Įkraunama...
Įkraunama...

Kai aš mažas buvau

Aš taip pat biggrin.gif smagu dalyvauti, smagu matyti kitų vaikystės nuotraukas, juk tikrai ne dažnai tokia proga pasitaiko thumbup.gif
QUOTE(Aistilė @ 2005 03 29, 06:54)
Aš apie prizus visai negaloju, man smagu dalyvauti, o tegul laimi ta nuotrauka, kuri iš tiesų yra gražiausia...

Atsakyti
Aš irgi prabalsavau už:
1) mergytę, kuri laiko katę už uodegos
2) mergytę, kuri vištas praganė
3) mergytę, kuri joja kaip tikra lietuvaitė biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš prabalsavau smile.gif

Nors ir pati dalyvauju, bet nieko laimėti nesitikiu... bet gražu pažiūrėti į nuotraukytes smile.gif
Atsakyti
smurka, a ten kur vonioje ar tik ne tu ax.gif , nu jau tokia panasi mirksiukas.gif

ale persiprasau jei ka nors isdaviau 4u.gif , gal cia sifrovkes ir paviesinimai autoriu uzdrausti doh.gif
Atsakyti
As savo balsus atidaviau uz mano manymu pacias geriausias nuotraukas:
1. Velnias ir vel i kazka isisedau
2. Rupuzes paparaciai .........
3. Ooooooo plia -lia - lia, kokia gili ba - lia ( na kazkas tokio)
Atsakyti
Priminimas fotokonkursų dalyviams:

i 
10. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose. Už šios taisyklės nepaisymą konkurso dalyvis gali būti diskvalifikuotas.

tai buvo ištrauka iš bendrųjų fotokonkursų taisyklių (visas jas galite rasti ČIA:)

Pastebėję pažeidimą, praneškite moderatoriams. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 03 29, 10:18)
smurka, a ten kur vonioje ar tik ne tu ax.gif , nu jau tokia panasi mirksiukas.gif

ale persiprasau jei ka nors isdaviau 4u.gif , gal cia sifrovkes ir paviesinimai autoriu uzdrausti doh.gif

smurka fotokonkursuose nedalyvauja 4u.gif
Dalyvių sąraše jos nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2005 03 29, 09:15)
Prabalsavau... rolleyes.gif Buvo laaaabai sunku išsirinkti ax.gif

O as jau 3 diena sedziu ziuriu - ir negaliu issirinkt... doh.gif Visos grazios labai, vaikai visada visi grazus... rolleyes.gif
As irgi dalyvauju... blush2.gif
O del parasu - visiskai pritariu - nesamone kazkokia, gerai, kad dar balsuot neleidziama uz savo nuotrauka... g.gif
Atsakyti
aš net nemačiau, kas tokius parašus įsideda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 29, 15:52)

As sitam irgi nemaciau konkursui, maciau kazkokiam kitam, pries menesi, taip ir buvo prirasyta parase "BALSUOKITE UZ MUS!!!"
Man tai nekaip atrodo... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 29, 14:52)

O aš mačiau laugh.gif Vakar toks parašas buvo, šiandien - nėr. Niko neprisimenu, užtat nuotrauką, už kurią buvo agituojama - puikiausiai biggrin.gif Tai ką man dabar daryt - skųsti-neskųsti-skųsti-neskųsti... blush2.gif O gal taip padarom - mergyt, balsuok už mane, tada neskųsiu megalol.gif Tik vat savo nuotraukos negaliu parodyti - diskvalifikuos g.gif Vadinasi, nieko neišeis. Na bet bala nematė - neskųsiu schmoll.gif Apsiribosim: gė-da, gė-da, gė-da hah.gif (supras kam reikės)
Atsakyti
Aš vakar mačiau bent porą tokių parašų - dideliausiom raidėm raudonai "Balsuokite už mane" ir nuoroda į foto - nepatiko, ale neskųsiu ax.gif
ir tikrai kaip Erszebeth rašo - šiandien jo nėra biggrin.gif Prisidėsiu prie skanduotės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhe: 29 kovo 2005 - 16:45