Fasolka- liuks fotke
Fasolkos nuotrauka as is karto pazinau, nes tas mazas vaikutis nuotraukoj, jos vaiku kopija
Na, matau jau mamos issirinko savo favorites Todel as paminesiu tas nuotraukas, kuriu dar neminejo niekas, o man jos labai
Tai butu "vile vile kose.." - tokia linksma maza semininkute
Mergaite su "nanainiais" Labai jau grazi sypsena, siais laikais vaiku saldainiais nepradziuginsi
Dar smagi nuotraukyte, kur mergaite nenori buti "suniene" Tiesiog pagautas geras kadras, labai naturali
Tai butu "vile vile kose.." - tokia linksma maza semininkute
Mergaite su "nanainiais" Labai jau grazi sypsena, siais laikais vaiku saldainiais nepradziuginsi
Dar smagi nuotraukyte, kur mergaite nenori buti "suniene" Tiesiog pagautas geras kadras, labai naturali
QUOTE(Gabriela @ 2005 03 21, 20:10)
o va mano nuotrauka niekam nepatinka ... O kas pazysta, tai sako, kad visai as nepasikeitusi
ir manoji niekam nepatinka, bet as nepergyvenu tiesiog norejau ideti
Man dar faina nuotraukele, kur mergaiciuke uzaugusi zada mamyte but ir su nanainiais Ir dar tos "plikes" zvilgsniukas toks
Kaip gaila. kad nespesiu nuskanuoti Tupiu Maskvoje:(((
O tokia nuotrauka turiu!
O tokia nuotrauka turiu!
Labai prašau nepatingėti ir prieš išsiunčiant nuotraukytes apkirpti jas su nuotraukų taisymo programa. Nes atidarai nuotrauką, ir taip jau negražiai tie neapkirpti balti ar juodi apvadai žiūrisi, kad net pusę malonumo nuo nuotraukos peržiūros atima.
as tai neskenavau, o nufotkinau su skaitmeniniu sena vaikystes fotke ir idejau - nereikejo jokiu krastu karpyt
Labai mielos nuotraukytes
QUOTE(Cikadele @ 2005 03 22, 13:02)
ir manoji niekam nepatinka, bet as nepergyvenu tiesiog norejau ideti
manoji irgi nelabai kam patinka, bet galvoju vis vien sudalyvausiu kokiam nors konkurse