Įkraunama...
Įkraunama...

Kinas

Man "Atpirkimas" patiko, taciau pabaiga nuvyle..
Papildyta:
Maiklo Kleitono sukurta tiesa - nei patiko, nei nepatiko. Ipusejus filmui dar nelabai gaudziausi kame esme. ir galas toks eilinis pasirode. nenustebino.
Papildyta:
"Nereikalingi žmonės" - nepatiko. nepatiko filmavimas, nuolatiniai tylejimai, muzika pjove per smegenis, bet pabaiga buvo kiek netiketa ir patiko..
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 01 21, 21:25)
"Nereikalingi žmonės" - nepatiko. nepatiko filmavimas, nuolatiniai tylejimai, muzika pjove per smegenis, bet pabaiga buvo kiek netiketa ir patiko..

Filmavimas trikdantis - judanti kamera ir man nelabai... Del muzikos - vienas geriausiu dalyku sitame filme yra butent garso takelis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2008 01 22, 16:48)
Filmavimas trikdantis - judanti kamera ir man nelabai... Del muzikos - vienas geriausiu dalyku sitame filme yra butent garso takelis.  thumbup.gif

o mane garso takelis labai nuvyle..
Atsakyti
atonement - man ne itin.siaip geras filmas bet neuzstrigo ir kazko viduj nepaliko

is paskutiniausiu ziuretu labiausiai sukrete 'The girl next door' nemaisykit su komedija tokiu pat pavadinimu biggrin.gif

kas megsta fantastinius, kaip sio zanro visai neblogas 'I am legend'

"Rukas" nepatiko.ankstyvoj paauglystej skaicius knyga buvau tai filma ziuret buvo totaliai neidomu, nes viskas identiskai ir dar prasciau.tie visi ciuptuvai ir pabaisos aprasyti neatrodo taip pigiai kaip padaryti kompu biggrin.gif

dabar ziuresiu komedija "Juno", turetu but nieko, filmo reitingas imdb aukstas

siaip geriausi man filmai
amores perros
clockwork orange
mullholand dr
vanilla sky
cidade de dios
fauno labirintas
forestas gampas
sidro namu taisykles
myli nemyli

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 22 sausio 2008 - 18:32
QUOTE(Sirana @ 2008 01 22, 16:48)
Filmavimas trikdantis - judanti kamera ir man nelabai... Del muzikos - vienas geriausiu dalyku sitame filme yra butent garso takelis.  thumbup.gif

ziuriu as lietuviu filmus ir nesuprantu, ir nesulaukiu- kada aktoriai prades nebevaidinti pries kamera.
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2008 01 24, 21:52)
ziuriu as lietuviu filmus ir nesuprantu, ir nesulaukiu- kada aktoriai prades nebevaidinti pries kamera.

nu šiame filme Smorigino solo įspūdingas, puikiai cool.gif
Atsakyti
gal galetumete parasyti kokiuose filmuose vaidino Sergejus Bodrovas?
Atsakyti
Paskutiniai filmai matyti kine:

Bitės filmas - tikrai visai šeimai, labai mielas ir gražus filmas, patiko wub.gif
Auksinis kompasas - laaabai patiko, kažkas įspūdingo thumbup.gif
Nereikalingi žmonės - kai pamačiau lietuvių filmą "Nuodėmės užkalbėjimas", tiesiog maniau, kad čia viskas bus taip pat gerai tik tris kartus geriau, o išties labai nuvylė ir visai nepatiko schmoll.gif Na gal idėja nebloga ir kiti dalykai, bet šiaip ne-man visai nepaliko įspūdžio.

Jau nemažai girdėjau liaupsių apie "P.S. i love you", ar tiesa jog neblogas filmas? rolleyes.gif
Nors kiekvieno iš mūsų nuomonė išties gali laabai skirtis, bet man būna labai idomu išgirsti apie filmą tam tikrus komentarus dar jo nepamačius. Manau tikrai filmų daugybė padaroma išvis apgailėtinų blink.gif Nors, kai įsigilini, bandai atrasti mintį kiekvienas gali tapti kažkuo žavingas ir vertingas rolleyes.gif Pvz man net labai įdomus filmas kino teatro salėje sėdint prie čepsiančio popcornus žmogaus sudaro tokius nepatogumus, kad ir filmas kitaip žiūrisi doh.gif O tyloje, įsijaučiant-kardinaliai kitoks efektas... wub.gif

Ir šiaip aš už kiną thumbup.gif Ne per dažnai, ne į visus filmus, bet kino teatre pabūvoti smagu smile.gif Ir man net labai keista kai tai lyginama su teatru doh.gif Neužginčijamai manau-tai tiesiog nesulyginama.
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 02 12, 23:23)
Auksinis kompasas - laaabai patiko, kažkas įspūdingo thumbup.gif

Kiek girdėjau iš mačiusiųjų, mažai kam patiko, nes prieš knygą šis filmas ne koks. Gal, jei knygos neskaitėt atrodo labai įspūdinga ax.gif Šiaip dažniausiai knyga ir būna geresnė už filmą 4u.gif
Atsakyti
Ejau i isgirtaji "M.Kleitono sukurta tiesa" - tai labai nusivyliau, buciau zinojus, koks filmas, net nebuciau ejus...nieko idomaus ir ispudingo blink.gif "Atpirkimas" - tai toks blankokas pasirode...
Uztat dabar labai laukiu pagal Markeso knyga sukurto filmo" Meile choleros metu" - tikiuosi, kad bus isties geras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 02 13, 09:16)
Kiek girdėjau iš mačiusiųjų, mažai kam patiko, nes prieš knygą šis filmas ne koks. Gal, jei knygos neskaitėt atrodo labai įspūdinga  ax.gif Šiaip dažniausiai knyga ir būna geresnė už filmą  4u.gif

Tikra tiesa, retai kada filmas pasirodo geresnis už knygą smile.gif O ''Auksinis kompasas'' nebuvau skaičius, tai matyt dėl to ir filmas sužavėjo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2008 02 13, 15:09)
Tikra tiesa, retai kada filmas pasirodo geresnis už knygą smile.gif O ''Auksinis kompasas'' nebuvau skaičius, tai matyt dėl to ir filmas sužavėjo blush2.gif  mirksiukas.gif

Jei ką, knyga "Šiaurės pašvaistė" mirksiukas.gif vadinasi. Autorius Philip Pullman. Yra dar dvi dalys: "Aštrusis peilis" ir "Gintarinis žiūronas". Jei norėsit paskaityt 4u.gif
Atsakyti