Įkraunama...
Įkraunama...

Kai aš mažas buvau

jėga, gavau du balsus clap.gif ne nulį ir ne vieną clap_1.gif šauniai jaučiuosi, pirmas konkursinis blynas galima sakyt neprisvilo laugh.gif
Atsakyti
Jazau jazau, aukščiausias mano pasiekimas konkurse clap.gif Pagaliau ne vienas balsas, pakliuvau į dešimtuką clap.gif Labai dėkoju visiems, kas balsavo wub.gif Kopa, nežinojai, už ką agituoji drinks_cheers.gif Blondine, nuotraukos autoriui mielai perduočiau komplimentus, ale jo nebebėr tarp gyvųjų cry.gif

Sveikinu Fasolka thumbup.gif

P.S. Karbyne, nemiegi? biggrin.gif Tu mane aplenkei aggressive.gif
Atsakyti
Labaaaaaaaaaaaaai aciu visom vsiom kam patiko Timkos tevelis ir bobute.. Aciu uz balsus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bet paciau tikrai balsu truko.. labai sunku buvo apsispresti, balsavau beveik burtu budu..
O kap medali parasan isideti blush2.gif ax.gif ax.gif ?
Atsakyti
Vajeeeee, nu nesitikėjau ale malonu baisiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu ką, brondzos medalį turiu, sidabro irgi, dabar sieksim aukso thumbup.gif
Dekui visoms kurios už mane balsavo 4u.gif
Ir sveikinu Fasolką ir Strielką 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 04 01, 00:13)
Jazau jazau, aukščiausias mano pasiekimas konkurse  clap.gif Pagaliau ne vienas balsas, pakliuvau į dešimtuką  clap.gif Labai dėkoju visiems, kas balsavo  wub.gif Kopa, nežinojai, už ką agituoji  drinks_cheers.gif

Erszebeth, dabar jau neišsisuksi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Pavydžiu Tau nuotraukos tokios gražios mad.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sveikinu victory.gif

Pirmąsias tris vietas SVEIKINU 4u.gif 4u.gif Tikrai gražios nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif Fasolka, aš Tau daviau balsą rolleyes.gif
Atsakyti
Karbyne, aplodismentai clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Sveikinu laimėtojas!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 31, 19:45)
Ji rašė apie manee... ankstesniam konkurse aš ir nė vieno balso negavau.
Nė balseelio ... user posted image
user posted image

nu ko jus cia dabar taip umn.gif As apie pirmaji konkursa kalbejau, o kaip zinia, jame nei vino balso negavo keletas mamu ax.gif del to ir nenorejau izeisti nieko ir neisadviau kas cia taip save reklamavo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai dideliausi laimetojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o as einu paziuret ar gavau nors viena balsa doh.gif

oo, net trys balsai nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chilli: 01 balandžio 2005 - 08:41
na ir mano nuotrauka neliko nepastebeta ax.gif nors 3 balsus gavau tongue.gif

mamytes, o ko nesiunciat nuotrauku i naujaji konkursa- skirta Teveliams ir vaikuciams g.gif mes ten kol kas tik vienos patvirtintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2005 04 01, 09:59)
mamytes, o ko nesiunciat nuotrauku i naujaji konkursa- skirta Teveliams ir vaikuciams g.gif mes ten kol kas tik vienos patvirtintos g.gif

O kur tas konkursas? g.gif Aš kolkas jo nematau sad.gif
Atsakyti
Oi Mamūške, nu nu nu! thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti