pasakysiu - kai kas kai kuriam konkurse taip agitavo uz savo foto, ir negavo man rodos nei vieno balso.. taigi,pamastykit, ar verta taip daryti
aš taip pat prisidedu prie skanduotės, nes dar šiandien ryte mačiau tą užrašą ir nuotrauką o už saviškę balsuot tai net minties nebuvo, tad tik dabar ir sužinojau, kad negalima man tai daug įdomiau bus sužinoti, kiek balsavo už mane
nu ka ir as maciau ta parasa, bet pasakysiu va ka: as uz ta nuotrauka dar ryte prabalsavau , nemacius buvau net jokiu nuorodu nieko , nes man ji labai faina
manau sistema yra tokia, kad gali viesintis kiek nori, jei jau man nepatiks, tai niekas manes uz ja ir neprivers balsuoti
manau sistema yra tokia, kad gali viesintis kiek nori, jei jau man nepatiks, tai niekas manes uz ja ir neprivers balsuoti
as tai niekur nedalyvauju konkursuose , tai neturiu del ko ir plesytis , zinau, kad mano fotkes man pacios paciausios, as geriau i kitus pasizvalgyisu ir kitus ivertinsiu
Tiek nauju sauniu foto atsirado.. visai pasiemtusi.. uz 20 gal balsuociau.. bet siaip netaip prabalsavau.. oi sunku buvo...
Labai puikus konkursas Labai grazios nuotraukytes!!!
Šitame konkurse siaubingai sunku balsuoti buvo, visą dieną mąsčiau Bet net ir nežinau ar už geriausias man nuotraukas prabalsavau, na tiesiog pasimečiau, pritrūko man balsų bent jau kokių 5
QUOTE(ewa @ 2005 03 29, 19:45)
Šitame konkurse siaubingai sunku balsuoti buvo, visą dieną mąsčiau Bet net ir nežinau ar už geriausias man nuotraukas prabalsavau, na tiesiog pasimečiau, pritrūko man balsų bent jau kokių 5
aš tai balsavau ne už nuotraukas-favorites, bent jau man taip atrodo
Taure, atpazinau tave
Prabalsavau. Tiesiog peržiūrėjau(ne pirmą kartą..) ir žvilgsnis užkliuvo, nostalgija kažkokia...
"Pereinam prie plano B:
Mašiną iš jų mes jau atėmėm. Dabar reikia pradėti verkti - jie mums dar ir saldainių nupirks..."
"Ne ožiai čia bliauna, ne vėjai staugia - tai sielos rauda kaiman ištremtų vaikų..."
"Oooooooooplia-lia-lia, kokia gili balia-lia-lia"
"Pereinam prie plano B:
Mašiną iš jų mes jau atėmėm. Dabar reikia pradėti verkti - jie mums dar ir saldainių nupirks..."
"Ne ožiai čia bliauna, ne vėjai staugia - tai sielos rauda kaiman ištremtų vaikų..."
"Oooooooooplia-lia-lia, kokia gili balia-lia-lia"
QUOTE(Aistilė @ 2005 03 29, 07:54)
Aš apie prizus visai negaloju, man smagu dalyvauti, o tegul laimi ta nuotrauka, kuri iš tiesų yra gražiausia...
O aš net negaliu pagalvot kaip teks gyventi jei nelaimėsiu...
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 29, 23:26)
Jau du balsus tikrai turi
Bet gal geriau nusisauk dabar pati, nes kitaip as tave nusausiu