Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto l/d. "Žirmūnėliai"

QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 28, 16:11)
O dar idomu. Jei mes nesam is zirmunu-priims mus? Jolitav , kokius dokumentus nesei, kad uzrasytu?

Na šeip manau , kad nei vienas darželis nenori priimti kai ne jų teritorija, bet jei darželis arčiau darbo, kodėl nepabandžius ax.gif
Atsakyti
Enigma, o kaip su kiemo teritorija- ar tvarkinga, saugu? smile.gif
Atsakyti
Kiemas ir visa teritorija tikrai tvarkinga, galiu pasakyti, kad supynių ar dar kažkokių gremėzdų nėra, tad ir traumų tikimybė nedidelė ir dar vieną pliusą įžvelgiu, kad auklėtojos tada lauke daugiau su vaikais užsiima thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes sunglasses2.gif Pati lankiau si lopseli-darzeli (nes jis salia mano namo buvo). Liko tik geri prisiminimai 4u.gif Zinoma dabar daugelis aukletoju nebedirba is buvusiuju, bet jas prisimenu kuo puikiausiai, buvo labai geros biggrin.gif Enigma, noreciau leisti dukryte i ji, kaip manai ar dar speciau uzrasyti ja, kad lankytu nuo 3 metuku? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
(dukrai 1m, 3 men.)
Atsakyti
Jolitav Prieš kiek laiko užrašei savo vaiką į lopšelį? Aš norėčiau savo vaikiną leisti maždaug po metų, jei dabar užrašyčiau, ar spečiau?
Atsakyti
Manau, kad turite speti smile.gif o jei dar ir pagal teritorija priklausote, tikrai manau, kad pateksite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 05 20, 11:40)
Sveikutes  sunglasses2.gif  Pati lankiau si lopseli-darzeli (nes jis salia mano namo buvo). Liko tik geri prisiminimai 4u.gif  Zinoma dabar daugelis aukletoju nebedirba is buvusiuju, bet jas prisimenu kuo puikiausiai, buvo labai geros  biggrin.gif Enigma, noreciau leisti dukryte i ji, kaip manai ar dar speciau uzrasyti ja, kad lankytu nuo 3 metuku?  4u.gif  4u.gif  4u.gif
(dukrai 1m, 3 men.)

Milana, pagal tavo gimimo metus manau, kad mes turejome kartu lankyti darzeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Sprendziant pagal metus, tai veikiausiai taip ir yra rolleyes.gif ax.gif Tik idomu ar tose paciose grupese buvom g.gif As prisimenu aukletoja (solidaus amziaus)Genovaite wub.gif , Aldona blush2.gif Muzikes (Simkunienes) dukra buvo mano grupej smile.gif
Enigma, ar tavo ne tokie prisiminimai? ax.gif Labai malonu, kad taip graziai aprasei musu darzeli, tai mane dar labiau paskatino leisti mazaja i si darzeli. Tik bijau, kad nepriims frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2005 05 21, 23:36)
Sprendziant pagal metus, tai veikiausiai taip ir yra  rolleyes.gif  ax.gif  Tik idomu ar tose paciose grupese buvom g.gif  As prisimenu aukletoja (solidaus amziaus)Genovaite  wub.gif  , Aldona  blush2.gif  Muzikes (Simkunienes) dukra buvo mano grupej  smile.gif
Enigma, ar tavo ne tokie prisiminimai?  ax.gif   Labai malonu, kad taip graziai aprasei musu darzeli, tai mane dar labiau paskatino leisti mazaja i si darzeli. Tik bijau, kad nepriims frusty.gif

Sinkunienes dukra buvo su manim grupeje mirksiukas.gif dar galiu pavardinti - Mindaugas, Renata, Rimas. Jei tokius prisimeni tai tada matyt mes buvom vienoj grupej, nors Lina veliau metais isejo i mokykla vistiek, tai gal tada tu buvai su ja... g.gif Parasyk man i AZ. mirksiukas.gif tIESA gENIOVAITE IR aLDONA IR AS PRISIMENU.
Atsakyti
As taip pat buvau tame darzelyje, uzrasiau vaika, bet likau biski nusivylusi direktore pacia blink.gif .Jau bendravimas toks kad iki dabar dar nemalonu prisiminti, pora kartu taip ir norejosi atsistoti ir iseiti, as net paklausiau, gal ne laiku atejau blink.gif Nebezinau kas tada jei buvo gal ne nuotaikoj ar kas bet labai jau ne faina buvo bendrauti, pasake, kad sansu maza patekti schmoll.gif , grupese ir taip po 24 vaikus su viena aukletoja. o kai aukletoja pavadinau auklyte, tai ji man pasake: pas mus ne auklytes, o aukletojos, auklytes tos kurios namuose vaikus priziuri , fu net dabar dar nemalonu prisiminti jos fizionomija. Visiska priesingybe tam ka apie raset. Man niekas nei grupiu nepasiule apziuret nieko, nors as ir neprasiau. Zodziu ne puse zodzio gero apie ja negaliu pasakyt schmoll.gif
Nors visko gali buti, gal pirmas ispudis apgaulingas.
Atsakyti
QUOTE(krb @ 2005 05 25, 11:48)
As taip pat buvau tame darzelyje, uzrasiau vaika, bet likau biski nusivylusi direktore pacia  blink.gif .Jau bendravimas toks kad iki dabar dar nemalonu prisiminti, pora kartu taip ir norejosi atsistoti ir iseiti, as net paklausiau, gal ne laiku atejau  blink.gif Nebezinau kas tada jei buvo gal ne nuotaikoj ar kas bet labai jau ne faina buvo bendrauti, pasake, kad sansu maza patekti  schmoll.gif , grupese ir taip po 24 vaikus su viena aukletoja. o kai aukletoja pavadinau auklyte, tai ji man pasake: pas mus ne auklytes, o aukletojos, auklytes tos kurios namuose vaikus priziuri , fu net dabar dar nemalonu prisiminti jos fizionomija. Visiska priesingybe tam ka apie raset. Man niekas nei grupiu nepasiule apziuret nieko, nors as ir neprasiau. Zodziu ne puse zodzio gero apie ja negaliu pasakyt  schmoll.gif
Nors visko gali buti, gal pirmas ispudis apgaulingas.

Matai, krb, tau visa nuotaika sugadino vedeja smile.gif Bet juk nei tau, nei tavo vaikeliui nereiks su ja bendrauti, pakentek, isklausyk. As pati dar nebuvau pokalbiui, bet reiks nusiteikti viskam g.gif Tiesa, pagal metus, tai jums jau virs 3metu (tai gal jus jau senai ejot pokalbio, o ne dabar?) 4u.gif
Atsakyti
as bendravau ne su vedeja, o su pacia direktore Birute, lankiausi lygiai pries savaite. O vaikui rudeni bus trys metai.
Atsakyti