Įkraunama...
Įkraunama...

Kai aš mažas buvau

QUOTE($kristina$ @ 2005 03 24, 22:03)

ir dar noriu paklausti ar ne per vėlu bus, jei savo nuotrauką išsiųsčiau po švenčių? visos nuotraukos mano pas tėvus, tik per šventes nuvažiuosim,tada ir pasiimčiau.
toookia nuotrauką turiu, gaila būtų nesudalyvauti  rolleyes.gif

atsakys kas nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 03 25, 21:22)
atsakys kas nors  ax.gif

Oi lauksim lauksim mes kristinos lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE($kristina$ @ 2005 03 25, 20:22)
atsakys kas nors  ax.gif

terminai, kaip visada, nurodyti konkurso aprašyme: "Nuotraukas konkursui pateikti galėsite: 2005 03 20 - 2005 03 27. <...> Balsuosime už tris labiausiai patikusias forumo dalyvių vaikystės nuotraukas 3 dienas: 2005 m. kovo 27-30 d. "
Vadinasi, paraiškai užpildyti paskutinė diena yra kovo 26-oji, šeštadienis, iki 24 val. O 00:00 val., 27 d. (sekmadienį), automatiškai įsijungia balsavimas ir paraiškos nebepriiminėjamos.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 03 25, 22:56)
terminai, kaip visada, nurodyti konkurso aprašyme: "Nuotraukas konkursui pateikti galėsite: 2005 03 20 - 2005 03 27. <...> Balsuosime už tris labiausiai patikusias forumo dalyvių vaikystės nuotraukas 3 dienas: 2005 m. kovo 27-30 d. "
Vadinasi, paraiškai užpildyti paskutinė diena yra kovo 26-oji, šeštadienis, iki 24 val. O 00:00 val., 27 d. (sekmadienį), automatiškai įsijungia balsavimas ir paraiškos nebepriiminėjamos.

Labai gaila, kad nuotraukos priimamos tik viena savaite. Kazkaip jau super trumpas laiko tarpas duotas sad.gif . As ir norejau sudalyvauti, bet vaikystes nuotraukos pas tevus, po svenciu buciau atsivezus, bet kad .... cry.gif
Atsakyti
Bet iš tikrųjų kokia neteisybė - į kažkokį kvailą konkursą "Veidrodėli, pasakyk" nuotraukos buvo priimamos kokį mėnesį turbūt, nors nelabai ir padidėjo jų skaičius g.gif O čia tik savaitė blush2.gif
Atsakyti
Ech, išsiunčiau ir aš savo nuotraukėlę į šį konkursą wub.gif
Aišku į laurus nepretenduoju, bet sudalyvaut vistiek norėjosi ax.gif
Gal moderatoriai FOTO patvirtins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 22, 15:01)
Ir mano nepatinka, bet nu ir kas smile.gif

Man tai visos patinka, vadinas ir tavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veda @ 2005 03 26, 00:11)
Labai gaila, kad nuotraukos priimamos tik viena savaite. Kazkaip jau super trumpas laiko tarpas duotas  sad.gif . As ir norejau sudalyvauti, bet vaikystes nuotraukos pas tevus, po svenciu buciau atsivezus, bet kad ....  cry.gif

Bet juk senių seniausiai buvo rašyta, kad šitas konkursas bus. Aš irgi neturėjau nė vienos savo vaikystės nuotraukos, bet kadangi jau gerą mėnesį visi skalambijo, kad bus bus bus šitas konkursas tai ir parsivežiau.
Man regis savaitės tikrai pakanka, nuotraukai išsiųsti g.gif Va su Veidrodėli pasakyk, tai tikra nesamonė gavosi, o čia kaip tik viskas labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2005 03 26, 10:21)
Bet iš tikrųjų kokia neteisybė - į kažkokį kvailą konkursą "Veidrodėli, pasakyk" nuotraukos buvo priimamos kokį mėnesį turbūt, nors nelabai ir padidėjo jų skaičius g.gif O čia tik savaitė blush2.gif

neteisybĖ baisingiausia.
aš apie šį konkursą žinojau jau seniai, bet kas iš to, nebuvo galimybių per tą laiką važiuoti jų atsivešti.
na ir bala nematė
Atsakyti
Dar kokių naujų daug gražių thumbup.gif su eilėraštukais biggrin.gif ax.gif Bus labai sunku išsirinkt g.gif
Atsakyti
vakar vakare is darbo grizusi issiunciau savo nuotrauka - o ji vis dar nepatvirtinta... Nu issiunciau as apie 10.30... Cia nepervedzius laikrodzio. Gal per velai? g.gif
Tai dabar jau nebepatvirtins? cry.gif
Atsakyti
Ir aš dalyvauju blush2.gif
Atsakyti