Mano atsiliepimai teigiami ir apie aplinka, ir apie aukletojas, ir seimininke. Sunus lanko lopseli. Tik serga daznokai
mes irgi gyvenam salia si darzelio, pro langa matosi. tai greiciausiai sunu vesiu ten, bet dar i ji uzsukti.
beje tikiuosi ten kazkas pasikeite nuo tu laiku kai as pati ji lankiau, nes kitaip nekas su siuo darzeliu.
idomu kokios aukletojos ten dirba? ar tos pacios kaip ir pries 20 metu, kai as lankiau?
o kiek grupese dabar leidziama buti lopselinukams, negi ir jie po 20 ir daugiau buna, ar pagal istatymus neturetu buti po 10?
beje tikiuosi ten kazkas pasikeite nuo tu laiku kai as pati ji lankiau, nes kitaip nekas su siuo darzeliu.
idomu kokios aukletojos ten dirba? ar tos pacios kaip ir pries 20 metu, kai as lankiau?
o kiek grupese dabar leidziama buti lopselinukams, negi ir jie po 20 ir daugiau buna, ar pagal istatymus neturetu buti po 10?
Del aukletoju nezinau, yra ir vyresnio amziaus. Grupeje tikrai daugiau, negu 10. Pabandysiu kuria diena vardus ant spinteliu suskaiciuoti
QUOTE(saulute26 @ 2006 07 22, 13:40)
mes irgi gyvenam salia si darzelio, pro langa matosi. tai greiciausiai sunu vesiu ten, bet dar i ji uzsukti.
Auklėtojos tikrai pasikeitę.
O lopšelyje gali būti 15 vaikų, o ne 10
gal kas gali parasyti,koks menesinis mokestis jame?is anksto dekui
Papildyta:
Papildyta:
o gal kas zinot ar priima is kitu rajonu? ar tik pagal gyvenemaja vieta?
Mes žirmūniečiai, o ir darželis netoli būtų bet mano leliukas dar mažiukas, o atiduoti metukų dar nesiruošiu Tad lauksim kitų metų
Laikas jau ruostis i darzeli ir butu idomu suzinoti kokios daba nuomones apie si darzeli
QUOTE(lialka21 @ 2007 07 14, 12:35)
o gal kas zinot ar priima is kitu rajonu? ar tik pagal gyvenemaja vieta?
pagal viska privalo priimti bele kur i darzeli.juk jei registruota esat siauliuose o gyvenat (nuomojate buta )Vilniuje juk nevesit i darzeli siauliuose...tai privalo priimti bet kad nelb ta megsta daryt.
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 27, 13:28)
pagal viska privalo priimti bele kur i darzeli.juk jei registruota esat siauliuose o gyvenat (nuomojate buta )Vilniuje juk nevesit i darzeli siauliuose...tai privalo priimti bet kad nelb ta megsta daryt.
Anksciau gal ir prieme is kitu rajonu, o pagal nauja tvarka, kai viskas bus centralizuota, tai jau nebebe. Nes mamytes uzraso savo vaikus per kelias vietas taip sukurdamos butaforines eiles. Savivaldybeje pasake, kad sukurta sistema salins automatiskai tuos, kurie nepriklauso pagal gyvenama vieta.
Sio darzelio vedeja mane apreke, vos ne issityciojo, mazdaug ir ka tu man padarysiu, eiles sudarau as, darau ka noriu.
Geriau pagalvojus, net nenoriu, kad vaikas lankytu ji kai tokia atmosfera. Dar vaikas paskui kentetu, kad gincyjausi, prasiau. Uzrasiau pries 1,8 men pries ejima, tada vietu "buvo". Atejau dabar, pasitikslint - vietu NERA, bet galbut, galbut dar atsiras, bet greiciausiai kad ne Bet dar gali atsirasti.....zodziu.... zodziu ateik pakalbeti netusciomis, mamyte
O sios panegirikos darzeliui juoka kelia. Grazesne ten tik zaidimu aikstele kieme - visame rajone supynes naujas vienodas state, pastate ir ten, juolab, kad pries kelis metus ten buvo atsitikusi nelaime. Tikiuosi, ne del aukletoju kaltes.
Viliuosi, kad aukletojos bent ten fainos.
Gaila. darzelis taip arti namu, taip patogioj vietoj.
Geriau pagalvojus, net nenoriu, kad vaikas lankytu ji kai tokia atmosfera. Dar vaikas paskui kentetu, kad gincyjausi, prasiau. Uzrasiau pries 1,8 men pries ejima, tada vietu "buvo". Atejau dabar, pasitikslint - vietu NERA, bet galbut, galbut dar atsiras, bet greiciausiai kad ne Bet dar gali atsirasti.....zodziu.... zodziu ateik pakalbeti netusciomis, mamyte
O sios panegirikos darzeliui juoka kelia. Grazesne ten tik zaidimu aikstele kieme - visame rajone supynes naujas vienodas state, pastate ir ten, juolab, kad pries kelis metus ten buvo atsitikusi nelaime. Tikiuosi, ne del aukletoju kaltes.
Viliuosi, kad aukletojos bent ten fainos.
Gaila. darzelis taip arti namu, taip patogioj vietoj.
nep, ne kokie jusu ispudziai apie si darziuka
Man studentei bunant teko ten lankytis ,stebeti veiklas, eilini kasdienini darbas grupese, tai siaip tai man patiko : atmosfera grupese silta , jauki
Visur gi pasitaiko nesklandumu
Man studentei bunant teko ten lankytis ,stebeti veiklas, eilini kasdienini darbas grupese, tai siaip tai man patiko : atmosfera grupese silta , jauki
Visur gi pasitaiko nesklandumu