mes renovavome sena medini nama. norejome, kad jis pasikeistu is pagrindu, nes langu isdestymas ir ju dydis buvo juokingas. tai planavome deti viena dideli langa 3x2 m, i kuri ieitu stumdomos durys i terasa. taciau firma parekomendavo deti atskirai langa 2x2 ir duris 1x2, nes jei sako suduztu langas, tai isivaizduokite kiek vel tektu uz ji sumoketi, o ir atvezimas butu varginantis. stumdomos durys, vien uz tai, kad yra stumdomu duru technologija iskart 1000 lt (cia tik uz mechanizma). tad nusprendeme paklausyti tu patarimu ir idejome vitrinini langa 2x2 su perskyra ir uz 1,2 m duris stiklines 1 m. siai dienai dziaugiames ir langu ir durimis. dejome pietu puseje, tad ziema saule neblogai prisildo kambari, o jis 35 kv.m.
O kaip manote merginos,vitrininiai langai skirti tik pirmam aukstui? Galvoju,kaip atrodytu antrame namo aukste....
Pas mus taip pat didele vitrina per du aukstus, matmenys kazkas 6x4 ar 6x3.5
pas mane ir pirmam ir antram aukštuose 2x4m. vaizdas ir iš vidaus ir iš išorės super. labai tuo patenkintas. dydį darėm "iš akies" tiesiog mūrijimo metu. aš sakiau ko noriu, mūrininkai sakė ką įmanoma padaryt. gavosi l.gerai. aišku, mūrininkai buvo su patirtim ir rekomendacijom. jau vieną žiemą peržiemojau - jokių problemų
Sveiki,
gal galite pasidalinti patirtimi, kaip jums sekasi valyti vitrininius langus antrame aukste?
gal galite pasidalinti patirtimi, kaip jums sekasi valyti vitrininius langus antrame aukste?
QUOTE(svetute777 @ 2010 11 08, 13:41)
Sveiki,
stebuklu neprikursi - jei atsidaro langas ir pavyksta akrobatiniai pratimai persisverus, tai valoma pro atvira langa, taciau zymiai paprasciau pasistacius kopecias. Taip pat nepagailejus geresnei valymo chemijai, kuri atstumia vandeni ir nepritraukia dulkiu, galima si procesa daryti reciau nei paprasciausiai nuvalius su eiliniu stiklu valikliu
QUOTE(juozasvvvv @ 2010 06 17, 11:25)
pas mane ir pirmam ir antram aukštuose 2x4m. vaizdas ir iš vidaus ir iš išorės super. labai tuo patenkintas. dydį darėm "iš akies" tiesiog mūrijimo metu. aš sakiau ko noriu, mūrininkai sakė ką įmanoma padaryt. gavosi l.gerai. aišku, mūrininkai buvo su patirtim ir rekomendacijom. jau vieną žiemą peržiemojau - jokių problemų
pas mane viena vitrina istisine bus be jokiu perskirymu3x2,keli langu darytojai ne neapsieme daryti,sake daug ziauriai kainuos ir atvezimas ir istatymas,bet matyt fuflistai pasitaike,nes kitur ne neuzsimine,kad gali kylti problemu su tokia vitrina,darem 6kameru su 2 stiklais,is pradziu galvojo 3stiklu deti,bet sake per didelis stiklai gali susiliesti,o kiek stiklu pas jus?
QUOTE(Spakainas @ 2010 11 08, 13:59)
stebuklu neprikursi - jei atsidaro langas ir pavyksta akrobatiniai pratimai persisverus, tai valoma pro atvira langa, taciau zymiai paprasciau pasistacius kopecias. Taip pat nepagailejus geresnei valymo chemijai, kuri atstumia vandeni ir nepritraukia dulkiu, galima si procesa daryti reciau nei paprasciausiai nuvalius su eiliniu stiklu valikliu
Labutis, jei ne paslaptis, koks cia butu tas stebuklingas langu valiklis. Man kol kas joks nepasiteisino. Jei galit man i AZ, nes as tos temos neseku. Aciu.
QUOTE(Danačka @ 2010 11 08, 14:19)
Labutis, jei ne paslaptis, koks cia butu tas stebuklingas langu valiklis. Man kol kas joks nepasiteisino. Jei galit man i AZ, nes as tos temos neseku. Aciu.
jokios paslapties o tiksliau pats negaliu pasakyti koki stebukla turiu, nes man parupino tu chemikalu zmogelis kuris stiklinius fasadus plauna. Va dabar pas mane baiginejasi ir reikes paciam kazko ieskotis, nes jau tas draugas pakeite darba is esmes tai yra du skysciai - vienas is ju valiklis, o kitas kazkas panasaus turbut i skysta vaska langams, nes po langu plovimo iki menesio vanduo nesilaiko ant stiklo
Pas mus irgi 'vitrinu karalyste' svetainej viena 4.5m ir trys po 2m dar negyvenam, bet gailiuosi tik del vieno: silumos nuostolio svajoju apie apsaugines zaliuzes, tik idomu ar bu siamnoma padaryt 4.5 plocio aisku ir kaina bus kosmine gailiuosi dar del vieno dalyko - kad pasiklausiusi patarimu uzsakiau paprastas balkonis duris, o ne stumdomas. anra kart tokios klaidos nedaryciau stumdomos atrodo n kartu stabilesnes ir tvirtesnes nei mano darinejamos
QUOTE(Pojo @ 2010 11 08, 14:24)
Pas mus irgi 'vitrinu karalyste' svetainej viena 4.5m ir trys po 2m dar negyvenam, bet gailiuosi tik del vieno: silumos nuostolio svajoju apie apsaugines zaliuzes, tik idomu ar bu siamnoma padaryt 4.5 plocio aisku ir kaina bus kosmine gailiuosi dar del vieno dalyko - kad pasiklausiusi patarimu uzsakiau paprastas balkonis duris, o ne stumdomas. anra kart tokios klaidos nedaryciau stumdomos atrodo n kartu stabilesnes ir tvirtesnes nei mano darinejamos
Na, jeigu portaline sistema, tai taip, ji stabili, bet ir jos kaina n kartu didesne uz paprastas balkono duris O jei ta pigesne stumdoma sistema, tai ten joki stabilumo