Karbyne, ką tu ty redaguoji, vis viena tavo postą jau pacitavau
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 31, 19:05)
Tai kad tik aštunta vakaro, koks dar miegas?
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 31, 20:06)
Karbyne, ką tu ty redaguoji, vis viena tavo postą jau pacitavau
Išdavikė
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 31, 20:08)
Tai kad tik aštunta vakaro, koks dar miegas?
Kada noriu, tada miegu. O daba negaliu niekaip...
Tu suluošinai maano sveikatą
Beje, aš balsavau (čia kad labai nuo temos nenukrypt)
Taip įtaigiai žiovauji, kad ir mane užkrėtei Kaip dabar rezultatų sulauksiu? Kadangi forumo laikrodžiai vėluoja, tai jie bus ne 24, o 1 valandą
Aš irgi balsavau (tiksliau, mano atžalėlė).
Aš irgi balsavau (tiksliau, mano atžalėlė).
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 31, 20:18)
Taip įtaigiai žiovauji, kad ir mane užkrėtei Kaip dabar rezultatų sulauksiu? Kadangi forumo laikrodžiai vėluoja, tai jie bus ne 24, o 1 valandą
Negrybauja Reikia pasitaisyti ir viskas bus gerai, paskaityk va čia: http://www.supermama...topic=2011&st=0
Ir tada nereikės rezultatų taip ilgai laukti
QUOTE(Dikė @ 2005 03 31, 22:17)
Negrybauja Reikia pasitaisyti ir viskas bus gerai, paskaityk va čia: http://www.supermama...topic=2011&st=0
Ačiū Vadinasi, sulauksiu
Liko 1 minutė iki rezultatų
Nežinau kam, bet dėkoju už tuos 3 balsiukus
Ir sveikinu nugalėtojas
Ir sveikinu nugalėtojas
Sveiki, ką tik baigėsi vienas smagiausių fotokonkursų - Kai aš mažas buvau, atgaivinęs daug gražių, šiltų vaikystės prisiminimų! Džiugu, kad taip gerai pažįstate koleges supermamas, jog net sugebėjote atpažinti vienos kitas vaikystės nuotraukose
Kviečiame visus į iškilmingą laimėtojų apdovanojimą:
I-ąją vietą užėmė be jokios abejonės populiariausia, daugiausia dėmesio sulaukusi ir visų išgirtoji nuotrauka - Ooooooplia-lia-lia, kokia gili balia-lia!
[attachmentid=16840]
Fasolka, sveikiname, apdovanojame firminiu supermama.lt aukso medaliu
[attachmentid=16843]
Ir kviečiame artimiausiu metu atsiimti prizą dovanų čekį (20 lt.) apsipirkti vaikų prekių parduotuvėje ČIPOLINAS!
II-ąją vietą užėmė smagi, pikantiška ir daugeliui labai patikusi nuotrauka - Rupūžės paparaciai ir čia mane pagavo!
[attachmentid=16841]
Ewa, sveikiname ir įteikiame firminį supermama.lt sidabro medalį
[attachmentid=16844]
Bei kviečiame atsiimti prizą šaunią firminę www.supermama.lt kuprinę!
III-ąją vietą užėmė žavioji - Olialia...Vakaro žinių mergaitė!
[attachmentid=16842]
Strielka, dideliausi sveikinimai ir firminis supermama.lt bronzos medalis!
[attachmentid=16845]
Lamėtojams triskart - valio valio valio!
Medalius siūlome garbingai nešioti ir didžiuotis pasiekimais savo parašuose, o dėl prizų atsiėmimo parašykite asmeninius laiškučius SuperMamai
Ačiū visiems dalyviams, vertintojams, balsuojantiems ir palaikantiems! Lauksime jūsų kituose fotokonkursuose!
Kviečiame visus į iškilmingą laimėtojų apdovanojimą:
I-ąją vietą užėmė be jokios abejonės populiariausia, daugiausia dėmesio sulaukusi ir visų išgirtoji nuotrauka - Ooooooplia-lia-lia, kokia gili balia-lia!
[attachmentid=16840]
Fasolka, sveikiname, apdovanojame firminiu supermama.lt aukso medaliu
[attachmentid=16843]
Ir kviečiame artimiausiu metu atsiimti prizą dovanų čekį (20 lt.) apsipirkti vaikų prekių parduotuvėje ČIPOLINAS!
II-ąją vietą užėmė smagi, pikantiška ir daugeliui labai patikusi nuotrauka - Rupūžės paparaciai ir čia mane pagavo!
[attachmentid=16841]
Ewa, sveikiname ir įteikiame firminį supermama.lt sidabro medalį
[attachmentid=16844]
Bei kviečiame atsiimti prizą šaunią firminę www.supermama.lt kuprinę!
III-ąją vietą užėmė žavioji - Olialia...Vakaro žinių mergaitė!
[attachmentid=16842]
Strielka, dideliausi sveikinimai ir firminis supermama.lt bronzos medalis!
[attachmentid=16845]
Lamėtojams triskart - valio valio valio!
Medalius siūlome garbingai nešioti ir didžiuotis pasiekimais savo parašuose, o dėl prizų atsiėmimo parašykite asmeninius laiškučius SuperMamai
Ačiū visiems dalyviams, vertintojams, balsuojantiems ir palaikantiems! Lauksime jūsų kituose fotokonkursuose!
Dar manau, kad ir 1, ir 3 vietos laimėtojai taip pat turėtų gauti kažką iš Supermama.lt atributikos