na man visai nesenai buvo,kad mozila sugedo ir neberodo nuotrauku,tu kurias pati is photobucketo idedu i SM.o su Internet Exploreriu viskas gerai.gal ir pas tave kazkas tokio.
QUOTE(Nijoliux @ 2008 01 21, 23:14)
Turiu pora knygų nusipirkus, iš pradžių tik iš jų ir mokiausi, bet internete daugiau pamokų ir visokių patarimų čia iš kart gali sulaukt, kad pastaruoju metu jos man praverčia tik tada, kai dingsta netas. O šiaip bandymų keliu
Kažkokia nesamonė, visom tom nuorodom parsiunčia tik html puslapį, iš kurio, kaip suprantu, jau turėčiau parsisiųst trokštamą failą. Jame galima pasirinkti kažkokią arba premium (mokamą) versiją, arba free. Kai spaudžiu free download, visada tas pats, išmeta lentelę, kad "Ši byla neegzistuoja" gal kokios nors programos parsisiuntimui neturiu išarchyvuot tai mokėčiau, tik kad parsisiųst išeitų
ne tą nuorodą copini.
Iš public.fotki nuotraukas reikia įkėlinėti taip:
atsidarai nuotrauką,
spaudi po ja "Share photo", apačioje atsiranda nuoroda "HotLink this image", ją paspaudi ir atsidariusiame lange nucopini ketvirtą adresą, esantį po užrašu "BBCODE photo for forums:" ir jį tiesiog nupeistini į SM postą, nieko papildomai spaudyti nebereikia
Kaip supratau, tu šitą norėjai parodyti:
Kažkokia nesamonė, visom tom nuorodom parsiunčia tik html puslapį, iš kurio, kaip suprantu, jau turėčiau parsisiųst trokštamą failą. Jame galima pasirinkti kažkokią arba premium (mokamą) versiją, arba free. Kai spaudžiu free download, visada tas pats, išmeta lentelę, kad "Ši byla neegzistuoja" gal kokios nors programos parsisiuntimui neturiu išarchyvuot tai mokėčiau, tik kad parsisiųst išeitų
ne tą nuorodą copini.
Iš public.fotki nuotraukas reikia įkėlinėti taip:
atsidarai nuotrauką,
spaudi po ja "Share photo", apačioje atsiranda nuoroda "HotLink this image", ją paspaudi ir atsidariusiame lange nucopini ketvirtą adresą, esantį po užrašu "BBCODE photo for forums:" ir jį tiesiog nupeistini į SM postą, nieko papildomai spaudyti nebereikia
Kaip supratau, tu šitą norėjai parodyti:
aciuka dar karteli tau bandysime
pavyko
QUOTE(seava @ 2008 01 21, 23:39)
na man visai nesenai buvo,kad mozila sugedo ir neberodo nuotrauku,tu kurias pati is photobucketo idedu i SM.o su Internet Exploreriu viskas gerai.gal ir pas tave kazkas tokio.
gal, bet pas mane internet exploreris ir yra
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 01 21, 23:41)
į sveikatėlę
Ismokau mmm... kaip smagu aciu merginos jums uz pagalba
tai gal tu tik ant vienos foto sudejai mirksiukus reikia ant keliu foto sudet
va undinele
Papildyta:
saunuole
Papildyta:
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 01 21, 23:29)
saunuole
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 01 22, 00:29)
nu va paparasta bet gražu, šaunuolė
mhm pagaliau iveikta pamokele dabar imsiuos kitos taip nuo pradziu forumo einu ir mokinsiuos
Nuotraukos ikelimas i remeli
Per FILE atidarome norimą rėmelį.
Pasidarome rėmelio kopiją (antrą sluoksnį). Spaudžiam (ant Backgound) dešnį pelės klavyšą ir pasirenkam Dublicate Layer.
Dabar užeinam su pele ant Background copy.
einam į įrankių menių ir pasirenkam (stebuklingą lazdelę) aš jį pažymejau rauduonai ir spaudžiame klaviša (delete). Nereikalingas fonas rėmelyje ištrintas,dabar mums reikia tik sujungti foto su rėmeliu.
Atsidarome nuotrauka kuria kelsime i remeli.
Kad sujungti foto su rėmeliu ir nuotrauka ir rėmelis turi būti vienodų išmatavimų,išmatavimus mes galime patikrinti štai taip:
Pasirenkam ( Move Tool) ir ikeliame foto
stai ir viskas
Pagaliau pavyko susidoroti su jpg remukais,aciu benitux
Pasidarome rėmelio kopiją (antrą sluoksnį). Spaudžiam (ant Backgound) dešnį pelės klavyšą ir pasirenkam Dublicate Layer.
einam į įrankių menių ir pasirenkam (stebuklingą lazdelę) aš jį pažymejau rauduonai ir spaudžiame klaviša (delete). Nereikalingas fonas rėmelyje ištrintas,dabar mums reikia tik sujungti foto su rėmeliu.
Kad sujungti foto su rėmeliu ir nuotrauka ir rėmelis turi būti vienodų išmatavimų,išmatavimus mes galime patikrinti štai taip:
stai ir viskas
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 01 22, 02:53)
Nuotraukos ikelimas i remeli
stai ir viskas
stai ir viskas
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 01 22, 01:53)
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 01 22, 02:13)
labai grazu , saunuole