Įkraunama...
Įkraunama...

Vitrininiai dideli langai

QUOTE(uogute @ 2009 02 26, 22:05)
o jei plyteles ne prie sirdies  biggrin.gif  ? a? kas tada?  biggrin.gif

uogute,plyteles ne prie sirdies,bet groteles prie sirdies? biggrin.gif
Papildyta:
tiesa liniux,ar pats zinai atsakyma i sita klausima o kam isvis tie konvektoriai?
Atsakyti
manau jei paskaitysi mano ankstesnius postus, suprasi kad zinau.

QUOTE(vietinis @ 2009 02 26, 22:18)
uogute,plyteles ne prie sirdies,bet groteles prie sirdies? biggrin.gif
Papildyta:
tiesa liniux,ar pats zinai atsakyma i sita klausima o kam isvis tie konvektoriai?

Atsakyti
QUOTE(liniux @ 2009 02 26, 22:20)

geras lotuliukas.gif .trumpai aiskiai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vietinis @ 2009 02 26, 22:25)
geras lotuliukas.gif .trumpai aiskiai thumbup.gif .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
manau liniux tu dar visko nezinai biggrin.gif ,konvektoriai yra tam,kad pirkti lotuliukas.gif
uogute nenori atsakyti kas labiau patinka a)plyteles;b)groteles. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
doh.gif kaip anksciau to nesupratau!

QUOTE(vietinis @ 2009 02 26, 22:31)
manau liniux tu dar visko nezinai biggrin.gif ,konvektoriai yra tam,kad pirkti lotuliukas.gif
  uogute nenori atsakyti kas labiau patinka a)plyteles;b)groteles. biggrin.gif  4u.gif

Atsakyti
Turiu 4.5m ilgio svetainės terasinį langą, patalpoje tik grindinis šildymas su papigiaisku laminatu ir nerasojo net kai spaudė šaltis. Kažkiek matydavosi ties pačiu stiklo kraštu, bet čia , kaip langų gamintojai sako, dėl aliuminės stiklo paketo juostos. Aprasodavo , kai atlenkdavau duris pravėdinti. Tai normalu ,nes tada vidinis stiklas (aplink pravertas duris) atšala ir ant jo kondensuojasi drėgmė. Vėdinimas dar nepadarytas smile.gif.
Tiesa, paketas su 3 stiklais. Du stiklai su ....kaip tuo... sluoksniu. Plytelių prie terasinio nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edemux: 26 vasario 2009 - 23:34
QUOTE(vietinis @ 2009 02 26, 20:31)
uogute nenori atsakyti kas labiau patinka a)plyteles;b)groteles. biggrin.gif  4u.gif

cool.gif rimtai sakau kad groteles. jei ju spalva priderinta prie parketo, jei jos uzsislepia uz uzuolaidu ir graziai plonos pagal visa langa. smile.gif - vaizdo negadina

o plyteles aplink krastus svetainej man nepatiktu schmoll.gif

va radau ant greituju fotke.... dek uzuolaidas ir ka, maiso tos groteles? man visai grazu....
o pabandyk ysivaizduot aplink plyteles unsure.gif

(aisku cia jos negerai po terasinem durim - bet ne apie tai dabar)

antras pvz - plyteles lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
antras variantas tai ziauriai geras biggrin.gif . as klausiu tik todel,kad sumeistravus ta vieta palei vitrinas aukstesnes temperaturos silumnesiui(mandrai skamba? biggrin.gif stengiuosi..),tai butent ta vieta nebutina isklijuoti plytelemis,galima juk ir groteles ten uzdeti smile.gif .panimiau? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietinis: 27 vasario 2009 - 00:09
QUOTE(uogute @ 2009 02 27, 01:01)
cool.gif rimtai sakau kad groteles. jei ju spalva priderinta prie parketo, jei jos uzsislepia uz uzuolaidu ir graziai plonos pagal visa langa.  smile.gif  - vaizdo negadina

o plyteles aplink krastus svetainej man nepatiktu  schmoll.gif
va radau ant greituju fotke.... dek uzuolaidas ir ka, maiso tos groteles? man visai grazu....
o pabandyk ysivaizduot aplink plyteles  unsure.gif

(aisku cia jos negerai po terasinem durim - bet ne apie tai dabar)

antras pvz - plyteles  lotuliukas.gif  user posted image

Dar baisesnes nuotraukos plyteliu ir parketo pvz neradot? Gal del to ir nenorit ? smile.gif ir nebutina taip placiai daryt kaip tam variante. Nors si diskusija bereiksme. Vietini, geras bajeris del groteliu paklojimo biggrin.gif tik is antro kart supratau.
Atsakyti
QUOTE(vietinis @ 2009 02 26, 23:08)
antras variantas tai ziauriai geras biggrin.gif

vienzo.... blush2.gif pas muni jau daro tas groteles....jau ir norint nebepakeisiu... ax.gif nors po tokios vaizdines medziagos abejoju ar persigalvociau lotuliukas.gif kadanors parodysiu kas gavosi mirksiukas.gif

cia tik du seip pvz nesikabinejam prie foto.... as imu jas lauk, o tai dar savininkai atsiras rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vietinis @ 2009 02 26, 23:08)
..tai butent ta vieta nebutina isklijuoti plytelemis,galima juk ir groteles ten uzdeti smile.gif .panimiau? biggrin.gif  4u.gif

mes ne apie groteles o apie konvektorius ania g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 27 vasario 2009 - 00:19
konvektoriu reikia kai yra labai auksti langai,na viena kart buvau banke tai viena kart ten ir maciau biggrin.gif ,po to konvektorius montuoja kai jie atlieka pagrindini sildymo vaidmeni,tai autoservisai tiksliau gal autosalonai ir panasiai.
na liniux perskaiciau visus tavo postus,kai kuriuos ismokau atmintinai,bet taip ir nesupratau is kur tu zinai kam reikalingi tie konvektoriai biggrin.gif ,tad tenka paciam vargti... pasiutes tu liniux biggrin.gif 4u.gif
uogute,viskas gerai,ir grazu bus ir silta,tik zinai.. cia dar daug besidominanciu yra,o pinigi gi reikia taupyti smile.gif ,ypac ten kur reikia.be to buvau uzsimines-akmenukai grazu interjere(bent jau man)tad prie vitrinu tereiketu varinio vamzdio lovelyje ir ant virsaus akmenuku mirksiukas.gif .
mes ne apie groteles o apie konvektorius ania

ania,bet dar prie to pacio mes ir apie vitrinas,kad jos nerasotu,ir apie konvektorius kurie sildo aukstesne temp nei grindinis sildymas.konvektoriai nera blogai smile.gif . uogute,o kas graziausia tau yra is konvektoriaus? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vietinis: 27 vasario 2009 - 00:34