mano ugis 169-170 o svoris 99 jau esu atsikracius 6 kg...po leliuko ziauriai priaugau...atsirenku ka valgau, mazom porcijom ir vakare nevalgau nuo 5, nebent kasneli kazko lengvo
QUOTE(Tesura @ 2009 05 20, 18:07)
mano ugis 169-170 o svoris 99 jau esu atsikracius 6 kg...po leliuko ziauriai priaugau...atsirenku ka valgau, mazom porcijom ir vakare nevalgau nuo 5, nebent kasneli kazko lengvo
ilgai taip pratemsi?
gal nori prisijungt? http://www.supermama...howtopic=446490
Net gera pasidare paskaicius kokios atkaklios moterys esat. Mano ugis 1.69 sveriu 80kg..Jau darosi slykstu i save ziureti,pavydziu draugem kurios gali deveti grazias suknutes,o as bijau rodyti savo kuna.Nes kuo toliau tuo labiau juo slyksciuosi ir labiausiai bijau,kad tai greit pakenks mano ir vaikino santykiams. Net nezinau koki lieknejimo buda geriausia butu pasirinkti.Noreciau sverti 65 man tai butu TOBULA :} Gal patarkit koki buda geriau butu pasirinkti.Noreciau palaikymo,kad kuri nors taip pat noretu numesti ir katu dziaugtumemes rezultatais,m?
QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 06 15, 12:01)
Net gera pasidare paskaicius kokios atkaklios moterys esat. Mano ugis 1.69 sveriu 80kg..Jau darosi slykstu i save ziureti,pavydziu draugem kurios gali deveti grazias suknutes,o as bijau rodyti savo kuna.Nes kuo toliau tuo labiau juo slyksciuosi ir labiausiai bijau,kad tai greit pakenks mano ir vaikino santykiams. Net nezinau koki lieknejimo buda geriausia butu pasirinkti.Noreciau sverti 65 man tai butu TOBULA :} Gal patarkit koki buda geriau butu pasirinkti.Noreciau palaikymo,kad kuri nors taip pat noretu numesti ir katu dziaugtumemes rezultatais,m?
Siūlyčiau prisijungti prie kokio nors lieknėjančių būrelio, visoms kartu lengviau Pasirinkit pagal savo poreikius.
QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 06 15, 13:01)
sveikute mano svoris lygiai toks pat buvo 78kg900 dabar62kg300 valgyk 5 kartus dienoje kas 2 val siulyciau paskaityt knyga lengvas budas suliekneti nuo spalio 6 pakeiciau mityba ir rubus visus teko keisti tik uzsispyrt reik o ryt kaiptik delcia pats metas susigriept jai ka klausk pagelbesiu
QUOTE(BrandNewSmile @ 2009 06 15, 05:01)
Mano 168 cm ir dar vasario mėnesį svėriau 85 kg. Dabar 69 ir dar nepabaiga. Tikslas 60 kg. Viską darau natūraliai, be jokių piliulių, tik sportas ir sveika mityba Nereikia savimi šlykštėtis, reikia SUSIIMTI
Oj,vis dar negaliu patiket,kad tokiu zmoniu geru buna,kuriem parupo mano rupestelis.Aciuu
O gal skaitete "Lengva buda mesti svori"? Kaip sekesi, ar padejo?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2009 06 16, 09:17)
Mano 168 cm ir dar vasario mėnesį svėriau 85 kg. Dabar 69 ir dar nepabaiga. Tikslas 60 kg. Viską darau natūraliai, be jokių piliulių, tik sportas ir sveika mityba Nereikia savimi šlykštėtis, reikia SUSIIMTI
Saunuole
QUOTE(Taurė @ 2009 06 16, 09:17)
Na o man natūraliai niekaip neina 4 metus bandžiau rezultatų nepasiekiau, o dabar įsikišus medikamentams -6kg ir dar krinta.
QUOTE(Auksyte @ 2009 07 13, 15:30)
As skaiciau "Lengvas budas mesti rukyti" .Rezultatas - neberukau, per menesi +12 kg . Tada nusipirkau "Lengvas budas mesti svori" bet jau taip nesuveike, tai ir numeciau nedaskaicius. Dabar startuoju su grikiu dieta o veliau bandysiu maziau ryt.
bet ka po to su draubuziais darote, man tai norisi liekneti bet pagalvojus kad vel nauja garderoba susipirkti reikes tai oi oi siaubas pasidaro.