jėga, gavau du balsus ne nulį ir ne vieną šauniai jaučiuosi, pirmas konkursinis blynas galima sakyt neprisvilo
Jazau jazau, aukščiausias mano pasiekimas konkurse Pagaliau ne vienas balsas, pakliuvau į dešimtuką Labai dėkoju visiems, kas balsavo Kopa, nežinojai, už ką agituoji Blondine, nuotraukos autoriui mielai perduočiau komplimentus, ale jo nebebėr tarp gyvųjų
Sveikinu Fasolka
P.S. Karbyne, nemiegi? Tu mane aplenkei
Sveikinu Fasolka
P.S. Karbyne, nemiegi? Tu mane aplenkei
Labaaaaaaaaaaaaai aciu visom vsiom kam patiko Timkos tevelis ir bobute.. Aciu uz balsus
Bet paciau tikrai balsu truko.. labai sunku buvo apsispresti, balsavau beveik burtu budu..
O kap medali parasan isideti ?
Bet paciau tikrai balsu truko.. labai sunku buvo apsispresti, balsavau beveik burtu budu..
O kap medali parasan isideti ?
Vajeeeee, nu nesitikėjau ale malonu baisiai Nu ką, brondzos medalį turiu, sidabro irgi, dabar sieksim aukso
Dekui visoms kurios už mane balsavo
Ir sveikinu Fasolką ir Strielką
Dekui visoms kurios už mane balsavo
Ir sveikinu Fasolką ir Strielką
QUOTE(Erszebeth @ 2005 04 01, 00:13)
Jazau jazau, aukščiausias mano pasiekimas konkurse Pagaliau ne vienas balsas, pakliuvau į dešimtuką Labai dėkoju visiems, kas balsavo Kopa, nežinojai, už ką agituoji
Erszebeth, dabar jau neišsisuksi
Pavydžiu Tau nuotraukos tokios gražios
Sveikinu
Pirmąsias tris vietas SVEIKINU Tikrai gražios nuotraukos Fasolka, aš Tau daviau balsą
Sveikinu laimėtojas!!!!!
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 31, 19:45)
Ji rašė apie manee... ankstesniam konkurse aš ir nė vieno balso negavau.
Nė balseelio ...
Nė balseelio ...
nu ko jus cia dabar taip As apie pirmaji konkursa kalbejau, o kaip zinia, jame nei vino balso negavo keletas mamu del to ir nenorejau izeisti nieko ir neisadviau kas cia taip save reklamavo
Sveikinimai dideliausi laimetojoms , o as einu paziuret ar gavau nors viena balsa
oo, net trys balsai
oo, net trys balsai
QUOTE(Mamūškė @ 2005 04 01, 09:59)
mamytes, o ko nesiunciat nuotrauku i naujaji konkursa- skirta Teveliams ir vaikuciams mes ten kol kas tik vienos patvirtintos
O kur tas konkursas? Aš kolkas jo nematau
Oi Mamūške, nu nu nu!