Jo, forume mane išdūrė
QUOTE(Mamūškė @ 2005 04 01, 09:59)
na ir mano nuotrauka neliko nepastebeta nors 3 balsus gavau
mamytes, o ko nesiunciat nuotrauku i naujaji konkursa- skirta Teveliams ir vaikuciams mes ten kol kas tik vienos patvirtintos
mamytes, o ko nesiunciat nuotrauku i naujaji konkursa- skirta Teveliams ir vaikuciams mes ten kol kas tik vienos patvirtintos
Tai tu cia meluoji? Einu pažiūrėt..
Nu, išdūrei
QUOTE(Fasolka @ 2005 04 01, 05:58)
O kap medali parasan isideti ?
Tiesiog išsisaugoti medalio nuotraukytę-paveiksliuką ir po to eiti per "Mano nustatymai", Parašo redagavimas ir prikabini ten paveiksliuką.
QUOTE(Aistilė @ 2005 03 31, 08:20)
Jokeme konkurse neprašiau kad už mane kas balsuotu, nerašinėju jokių AŽ, dalyvaju tik dėl idomumo, bet viename negavau nė vieno balso, ar tai reiškia, kad kažkur agitavau už savo nuotaruką? Tiesiog buvo kur kas gražensių nuotraukų...
Bet... Kiek teko pastebėti (nekalbu apie savo nuotrakas), kartais balsų surenka mažiau gražesnės ir įdomensės nuotraukos nei paprastos ir niekuo neišsiskiriančios
Bet... Kiek teko pastebėti (nekalbu apie savo nuotrakas), kartais balsų surenka mažiau gražesnės ir įdomensės nuotraukos nei paprastos ir niekuo neišsiskiriančios
Dauguma balsuoja ne uz fainiausia nuotrauka, o uz pazistama forumiete
Aciu kas uz mane balsavo-tiek daug balsu surinkau
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 01, 11:46)
Dauguma balsuoja ne uz fainiausia nuotrauka, o uz pazistama forumiete
kad to išvengtumėm, buvo sugalvota speciali anoniminė balsavimo sistema- prie nuotraukų matyti tik pavadinimas, bet kad dalyviai baisiai nekuklūs ir išsiduoda anksčiau laiko, vos tik kas paskelbia jog balsavo už jų nuotrauką, tuojau pat padėkoja už balsą taip tyčia/netyčia "išsiryškindami" kas yra kas Pasirodo viską galima apeiti
--------------------------------------------------
Ir nepasidurkite ant Mamūškės balandžio 1-os pokšto - dėl konkurso "Tėveliams ir mažyliams"! Galiu kaip konkursų organizatorė atsakingai pareikšti, kad daugiau fotokonkursų nei mažyliams, nei tėveliams forume nebebus iš viso, nes tai finansiškai labai nuostolinga ir dalyviai labai nedrausmingi.
Tik kaip ir žadėjom, ištesėsim pažadą ir šiandien paskelbsim paskutinį, jūsų pačių išsirinktą fotokonkursą balandžio mėnesiui. Daugiausia šįkart balsavote už 6-ąjį variantą - "Su ženklu "S""(tai bus forumo dalyvių, arba jų vyrų, arba vaikų intymios, pikantiškos nuotraukytės ir pan., žodžiu rinksim gražiausią užpakaliuką... ) Patys pasirinkot Dabar bėkit ieškoti tinkamų nuotraukyčių konkursui, o kas dar neturit - pozuokit, režisuokit. Beje, prizai tokie pat pikantiški, kaip ir konkurso tema
QUOTE(Fasolka @ 2005 04 01, 04:58)
Labaaaaaaaaaaaaai aciu visom vsiom kam patiko Timkos tevelis ir bobute.. Aciu uz balsus
Bet paciau tikrai balsu truko.. labai sunku buvo apsispresti, balsavau beveik burtu budu..
Bet paciau tikrai balsu truko.. labai sunku buvo apsispresti, balsavau beveik burtu budu..
Fasolka sveikinu nuotrauka nereali
Ogo, geras konkursas, tik ,kad subine mano negrazi daba
Aureja
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 01, 12:23)
Ir nepasidurkite ant Mamūškės balandžio 1-os pokšto - dėl konkurso "Tėveliams ir mažyliams"! Galiu kaip konkursų organizatorė atsakingai pareikšti, kad daugiau fotokonkursų nei mažyliams, nei tėveliams forume nebebus iš viso, nes tai finansiškai labai nuostolinga ir dalyviai labai nedrausmingi.
Aurėja, tikiuosi, tai pokštas? Jeigu ne pokštas - tai negerai darote. Tegul būna konkursai-parodos, su balsavimais, rinkimais - kam iš viso tie prizai reikalingi? Nebus prizų - nebus nuostolių, visi tai supras. Užtenka prizo virtualaus, "medalio" paraše. Juk pažaisti mes čia ateiname, o ne verslais užsiimti.