Įkraunama...
Įkraunama...

Kinas

QUOTE(salome @ 2008 11 21, 08:37)
vakar ziurejau komedija "Kaip prarasti draugus ir atstumti zmones" labai patiko smile.gif

O man sis filmas 50/50. Nors ir patinka britiskas humoras, bet si karta mano i mano desimtuka nepateko smile.gif

QUOTE(Klajone @ 2008 11 21, 13:20)
Pažiūrėjau "Naktys Rodantėje".  Ir man asmeniskai be pabaigos. Kai jau tarsi atėjo filmo pabaiga, staiga atsirado dar viena "neutrali" pabaiga  unsure.gif  Arba aš jos nesupratau  schmoll.gif

Man tai viskas siame filme pasirode gerai. Paprastas, gal truputi melodramiskas, bet su pabaiga tai super. Man patinka filmai, kuriuose meile nesibaigia kaip pasakose thumbup.gif

QUOTE(Berazume @ 2008 11 21, 14:27)
o cia kaip??  g.gif juk dar premjeros nebuvo  verysad.gif

Labai paprastai biggrin.gif Tam yra visagalis internetas, kur gali ziureti filmus nemokamai. Nes pvz Madagascaras 2 Amerikoje jau pasirodes, todel ir netuose gali rasti biggrin.gif
Atsakyti
Man nepatiko NAktys Rodanteje, toks nuspejamas, kad doh.gif
O vakar su draugais ziurejau Viki Cristina Barcelona, visiems labai patiko, salej plot pradejo, nes labai daug visokiu perliuku, ironishku pasakymu, o jau Javier Bardem.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(po_stalu @ 2008 11 22, 14:58)
Man nepatiko NAktys Rodanteje, toks nuspejamas, kad  doh.gif
O vakar su draugais ziurejau Viki Cristina Barcelona, visiems labai patiko, salej plot pradejo, nes labai daug visokiu perliuku, ironishku pasakymu, o jau Javier Bardem..  wub.gif

pritariu,kad Viki Cristina Barcelona thumbup.gif filmas,plojo saleje ir,kai as buvau.
Atsakyti
Paskutiniai mano matyti:

Teisė žudyti
iš pradžių galvojau bus nuobodu, nes tokio turinio filmai nelabai, bet patruakė nuo pirmų minučių ir baigės visiškai ne taip, kaip tikėjaus, kas buvo įdomu.

Sex turas nuobodi komedija, ir bloga amerikietiško pyrago parodija. pastarasis patiko daug labiau. nežinau,gal aš jau per "sena" tokioms komedijoms?
mastau.gif

ir dar žiūrėjau Manipulation, sunkokas toks, biški nuobodus, bet ant ga;lo pritraukia vėl ir su ganėtinai įdomia pabaiga.
Atsakyti
maciau teise zudyti.visai nieko
Domovoi -apie rusu kileri...puse velnio
Magadaskaras 2---vietomis ziurejau, ir galvojau, niekuo nuo magadaskaro 1 neskiria
bet siaip smagus
Atsakyti
Man siuo metu nesiseka su gerais filmais. Bet apsilankiau Scanoramoje ir labiausiai patiko "The Dark Butterflies Home". Tikrai vertas demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 11 22, 18:35)
pritariu,kad Viki Cristina Barcelona thumbup.gif filmas,plojo saleje ir,kai as buvau.

o man šis filmas toks "so so", negaliu pasakyti, kad nepatiko, bet kad sužavėtų, tai ir taip nebuvo..
salė neplojo, nes be manęs tik dar du žmonės buvo biggrin.gif
Atsakyti
jei norit tikrai kazko baisaus,varykit i karantina,nu as vos neapsimyzau is baimesgalvojau nervai neatlaikys ir iseisi ir ne viena as,visi tokie isitempe sedejo,kazkas pasisalino isvis,o po filmo visi labai zvalgesi,nes nezinojo ar dziaugtis,kad buvo tikrai siurpu ,ar verkt,kad pagadino nervus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal reik pasiziureti, nes senokai jokio gero siaubo filmo nemaciau smile.gif
Atsakyti
Labai patiko HERCOGIENĖ drinks_cheers.gif
Atsakyti
neseniai žiūrėjau agentą 007, patiko patiko.. gal labiau bondas nei filmas, bet vis tiek filmu patenkinta biggrin.gif
o dabar būtiniausiai reiks eiti į tą lietuvišką komediją, turėtų nebloga būti.. bigsmile.gif
Atsakyti
butinai paziurekit "twilight""(saulelydis)
Atsakyti