Niekada as nebuvau lieknuole. Visada svoris sukiojosi ties 67-70 kg . Net kai dar buvau netekejusi ir be vaiku. Visada svajojau tureti grazia figura. Pirmas didziausias sulieknejimas mano buvo, deja, prievartinis. Pradejau lauktis ir nuo baisu pykinimu per menesi netekau 7 kg. Nors ir buvo silpna ir bloga, bet i save veidrodyje pasiziurejus, negaledavau atsigrozeti. Tesveriau tik 60 kg. Man patiko. Deja tas dziaugsmas nestumo metu trumpas, svoris uzaugo ir po pirmojo gimdymo sveriau jau 75kg. Buvo liudna,norejau but plonesne.Bet nieko nesiemiau daryti,kad iveikciau savo lasinius. Tiesiog tingejau ir svajojau valgydama skanumynus kaip as busiu liekna ir grazi - kazkada

Svoris laikesi beveik 2 metus,man tik siek tiek pakontroliuojant karts nuo karto kiek suvalgau. Bet veliau pradejau vel valgyti, negalejau vel prisiversti skaiciuoti kaloriju. Priaugau iki 72kg. Taigi visus 5 kilogramus

Tiek pirma karta skaiciuodama kalorijas as sportu nelabai uzsiiminejau,tik karts nuo karto namie,tiek si karta tas pats. Bet as tada labai daug vaiksciojau pesciomis. I darzeli su vaikais pesciom,is jo pesciom. Po pietu vel i darzeli pesciom,ir tada tas dvi valandas ,kurias sunus budavo darzelyje as stumdydama vezymeli su dukra ismaisydavau puse miestelio. Pasiimdavau tik atsigerti. Dukra pamiegodavo,o as liekninausi.Si karta,atsilus orams as vel emiausi vaikscioti kur tik imano pesciomis. Rezultatus pastebejo visi, kas mane reciau mate.Ir visi labai mane gyre.Kaip man buvo smagu, o ir pati as jauciausi grazi ir liekna,net savimi daugiau pasitiket pradejau. Tikiuosi,kad si karta numestas svoris isliks ilgiau.Ir nenoriu prasideti su jokiom stebuklingom piliulem, dziaugiuosi tuo ka pasiekiu pati. Pati uzsiauginau siuos lasinius per savo tingejima, pati turiu juos ir nukrapstyti.