sveikinu nugalėtojas
p.s. pasirodo ir aš vieną balsą gavau, galvojau , kad visai negausiu
O siaube! Praziopsojau toooki konkursa! Gal bus kada pakartojimas?
Tokia grazi nuotrauka su katinu, o pritruko mano balso iki treciosios vietos
Sveikinu nugaletojas! nuotraukos!
Tokia grazi nuotrauka su katinu, o pritruko mano balso iki treciosios vietos
Sveikinu nugaletojas! nuotraukos!
QUOTE(Erszebeth @ 2005 04 01, 12:37)
Aurėja, tikiuosi, tai pokštas? Jeigu ne pokštas - tai negerai darote. Tegul būna konkursai-parodos, su balsavimais, rinkimais - kam iš viso tie prizai reikalingi? Nebus prizų - nebus nuostolių, visi tai supras. Užtenka prizo virtualaus, "medalio" paraše. Juk pažaisti mes čia ateiname, o ne verslais užsiimti.
QUOTE(Mamūškė @ 2005 04 01, 12:38)
Atsiprasau uz poksta bet aureja irgi meluoja turbut del to S konkurso
kai ko nepavyko išdurt, bet kai ką beveik prigavau Sveikinu balandžio 1-osios proga!
p.s.: o rezultatai konkurso "Kai aš mažas buvau" tikrų tikriausi
Na Erszebeth, daba neišsisuksi .
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 01, 14:00)
p.s.: o rezultatai konkurso "Kai aš mažas buvau" tikrų tikriausi
Negali būti... Atsisakau tikėti... O paguodos medalių nebūna?
Momo, ačiū už supratimą
Aureja, mes busim drausmingesni o as isidaviau del to, kad mane plagiatu vos neapkaltino, tai teko ginti garbe .. Dar karta aciukas. . Nustebau kad mergaite su "kakuuu" akim negavo balso, man labai patiko.. Galvojai ir ''obana", ir istremti vaikai 3-uke bus, bet ir papraciai galvojau, kad bus, ir Strielka-liashkaite, ir "nelaisves" vaikis, ir sadiuga-karbyne.. Oi nu sunku buvo ...
Su balandzio 1-a
Su balandzio 1-a
oj nu tiksliai nesitikėjau tiek balsu gaut ir i trečia vietą net pakliūt
Labai labai didelis ačiū kas balsavot už mano liaškas
Taip pat sveikinu nugalėtojas bei visas visas, net ir negavusias nei vieno balso, tikrai būčiau už visas be išimčių prabalsavus jei tik būčiau turėjus tokią teisę
Labai labai didelis ačiū kas balsavot už mano liaškas
Taip pat sveikinu nugalėtojas bei visas visas, net ir negavusias nei vieno balso, tikrai būčiau už visas be išimčių prabalsavus jei tik būčiau turėjus tokią teisę
Aš balsavau už Strielka, ewa ir mūsų kylančią žvaigždę Karbynę. Jūsų fotkės nerealios, SVEIKINU MERGYTĖS
Oho net 10 balsų gavau ačiū
QUOTE(TauRe @ 2005 04 01, 18:38)
Aš balsavau už Strielka, ewa ir mūsų kylančią žvaigždę Karbynę. Jūsų fotkės nerealios, SVEIKINU MERGYTĖS
Oi ačiū ačiū. Lenkiuosi iki žemės