Kokios šiltos, tikros ir nostalgiškos visos šios nuotraukytės. Su "dūšia", ko, deja, nepasakysi apie daugelį šiandieninių - spalvotų ir skaitmeninių.
Man pirmoj vietoj, be konkurencijos - "dūšios ištremtų vaikų". Ei, tokią nuotrauką, su tokiu pavadinimu į rimtas parodas reikia...
Perduokit šios nuotraukos autoriui kuo dideliausią pagyrą.
O aš tai turbūt vėl gausiu kokį vieną balsiuką su savo foto bet bent jau būsiu sudalyvavusi
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 29, 23:32)
Skubu...
QUOTE(Kopa @ 2005 03 25, 10:14)
"Ne ožiai čia bliauna, ne vėjai staugia - tai sielos rauda kaiman ištremtų vaikų..."Šita nuotrauką kažkokius kirbirbir širdelėj kelia. Ten tokia erdvė, laisvė, ramybė
QUOTE(blondine @ 2005 03 29, 23:34)
Kokios šiltos, tikros ir nostalgiškos visos šios nuotraukytės. Su "dūšia", ko, deja, nepasakysi apie daugelį šiandieninių - spalvotų ir skaitmeninių.
Man pirmoj vietoj, be konkurencijos - "dūšios ištremtų vaikų". Ei, tokią nuotrauką, su tokiu pavadinimu į rimtas parodas reikia...
Ir Tau patiko?? Faina, nes man ji nereali, tai dar kartą paagituosiu atkreipti dėmesį į šią nuotrauką
Ir as jau prabalsavau!!!
Daugiau tokiu konkursu reikia Bet kas yra negerai - tai kad tik 3 balsus duoda, kei reikia kokiu 10... Labai jau grazios tos nuotraukos, jau ne pirma diena ziurejau, ziurejau, vis negalejau geriausios issirinkt
Man labiausiai patiko ta, kur "Duokit dar... suvalgysiu"
Daugiau tokiu konkursu reikia Bet kas yra negerai - tai kad tik 3 balsus duoda, kei reikia kokiu 10... Labai jau grazios tos nuotraukos, jau ne pirma diena ziurejau, ziurejau, vis negalejau geriausios issirinkt
Man labiausiai patiko ta, kur "Duokit dar... suvalgysiu"
jeigu tu ją nušausi, man teks jos vaikus augint
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 29, 22:31)
Jau du balsus tikrai turi
Bet gal geriau nusisauk dabar pati, nes kitaip as tave nusausiu
Bet gal geriau nusisauk dabar pati, nes kitaip as tave nusausiu
Matau savu neturi, tai ko cia purkshtauji
Greiciau konkursas baigtusi, idomu kas laimes-itariu opliaaaaaaaaaaa
Greiciau konkursas baigtusi, idomu kas laimes-itariu opliaaaaaaaaaaa
QUOTE(Chilli @ 2005 03 29, 17:47)
pasakysiu - kai kas kai kuriam konkurse taip agitavo uz savo foto, ir negavo man rodos nei vieno balso.. taigi,pamastykit, ar verta taip daryti
Jokeme konkurse neprašiau kad už mane kas balsuotu, nerašinėju jokių AŽ, dalyvaju tik dėl idomumo, bet viename negavau nė vieno balso, ar tai reiškia, kad kažkur agitavau už savo nuotaruką? Tiesiog buvo kur kas gražensių nuotraukų...
Bet... Kiek teko pastebėti (nekalbu apie savo nuotrakas), kartais balsų surenka mažiau gražesnės ir įdomensės nuotraukos nei paprastos ir niekuo neišsiskiriančios
QUOTE(Aistilė @ 2005 03 31, 08:20)
bet viename negavau nė vieno balso, ar tai reiškia, kad kažkur agitavau už savo nuotaruką?
ne apie tave rasiau
QUOTE(Chilli @ 2005 03 31, 09:25)
Ji rašė apie manee... ankstesniam konkurse aš ir nė vieno balso negavau.
Nė balseelio ...
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 31, 18:45)
Ji rašė apie manee... ankstesniam konkurse aš ir nė vieno balso negavau. Nė balseelio ...
Neeee - mane, mane, mane Nors aš, kiek konkursuose dalyvavau, vis po 1 balsą gaudavau - užtat kaaaaip reklamavausi (tame paskutiniame)
QUOTE(Erszebeth @ 2005 03 31, 19:52)
Neeee - mane, mane, mane Nors aš, kiek konkursuose dalyvavau, vis po 1 balsą gaudavau - užtat kaaaaip reklamavausi (tame paskutiniame)
Ach tai čia per tave man nesimiega? Ach tai čia taaavo kaltės naštą tempiu?