Na Benitux, ir as tavimi nusivyliau
Mes tikrai nieko pries dalintis savo pamokelemis, bet kai kazkas neigia, kad viska nukopijavo, tada juokas ima, jei jau pagauta, tai nors prisipazink tiesa, kam cia viska neigti, jei yra irodymai
Stai kad ir pavyzdziui mano kurta pamokele apie objekto iskirpima nukopijuota zodis zodin, net ir zenklai, kableliai ir taskai atitinka tip top, stai idesiu pavyzdi, kad daugiau nereiktu gincytis
Mano kurta pamokele: ''Dabar turetumete matyti tik pacia nuotrauka.
Yra du budai, kaip iskirpti objekta arba pasalinti nenorima fona is nuotraukos:
1. Naudojant trintuko (Eraser) iranki
2. Naudojant sluoksnio maskavima (Layer Mask)
As dazniausiai naudoju trintuka, man kazkaip patogiau..Taigi norint istrinti nereikalinga fona, reikia paspausti trintuko iranki ir pasirinkti norima sepetelio (Brush) dydi..As paprastai naudoju sepetelius ir mazdaug tokius nustatymus, kaip parodyta paveikslelyje wink.gif Dydi galima keisti traukiant rodyklele i sonus, kur yra Master Diameter..''
Ir Benitux nukopijuota:
QUOTE(Benitux @ 2007 12 21, 20:06)
NUOTRAUKU OBJEKTO ISKIRPIMAS IR FONO PAKEITIMASPirmiausiai isikelkite nuotrauka ir remeli, ir isjunkite remelio sluoksnio rodyma paspausdami ant akies ikoneles kaip parodyta paveikslelyje:
Dabar turetumete matyti tik pacia nuotrauka.
Yra du budai, kaip iskirpti objekta arba pasalinti nenorima fona is nuotraukos:
1. Naudojant trintuko (Eraser) iranki
2. Naudojant sluoksnio maskavima (Layer Mask)
As dazniausiai naudoju trintuka, man kazkaip patogiau..Taigi norint istrinti nereikalinga fona, reikia paspausti trintuko iranki ir pasirinkti norima sepetelio (Brush) dydi. Dydi galima keisti traukiant rodyklele i sonus, kur yra Master Diameter..