Įkraunama...
Įkraunama...

Kai aš mažas buvau

tikrai ne aš smile.gif
QUOTE(Dikė @ 2005 03 21, 19:37)
Turbūt Mazhulele, nes net ir avatare katinas  hah.gif  hah.gif  hah.gif

Atsakyti
Gabriela, nežliumbk blush2.gif maniškė irgi niekam nepatinka, bet juk svarbu dalyvauti thumbup.gif man linksma jau vien todėl, kad tas taip ilgai lauktas konkursas prasidėjo clap_1.gif
QUOTE(Gabriela @ 2005 03 21, 20:10)
O as stiuardese pazinau... lygtai mirksiukas.gif  ... is jos slango tongue.gif

o va mano nuotrauka niekam nepatinka  cry.gif  ... O kas pazysta, tai sako, kad visai as nepasikeitusi blush2.gif

Atsakyti
nu ok nezliumbsiu, o parasysiu kokios man labiausiai patinka :
1. Kieta mergina
2. Rupūžės paparaciai ir čia mane pagavo...
3. Tikiuosi mama kate jau atleido...
o ta olialia lia per balas, tai man kazkaip nerealiai atrodo. Lyg rimtai , kaip cia kazkas rase, is kokios reklamos ar zurnalo nuskenuota... Jei klystu, tai atsiprasau...
Atsakyti
QUOTE(Mazhulele @ 2005 03 21, 20:17)
Gabriela, nežliumbk  blush2.gif  maniškė irgi niekam nepatinka, bet juk svarbu dalyvauti  thumbup.gif  man linksma jau vien todėl, kad tas taip ilgai lauktas konkursas prasidėjo  clap_1.gif

Nu ot swoon.gif...ir nesakysiu...man tai patinka, nes i mano vaika biski panasu ir rysku ir ... va tau beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 03 21, 19:43)
meduza iskart pazint imanoma biggrin.gif  thumbup.gif

blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Perziurejau nuotraukytes, nu tikrai visos labai ciotkos thumbup.gif Tokia nostalgija vaikystei kyla wub.gif
Kol kas balsuociau taip:
Rupūžės paparaciai ir čia mane pagavo...
Kieta mergina
Cyyyz
mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukos thumbup.gif tikrai,kad sukelia nostalgija vaikystei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 03 21, 20:20)
nu ok nezliumbsiu, o parasysiu kokios man labiausiai patinka :
1. Kieta mergina
2. Rupūžės paparaciai ir čia mane pagavo...
3. Tikiuosi mama kate jau atleido...
o ta olialia lia per balas, tai man kazkaip nerealiai atrodo. Lyg rimtai , kaip cia kazkas rase, is kokios reklamos ar zurnalo nuskenuota... Jei klystu, tai atsiprasau...

O ta ot lialia,asmeniskai pazystu autore thumbup.gif 4u.gif Fasolka blush2.gif galiu pasakyti,kad nenuskanuota is zurnalo mirksiukas.gif LABAI GRAZI FOTO!!!NEREALIAI thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti

[/quote]

Tikrai klisti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka "olia lia.. balia lia lia.." wub.gif Tokia gyva, energinga...atsispindi nuotaika, ypatngai mamos thumbup.gif Zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir dar labai patinka kur paparaciai mergyte ant puodo "pagavo" thumbup.gif Siaip yra labai daug graziu...sunku bus trecia megstamiausia issirinkti, nes visos nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Fasolka,2005 03 21, 16:56]
[/quote]
Tikrai klisti ax.gif 4u.gif
[/quote]

Na va as ir pagalvojau, kaip Timukas sugebejo ten papulti... biggrin.gif Visgi vaikai kartais taip panasus i savo tevelius.
Nuotrauka liuks, Fasolka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabriela @ 2005 03 21, 21:20)

cia as sakiau, bet cia didziulis komplimentas is mano puses buvo, o ne abejojimas, kad tai reklama nuskenuota biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti