QUOTE(Benitux @ 2008 01 23, 00:32)
nereikia atsiprasineti, nieko tokio
taip su ta lazdele viskas pasizymi. Tai tu gali su trintuku paprastai istrint. Tik tada daugiau vargo
labai grazu
. Svarbu, kad draugei patiko
Papildyta:
pabandyk, pagal sia
PAMOKELE
Papildyta:
Keli bandymai, bet dar reikia nemazai issisaiskinti, nes nelabai neturaliai gaunasi
Labai fainai čia su ta Mona Liza sugalvojai, o ir padarei mano akim ganėtinai natūraliai. Šiaip ta pirmoji gal tokia monaliziškiausia, ta prasme, kad veido išraiška panašiausia, bet man asmeniškai simpatiškiausias antrasis variantas, na o trečias nelabai. Bet bendrai paėmus, projekto rezultatas gana įdomus ir netikėtas
turėsi papasakot, kaip taip spalvas suvienodinai
Ir matau nelabai supratai mane. Iškirpti objektą moku, pagal situaciją arba su stebuklinga lazdele, arba su extract filtru, arba su PEN apvedžiojus išskiriu. Mes juk čia bendraujam, kad arba išmokti, arba pasitobulint, arba kokiom gudrybėm pasidalint, kurios pradedančiųjų pamokėlėse ne visada būna aprašytos. Iškerpant objektus su stebuklinga lazdele, pradžioje buvau susidūrus su tokia problema, kai dažnai automatiškai būna pažymėta ne tik ten, kur noriu iškirpti, bet ir aplinkui, todėl kurį laiką ignoravau šį įrankį, kol išmokau kaip tą problemą išspręsti, ty panaudojant sparčiąją maskuotę (Q) nutrinti bereikalingai pažymėtas vietas ir palikti pažymėta tik ten, kur reikia. Bet pamaniau, tu jau daugiau pasiekusi esi, tai gal žinai kokių kitų būdų, kaip tą galima būtų padaryti
QUOTE(sonvita @ 2008 01 23, 01:45)
Va Benitux tau jau parūpino pamokėlę, o šiaip pradedančioms lengviausia bene būtų dirbti su PNG formato rėmeliais, ten skylės nuotraukai jau būna iškirptos ir nereikia daug vargti, stengiantis gražiai iškirpti, užtenka tik įdėti norimas nuotraukas. Už tuos gražiuosius rėmelius esu dėkinga xforumo mergaitėms, kurios juos kuria, ty atlieka didįjį darbą
O jei ir pagal pamokėles dirbant kas nors nesigaus tai prašom užduoti tik konkrečius klausimus, kas neišeina, kitaip sunku bus padėti
Papildyta:
QUOTE(*irma* @ 2008 01 23, 11:19)
Jei turi omeny, ar tokiu pat būdu rėmelyje reikia iškirpti skylę nuotraukai, tai šitas būdas net labai tinkamas