QUOTE(tiutia_007 @ 2008 01 21, 20:53)
Merginos, o iš kur jūs tiek žinot ? Iš kur tiek daug naudingų patarimų randat ?
Gal kokias knygas skaitot, pasidalinkit
Turiu pora knygų nusipirkus, iš pradžių tik iš jų ir mokiausi, bet internete daugiau pamokų ir visokių patarimų čia iš kart gali sulaukt, kad pastaruoju metu jos man praverčia tik tada, kai dingsta netas. O šiaip bandymų keliu
QUOTE(seava @ 2008 01 21, 21:37)
spaudi desiniam kampe
Details o tada pasirenki su kuo parsisiust
Download from RapidShare :
Download from DepositFiles :
Download from EasyShare :
o kai atsidaro kuris nors is tu puslapiuku ,dazniausiai reikia palaukt kazkiek sekundziu,ten raso kiek.paskui papraso ivest koda
Please enter code: jis buna parasytas ,tik reikia pakartot.. o po to iskrenta lentele,apie issaugojima,nurodai kur kompiuteryje nori patalpint atsiusta faila. dazniausiai failai suarhyvuoti buna,o kaip isarhyvuot nemoku paaiskint,as susitvarkau ,bet gal tam programa kokia pries tai reikia parsisiust nezinau.jei nesigaus,kai grys mano MB is sporto ,paklausiu ir papasakosiu cia.
Kažkokia nesamonė, visom tom nuorodom parsiunčia tik html puslapį, iš kurio, kaip suprantu, jau turėčiau parsisiųst trokštamą failą. Jame galima pasirinkti kažkokią arba premium (mokamą) versiją, arba free. Kai spaudžiu free download, visada tas pats, išmeta lentelę, kad "Ši byla neegzistuoja"
gal kokios nors programos parsisiuntimui neturiu
išarchyvuot tai mokėčiau, tik kad parsisiųst išeitų
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 01 21, 21:50)
http://public.fotki....22copycopy.html
o kodel man nuoroda nusikopina o neisikelia kad butu grinai nuotrauka cia?
ne tą nuorodą copini.
Iš public.fotki nuotraukas reikia įkėlinėti taip:
atsidarai nuotrauką,
spaudi po ja "Share photo", apačioje atsiranda nuoroda "HotLink this image", ją paspaudi ir atsidariusiame lange nucopini ketvirtą adresą, esantį po užrašu "BBCODE photo for forums:" ir jį tiesiog nupeistini į SM postą, nieko papildomai spaudyti nebereikia
Kaip supratau, tu šitą norėjai parodyti: