Įkraunama...
Įkraunama...

Kinas

QUOTE(cawx @ 2008 11 17, 11:39)
pvz MOOr'a smagiai ziurim:)

o kas tas MOOR'a ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BohemianLaughter @ 2008 11 17, 17:12)
o kas tas MOOR'a ?  blush2.gif

Michael Moore'as, amerikiečių režisierius, akivaizdžiai prijaučiantis JAV demokratams, todėl jo dokumentiką reikia labai atsargiai žiūrėti. faktas, kad jis nenuobodus, tik angažuotas biggrin.gif
Jo bene garsiausias filmas yra Farenheitas 9/11 apie Rugsėjo 11 d. tragediją. Man ne mažiau patiko "Sicko", kuriame lyginama išsvajotos JAV sveikatos apsaugos sistema su kitų šalių sistemomis. Ne JAV naudai smile.gif ir "Bowling for Columbine" - tikrai puikus filmas, analizuojantis, kodėl JAV mokyklose tiek daug smurto ir pykšt-pokšt protrūkių.

Atsakyti
man ypac Bowling for columbina patiko jo filmas:)ir prisijuokem,,ir palinksejom galva:)
farenheita ir matem, paskui dar kazkoki, bene Sicko parsisiuntem,, bet tik angliskai..--tai neziurejom, Ru vertimo palauksim:)

ka dar is panasiu galetume parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2008 11 18, 14:59)
man ypac Bowling for columbina patiko jo filmas:)ir prisijuokem,,ir palinksejom galva:)
farenheita ir matem, paskui dar kazkoki, bene Sicko parsisiuntem,, bet tik angliskai..--tai neziurejom, Ru vertimo palauksim:)

ka dar is panasiu galetume parekomenduoti?

labai neblogi yra filmai apie šiuolaikinius filosofus. Pvz. Manufacturing Consent su Noam Chomsky ir pavadinimo neprisimenu - su Slavoy Žižek. Abu be proto įdomūs, ekscentrikai, radikalai. Bendram išsilavinimui pats tas.

Socialine tematika labai neblogas ir dažnai rekomenduojamas filmas yra Jesus Camp. Toks be pateikiamų vertinimų. Pats išvadas pasidarai..smile.gif

Man patiko ir pirmasis Zeitgeist. Antrojo dar nemačiau, eilėje guli namie.

dar keletas:

The Fog of War: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara
Why we fight
The Corporation
Obyknovennyy fashizm (1965) - sunkiai randamas, bet įmanoma gauti
An Inconvenient Truth (2006) (išreklamuotasis buvusio JAV viceprezidento AL Gore filmas)
Super Size Me (2004) (apie McDonalds "naudą" mūsų organizmams smile.gif
Koyaanisqatsi: Life Out of Balance (1982) ir kitos dvi dalys, kurių sudėtingus pavadinimus tingiu ieškoti biggrin.gif

Atsakyti
Dekui uz atsakyma. Kai kuriuos is tavo paminetu filmu esu maciuti, tik kad pavardes tos nebuvau isidemejusi doh.gif
Atsakyti
Vakar su B buvom 'Viki Kristina Barselona', šiaip įdomus filmas, tik pabaiga su 'to be continued...' kaip daugelis amerikietiškų.

DIDELĮ PLIUSĄ dedu 'Naktys Rodantėje'. Tikrai labai romantiškas filmas, bet man siužetas pasirodė kiek neholivudinis ax.gif tikrai privertė susimąstyti apie šeimą ir santykius ax.gif

o dabar laukiu Madakaskaro 2, jau vien anonsas užkabino thumbup.gif
Atsakyti
aciu sayonara

reikes duoti maniskiui sarasiuka tavo, kad siustu filmus....

"super didelis as" - maciau, o kadangi ir pati dirbau kazkada MC'donalde, tai prisiminiau senus laikus....oi rydavo tie airiai:))
beje, kuo ekonomika prasteja, tuo mc'donaldo apyvarta dideja:)))
kaip ir straipsny siandie delfi, kad pigios uzkandines laukia didejanciu pelnu krizes metu:)))
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 11 19, 00:44)
o dabar laukiu Madakaskaro 2, jau vien anonsas užkabino  thumbup.gif

Jo jo Madagascaras 2 thumbup.gif Maciau ir dar karta noreciau paziurti super super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2008 11 19, 12:37)
aciu sayonara

reikes duoti maniskiui sarasiuka tavo, kad siustu filmus....

"super didelis as" - maciau, o kadangi ir pati dirbau kazkada MC'donalde, tai prisiminiau senus laikus....oi rydavo tie airiai:))
beje, kuo ekonomika prasteja, tuo mc'donaldo apyvarta dideja:)))
kaip ir straipsny siandie delfi, kad pigios uzkandines laukia didejanciu pelnu krizes metu:)))

kartais verta pagooglint, pvz. Top 10 (arba 25) documentaries ar apie kitokį žanrą, tik, aišku, ne visada būna aišku, kas ir kokiais kriterijais vadovaudamasis sudaro tokius sąrašus - kartais tenka ir nusivilti..smile.gif
Atsakyti
vakar ziurejau komedija "Kaip prarasti draugus ir atstumti zmones" labai patiko smile.gif aisku turi patikti britiskas jumoras, daugiau galetu tokiu filmu rodyt thumbup.gif
nors filmo siuzetas nelabai kuo issiskiriantis, bet svarbiau kaip visa tai pateikiama thumbup.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau "Naktys Rodantėje". Tikėjausi daug daugiau iš šio filmo. Bent jau jo anonsas buvo toooks wub.gif Man šis filmas pasirodė panašus į "Žinutė butelyje", gal todėl labai lyginau juos. Bet, deja, daug daug silpnesnis. Nuobodokas. Ne super jaudinantis. Ir man asmeniskai be pabaigos. Kai jau tarsi atėjo filmo pabaiga, staiga atsirado dar viena "neutrali" pabaiga unsure.gif Arba aš jos nesupratau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(BohemianLaughter @ 2008 11 19, 13:47)
Jo jo Madagascaras 2  thumbup.gif  Maciau ir dar karta noreciau paziurti super super  thumbup.gif

o cia kaip?? g.gif juk dar premjeros nebuvo verysad.gif
Atsakyti