Noriu dar paklausti, kaip įsikelti naujai parsisiųstus filtrus į fotošopą?
Parsisiunčiau kažkokius naujus penkis GXFilters.8bf ir mūčinuosi, nerandu, kaip juos įkelt į fotošopą Šiaip išsiarchyvavau, sukėliau į reikiamą katalogą šalia kitų filtrų, o kai įeinu į fotošopą nesurandu kaip juos įkelti
sveikos,
man tas photoshopas kaip mano močiutei kompiuteris. nu nieko nesuprantu, suradau puslapį su pamokėlėm cia
be to ir band\iau pagal jūsų pamokas kažką bandyt daryt, nu bet nieko neišeina, niekas nepasikeičia, net nežinau,
Papildyta:
gal ten paaiškinta ne nuo A iki Z, o man būtent to ir reikia, nes nesusigaudau net elemetariausiose dalykuose,
man tas photoshopas kaip mano močiutei kompiuteris. nu nieko nesuprantu, suradau puslapį su pamokėlėm cia
be to ir band\iau pagal jūsų pamokas kažką bandyt daryt, nu bet nieko neišeina, niekas nepasikeičia, net nežinau,
Papildyta:
gal ten paaiškinta ne nuo A iki Z, o man būtent to ir reikia, nes nesusigaudau net elemetariausiose dalykuose,
o kaip atidaryti 2 atskiras nuotraukas? kad būtų vienam lange
QUOTE(olajju @ 2008 01 23, 16:59)
praeitam psl rodžiau kaip tą padaryt Raudonai apvedžiau, ką spausti
Papildyta:
Benitux, kad ir kaip bandau įžiūrėti spalvų skirtumus toje monos lizos nuotraukoje, nu nieko nematau Gal kai tu pati darei ir matei originalą bei galutinį var, plius tikriausiai turi didelį failą, tai ir matai tuos trūkumus, o man, kaip pašaliniam stebėtojui, tai čia spalva padaryta idealiai
QUOTE(Nijoliux @ 2008 01 23, 14:43)
Noriu dar paklausti, kaip įsikelti naujai parsisiųstus filtrus į fotošopą?
Parsisiunčiau kažkokius naujus penkis GXFilters.8bf ir mūčinuosi, nerandu, kaip juos įkelt į fotošopą Šiaip išsiarchyvavau, sukėliau į reikiamą katalogą šalia kitų filtrų, o kai įeinu į fotošopą nesurandu kaip juos įkelti
viskas, jau susitvarkiau su tuo reikalu
Faini labai
ačiū Jums labai už patarimus ir kantrybę norėjau dar paklausti kaži kodėl kai atsidarau nuotrauką man nerodo virš jos nei to iksiuko išjungimui nei nuleisti jos negaliu, žodžiu tos juostos nėra virš nuotraukos kiek pastebėjau Jūsų įdėtuose pavyzdžiuose ten yra. Gal todėl aš ir negaliu perkelti vienos nuotraukos į kitą
QUOTE(olajju @ 2008 01 23, 15:59)
jei teisingai supratau, tai gali jas viena ant kitos nunest
Nijoliux, tai paspausk ant foto ir padides
QUOTE(Nijoliux @ 2008 01 23, 17:41)
viskas, jau susitvarkiau su tuo reikalu
tai papasakok ir mums kaip reikia
Airiduko mamyte, puikus darbeliai. Saunuole
QUOTE(skaistė @ 2008 01 23, 18:52)
norėjau dar paklausti kaži kodėl kai atsidarau nuotrauką man nerodo virš jos nei to iksiuko išjungimui nei nuleisti jos negaliu, žodžiu tos juostos nėra virš nuotraukos kiek pastebėjau Jūsų įdėtuose pavyzdžiuose ten yra. Gal todėl aš ir negaliu perkelti vienos nuotraukos į kitą
ikelk cia ir parodyk kaip tau rodo
Benitux, gaila, kad čia nemoku įkelt na tiek to, kaip nors vistiek išmoksiu
QUOTE(skaistė @ 2008 01 23, 19:52)
ačiū Jums labai už patarimus ir kantrybę norėjau dar paklausti kaži kodėl kai atsidarau nuotrauką man nerodo virš jos nei to iksiuko išjungimui nei nuleisti jos negaliu, žodžiu tos juostos nėra virš nuotraukos kiek pastebėjau Jūsų įdėtuose pavyzdžiuose ten yra. Gal todėl aš ir negaliu perkelti vienos nuotraukos į kitą
pabandyk Window/Workspace/Default Workspace
ir Window/Workspace/Reset Menus
QUOTE(Benitux @ 2008 01 23, 20:21)
Spaudžiau išsididinau bet nieko įtartino neįžvelgiau, tik kad veidas ne tas
Pasirodo nieko ten ypatingo, tik uždaryt ir iš naujo atidaryt fotošopą reikėjo, visi filtrai susidėjo patys, gerai, kad xforumo mergaitės paprotino