Benitux
o kodel kai darau remiali,man neiskerpa norimo ploto?ka reik spaust kai pazymiu?
QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 02, 21:47)
Benitux
o kodel kai darau remiali,man neiskerpa norimo ploto?ka reik spaust kai pazymiu?
su Restangle Tool uzdeda tik lopa ant remelio kur bus foto.
O jeigu nori iskirpt tai pasizymek norima plota su Rectangular Marque Tool ir spausk Delete
Papildyta:
QUOTE(Benitux @ 2008 02 02, 22:34)
su Restangle Tool uzdeda tik lopa ant remelio kur bus foto.
O jeigu nori iskirpt tai pasizymek norima plota su Rectangular Marque Tool ir spausk Delete
Papildyta:
Papildyta:
dekui
o va su situ Windu dirbu jau trecia para ir nieko neiseina sonai vistiek lieka,nenusikarpo
QUOTE(Eglute:} @ 2008 02 02, 23:11)
o va su situ Windu dirbu jau trecia para ir nieko neiseina sonai vistiek lieka,nenusikarpo
as padariau per koki 20 min. Viskas gavosi gerai
Kurioje vietoje uzstringi
Taip uzsizaidziau kad net miegas neina. Va naujausias darbelis.Prasom sakyt kas negerai Kritika labai reikalinga.Siaip pas mane su fantazija nekokie reikalai ,tai....
bumbasi ,tai ,kad labai liux atrodo,nera ka kritikuot ir vaikiukas tvarkingai ikeltas ir fonas grazus.. geras darbas
QUOTE(Benitux @ 2008 02 02, 23:15)
ant pacio galo kai jau paspaudziu CTRL + ]
Layer > Create Clipping Mask (CTRL+ALT+G)
tada man nedingsta sonai,o visas vaizdas susilieja tais pilkais baltais kvadrateliais,na tuoj pabandysiu dar karta ir parodysiu kas man nesigauna ir kaip darau,gal ka ne taip darau
QUOTE(bumbasi @ 2008 02 03, 00:59)
Taip uzsizaidziau kad net miegas neina. Va naujausias darbelis.Prasom sakyt kas negerai Kritika labai reikalinga.Siaip pas mane su fantazija nekokie reikalai ,tai....
kaip grazu
Norėjau paklausti kaip reikia pasukti nuotrauką dedant į rėmelį
QUOTE(skaistė @ 2008 02 03, 12:37)
Norėjau paklausti kaip reikia pasukti nuotrauką dedant į rėmelį
Su desiniu klavisu paspausti ant nuotraukos ir free transform.Arba paprasciausiai uz nuotraukos krastu nuejus turi patytis rodyklele kaip lankas tai ir sukineji ja.Bet jauciu neaiskiai paaiskinau
QUOTE(bumbasi @ 2008 02 03, 13:44)
Su desiniu klavisu paspausti ant nuotraukos ir free transform.Arba paprasciausiai uz nuotraukos krastu nuejus turi patytis rodyklele kaip lankas tai ir sukineji ja.Bet jauciu neaiskiai paaiskinau
Ačiū už pagalbą radau šiaip ne taip
Kur deti parsiustus pluginus?per ka juos atidaryt?