Įkraunama...
Įkraunama...

Kinas

QUOTE(Ida66 @ 2008 10 14, 17:43)
drinks_cheers.gif
Man irgi labai patiko. thumbup.gif

"perskaityk ir sudegint" superinis, juokiausi iki asaru thumbup.gif neeilinis siuzetas, kiek kitoks humoras, nei iprasta holivude thumbup.gif
tiesa, musu ej daug zmoniu, tai vieniems patiko kitiem ne... g.gif
QUOTE(Finna @ 2008 10 24, 12:47)

Vakar buvom "Balkone"- patiko labai, tik man pabaigos trūko smile.gif
Šiaip tai super thumbup.gif

balkonas labai siltas, mielas filmas, bet pabaigos ryskiai truksta... atviri klodai tesiniui bigsmile.gif ir zinot, jei bus antra dalis, butinai butinai eisiu thumbup.gif
Atsakyti
Susinervinau. Ką tik grįžom iš "Vidurinės mokyklos miuziklas 3", tiksliau, pirmąkart gyvenime išėjau iš filmo po 30 min. Vaikų darželis. Tikrai negalvojau, kad tai bus toks miuziklas, kur masinėse scenose visi mokiniai nei iš šio nei iš to pradeda choru dainuoti, šokti... galvojau, kad tokių filmų era baigėsi apie 2000m ... Vienu žodžiu, labai nusivylėm, reikėjo eit į "mano geriausio draugo mergina" doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kagnella @ 2008 10 20, 13:20)
Ketvirtadienį pamatysiu "Perskaityk ir sudegink". Tikiuosi patiks, nes neblogi aktoriai ir režisieriai šio filmo thumbup.gif

Pamačiau "Perskaityk ir sudegink", na, to ir reikėjo tikėtis iš režisierių brolių Coehn'ų ("Šioje šalyje nėra vietoms senukams"), savotiškai įdomus.
Gal jau kas "Elegiją" matėt? smile.gif
Atsakyti
Merginos, buvau VIKI KRISTINA BARSELONA. Super filmas! Būtinai nueikit, pasakysite, ar jums patiko. Aprašyme rašo, jog tai komedija, bet man žiūrint šį filmą juokingų vietų beveik nebuvo. Na, tiesiog supranti, jog mūsų gyvenimas pats tikriausias filmas, ir kartais tai būna tikrų tikriausia juodoji komedija biggrin.gif Apskritai filmas paskatno susimąstyti. Pažiūrėkite būtinai, verta:) O vėliau pasidalinime savo nuomonėmis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes... ax.gif Gal leisit ir man isliauzti i jusu bureli? 4u.gif
Esu nei maza nei didele kinomane... tongue.gif

"Perskaityk ir sudegink" man nelabai... g.gif Gal kokio kampo nepagavau, gal tiesiog nesipaise man Bradas Pitas siame vaidmenyje... Bet kazko tikejausi kitokio. ax.gif

O "Balkonas" thumbup.gif Tik man, kaip ir daugeliui pastebejau, pritruko pabaigos. Bet jau seniai taip nesimegavau lietuvisku kinu. smile.gif

Is savo varpines, jei kam filmukai patinka, galeciau pasiulyti paziureti "Madagaskaras2", kai pas mus kinuose prades rodyti. thumbup.gif
Be to dar dideli pliusa uzdeciau ir filmui Su Ricardu Gyru "Naktys Rodanteje" - gryna romantika, bet liuxs ramiam vakarui mirksiukas.gif

Nu va kaip as cia pradziai pripliurpiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kerynea @ 2008 10 20, 11:51)
Aš neseniai žiūrėjau filmą "Miunchenas", tai man jis patiko. tai filmas apie maždaug aštuntąjį dešimtmetį kaip tarpusavyje nesutaria žydai ir arabai bei kaip vienas kitam keršina.. ne lengvas filmas, bet, kad neblogas filmas, tai rodo net tokie aktoriai kaip Eric Bana, Daniel Craig..

ne kaip nesutaria arabai ir žydai, o apie realius Miuncheno olimpiados įvykius 1972 m., kai palestiniečiai teroristai išžudė vos ne visą Izraelio delegaciją, o po kažkiek laiko slaptasis Izraelio agentas persekioja minėtus nusikaltėlius.

o šiaip sveikos. 4u.gif

patarimas: labai naudinga informacijos prasme yra nuoroda www.imdb.com. čia rasite informaciją apie praktiškai visus filmus ir, kas ne mažiau svarbu bent jau man, filmų įvertinimus. mano praktikoje beveik nėra pasitaikę atvejo, kai gerai įvertintas filmas pasirodė esąs niekalas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 11 16, 17:08)
patarimas: labai naudinga informacijos prasme yra nuoroda www.imdb.com. čia rasite informaciją apie praktiškai visus filmus ir, kas ne mažiau svarbu bent jau man, filmų įvertinimus. mano praktikoje beveik nėra pasitaikę atvejo, kai gerai įvertintas filmas pasirodė esąs niekalas..smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(BohemianLaughter @ 2008 11 16, 18:45)

visiskai pritariu - as visus filmus pasitikrinu per www.imdb.com thumbup.gif. Kine paskutini filma kuri maciau - erelio akis (Eagle eye) - man patiko, pilnas veiksmo, greitai laikas prabego. O paskutinis filmas, kuri ziurejau per kompa yra Atgaila Sosenke (Shawank reduption) 1994 filmas, bet buvau nemacius, ispudis didziulis....istrigo jis man visam trb smile.gif Jei kas nematet, rekomenduoju!
Atsakyti
sveiki
paskutinis filmas matytas- naujasis bondas=nieko blatno. vat seniau tai bondas budavo..o daba, eiliniai action filmukai tie bondai patapo,,
perskaityk ir sudegink labai smagus filmas..kazkodel su "Mirtis laidotuvese" asociajavosi dabar berasant..-tas ir labai fainas,,,virtine ivykiu:)
Atsitiktine santuoka-visai smagus filmukas..linxma komedija...patiko daug daug daugiau uz "mano geriausio draugo mergina"--nieko blatno absoliuciai sitas filmas man..
"Maksas Peinas"--nepatiko....tamsus filmas..
o Miuncheno visai netrukia ziureti--vel zydu zudynes,,,
"Eagle akis" (pamirsau kaip akis rasosi angliskai) - maciau bet per menesiuka jau ir pasimirso apie ka..reiskias visai neistrigo
Melo pinkles-ar kaip ten , su Di Caprio ir R.Crow - neuzkabino, daugiau tikejausi..--apie CZV, vietine saugumo tarnyba, kova su teroristais.
Atsakyti
aš šiuo metu pamažu žiūriu Top 10 banned movies. Skirtingi filmai dėl skirtingų priežasčių buvo uždrausti skirtingose šalyse. Jeigu kam įdomu, sąrašas: http://www.alternati...ew.php?id=00091 4u.gif

beje, kas nors dokumentika arba publicistika domisi?
Atsakyti
domimes dokumentika ir publicistika . pvz MOOr'a smagiai ziurim:)
Atsakyti
QUOTE(cawx @ 2008 11 17, 10:39)
domimes dokumentika ir publicistika  . pvz MOOr'a smagiai ziurim:)

drinks_cheers.gif

o dar? gal ką rekomenduosi?
Atsakyti