Įkraunama...
Įkraunama...

Kinas

o man labai patiko Jis sako TAIP,su Jim Carry,puikus filmas thumbup.gif
labai nusivyliau Labai rusiskas filmas 2 nors ko reikejo ten is jo tiketis doh.gif
dabar laukiu Penktadienis 13-oji premjeros,ji nuo vasario 13d bigsmile.gif
Atsakyti
7 pounds su Will Smith - nuostabus filmas, man irgi labai patiko! drinks_cheers.gif
be to, nuostabus filmas su Brad Pitt "Keista Bendziamino Batono istorija", tikrai super, negalejau atsiplesti nuo ekrano thumbup.gif
be to, "Berniukas dryzuota pizama" nerealus filmas, verkiau kaip vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Vakar MB nusitempe i "rokenrola" lotuliukas.gif puse filmo pramiegojau blush2.gif o i pabaiga visai patiko tongue.gif
Atsakyti
Gal kas matėte filmą "Together"? Girdėjau, jog ten vaidina mano antrininkė biggrin.gif taigi, ieškau jo, bet nerandu...
Atsakyti
Vakart buvau "Penktadienis 13-oji" didelio ispudzio nepaliko,bet antra karta nueiciau,siaip kai kuriose vietose gan ziaurus ax.gif
Atsakyti
twilight nuostabus filmas,bet galejo buti labiau smulkmenishkas,kaip knyga wub.gif
Atsakyti
paskutinis žiūrėtas filmas ``Skalvijos`` kino centre „Dar viena meilės istorija“. Labai gerai užsuktas siužetas,kai melas atrodo tiesa...o kaip patikėti melu ? sukaustantis dėmesį...ir išėjus iš filmo net nustembi,kad tu jau namo grįžai(autopilotu) blush2.gif
Atsakyti
Man labai patiko filmas "Changeling".
"Beno Botono istorija" thumbup.gif nepakartojamas. Ne minutei negalejau atsitraukti nuo ekrano.

Dar geras filmas "Lusnyno milionierius" Tik ziurint buvo labai gaila vaikiu, ypac kaip juos zalojo verysad.gif
Atsakyti
Vakar pažiūrėjau "Blindness", kam patinka futurizmas ir truputis įtampos, tikrai patiks thumbup.gif
Atsakyti
Paskutinis matytas Nuotaku karai. Visikai nepatiko, perdaug banalu, nuobodu, istempta doh.gif doh.gif
Atsakyti
Paskutinis buvo Jis sako taip.
O dabar noriu i Jis ne tau.
Atsakyti
na i kina retkarciais nueisnu, bet ne dazniau, brangiai kainuoja smile.gif
Atsakyti