QUOTE(Nerutė @ 2007 12 20, 12:04)
nu nerasoja
aciu kristik , del klojimo vamzdeliu tankiau tai buvau girdejus kai dare, kad reikia tankiau, bet dabar nors uzmusk nepamenu ka atsake jie man kai klausiau pas mus jei neklystu kas 15 cm isvedzioti vmazdeliai vien zo kaip mes sumetem armatura taip juos ir isvedziojo, bet svarbu vis tik kad nerasoja.....
del rekuperatoriaus - nesakau kad tai nereikalingas dalykas, tiesiog tuo momentu visiskai net pasvajot apie ji negalejom, kas del vedinimo, nesijaucia pas mus kad jo truktu ... aisku neturim matyt su kuo palyginti
del indaploves- nors ir OT - as visom dabar labai rekomenduoju, dar kas man lyginima nuo galvos nuimtu is vis kaifas o ne gyvenimas butu
aciu kristik , del klojimo vamzdeliu tankiau tai buvau girdejus kai dare, kad reikia tankiau, bet dabar nors uzmusk nepamenu ka atsake jie man kai klausiau pas mus jei neklystu kas 15 cm isvedzioti vmazdeliai vien zo kaip mes sumetem armatura taip juos ir isvedziojo, bet svarbu vis tik kad nerasoja.....
del rekuperatoriaus - nesakau kad tai nereikalingas dalykas, tiesiog tuo momentu visiskai net pasvajot apie ji negalejom, kas del vedinimo, nesijaucia pas mus kad jo truktu ... aisku neturim matyt su kuo palyginti
del indaploves- nors ir OT - as visom dabar labai rekomenduoju, dar kas man lyginima nuo galvos nuimtu is vis kaifas o ne gyvenimas butu
Tikrai, svarbiausia, kad nerasoja
OT - nusipirk džiovyklę Electrolux Iron Aid arba jos analogą AEG
Papildyta:
QUOTE(vietinis tipas @ 2007 12 20, 12:25)
kristik ir tu nesupyk,vien tik supermamos foruma skaitant gali tapti "tikru meistru",net praktiskai nieko daugiau galvoti nebereikia,todėl del suprantamu priežaščių negaliu išduoti visų "navarotų" apie grindini ,kas iš to uždirba lai patys ir galvoja
Oi, supykau Juokauju Tik va nelabai supratau ką čia parašei
O Nerutės paklausiau kas dėjo šildymą, nes, jei jau patys, tai lyg ir suprantama, o jei ne patys, tai keista, kad nesutankino Na, bet juk svarbiausia - nerasoja