
sidro namu taisykles
myli nemyli
QUOTE(Sirana @ 2008 01 22, 16:48)

ziuriu as lietuviu filmus ir nesuprantu, ir nesulaukiu- kada aktoriai prades nebevaidinti pries kamera.
QUOTE(HellsBells @ 2008 01 24, 21:52)
ziuriu as lietuviu filmus ir nesuprantu, ir nesulaukiu- kada aktoriai prades nebevaidinti pries kamera.
nu šiame filme Smorigino solo įspūdingas, puikiai

gal galetumete parasyti kokiuose filmuose vaidino Sergejus Bodrovas?
Paskutiniai filmai matyti kine:
Bitės filmas - tikrai visai šeimai, labai mielas ir gražus filmas, patiko
Auksinis kompasas - laaabai patiko, kažkas įspūdingo
Nereikalingi žmonės - kai pamačiau lietuvių filmą "Nuodėmės užkalbėjimas", tiesiog maniau, kad čia viskas bus taip pat gerai tik tris kartus geriau, o išties labai nuvylė ir visai nepatiko
Na gal idėja nebloga ir kiti dalykai, bet šiaip ne-man visai nepaliko įspūdžio.
Jau nemažai girdėjau liaupsių apie "P.S. i love you", ar tiesa jog neblogas filmas?
Nors kiekvieno iš mūsų nuomonė išties gali laabai skirtis, bet man būna labai idomu išgirsti apie filmą tam tikrus komentarus dar jo nepamačius. Manau tikrai filmų daugybė padaroma išvis apgailėtinų
Nors, kai įsigilini, bandai atrasti mintį kiekvienas gali tapti kažkuo žavingas ir vertingas
Pvz man net labai įdomus filmas kino teatro salėje sėdint prie čepsiančio popcornus žmogaus sudaro tokius nepatogumus, kad ir filmas kitaip žiūrisi
O tyloje, įsijaučiant-kardinaliai kitoks efektas...
Ir šiaip aš už kiną
Ne per dažnai, ne į visus filmus, bet kino teatre pabūvoti smagu
Ir man net labai keista kai tai lyginama su teatru
Neužginčijamai manau-tai tiesiog nesulyginama.
Bitės filmas - tikrai visai šeimai, labai mielas ir gražus filmas, patiko

Auksinis kompasas - laaabai patiko, kažkas įspūdingo

Nereikalingi žmonės - kai pamačiau lietuvių filmą "Nuodėmės užkalbėjimas", tiesiog maniau, kad čia viskas bus taip pat gerai tik tris kartus geriau, o išties labai nuvylė ir visai nepatiko

Jau nemažai girdėjau liaupsių apie "P.S. i love you", ar tiesa jog neblogas filmas?

Nors kiekvieno iš mūsų nuomonė išties gali laabai skirtis, bet man būna labai idomu išgirsti apie filmą tam tikrus komentarus dar jo nepamačius. Manau tikrai filmų daugybė padaroma išvis apgailėtinų

Ir šiaip aš už kiną

QUOTE(Sandruciux @ 2008 02 12, 23:23)
Kiek girdėjau iš mačiusiųjų, mažai kam patiko, nes prieš knygą šis filmas ne koks. Gal, jei knygos neskaitėt atrodo labai įspūdinga

Ejau i isgirtaji "M.Kleitono sukurta tiesa" - tai labai nusivyliau, buciau zinojus, koks filmas, net nebuciau ejus...nieko idomaus ir ispudingo
"Atpirkimas" - tai toks blankokas pasirode...
Uztat dabar labai laukiu pagal Markeso knyga sukurto filmo" Meile choleros metu" - tikiuosi, kad bus isties geras

Uztat dabar labai laukiu pagal Markeso knyga sukurto filmo" Meile choleros metu" - tikiuosi, kad bus isties geras

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 02 13, 09:16)
Kiek girdėjau iš mačiusiųjų, mažai kam patiko, nes prieš knygą šis filmas ne koks. Gal, jei knygos neskaitėt atrodo labai įspūdinga
Šiaip dažniausiai knyga ir būna geresnė už filmą 

Tikra tiesa, retai kada filmas pasirodo geresnis už knygą

QUOTE(Sandruciux @ 2008 02 13, 15:09)
Tikra tiesa, retai kada filmas pasirodo geresnis už knygą
O ''Auksinis kompasas'' nebuvau skaičius, tai matyt dėl to ir filmas sužavėjo

Jei ką, knyga "Šiaurės pašvaistė"