Įkraunama...
Įkraunama...

Kai aš mažas buvau

"Ne ožiai čia bliauna, ne vėjai staugia - tai sielos rauda kaiman ištremtų vaikų..."Šita nuotrauką kažkokius kirbirbir širdelėj kelia. Ten tokia erdvė, laisvė, ramybė thumbup.gif

Dėl kitų dar neapsisprendžiau,
"Bagažas jau čia, o kur gi vairuotojas?"-visi skubėdavo prie savo mašinos nusifotografuoti biggrin.gif biggrin.gif

"opa opa opapa - daug nanainių - tai jėga!" , "Niu nelipk ant manęs, juk aš ne šunienė wink.gif"Tikraskaimo kiemas, daržinė thumbup.gif

".noriu būt sveikutė
nors esu mažutė
nebaisu man niekas
net ir ši tetutė smile.gif" seselės kepurė thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif

"Oooooooooplia-lia-lia, kokia gili balia-lia-lia" irgi faiana.
Atsakyti
Išsiunčiau ir aš savo foto, pažiūrėsiu ar pavyko g.gif , jei ne,- eilinį kartą prašysiu supermamos pagalbos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 25 kovo 2005 - 09:25
Dar faina ta mergytė ant triratuko smile.gif O jau triratukas toks wub.gif senovinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2005 03 24, 18:35)
per kiek laiko patvirtinama nuotrauka? as vis dar laukiu... lygtais viska gerai padariau g.gif

tai man is naujo viska daryt? jau antra diena prie napatvirtintu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2005 03 25, 12:11)

o ką rašo?
gal netinka plotis ar aukštis unsure.gif
Atsakyti
640x370, 28803 baitai, nebent permaža galėtų būti smile.gif ir šriftas lietuviškas... kai užvedi ant nuotraukos rašo "tvirtinama", bet negi taip ilgai?
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2005 03 25, 12:31)
640x370, 28803 baitai, nebent permaža galėtų būti smile.gif ir šriftas lietuviškas... kai užvedi ant nuotraukos rašo "tvirtinama", bet negi taip ilgai?

tada net nežinau unsure.gif ten rašo, kad max failo dydis gali būti 500000, tai tavo tikrai nedidelė nuotrauka g.gif
Gal pabandyk parašyti Aurėjai AŽ blush2.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo, nuskanavau nuotaruka, dydis lyg ir geras, kai prisegiau, labai ilgai galvojo, bet nieko nesugalvojo. Tuomet pakeičiau nuotraukos dydi, ir iš karto priėmė, ir jau dabar puikuojuosi tarp visų nuotraukų, o šiaip kankinausi gal kelias dienas kol pavyko.
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2005 03 25, 12:11)

QUOTE(mazaaudrute @ 2005 03 25, 12:31)

sorry už neoperatyvumą, bet labai sergu, tai prie kompo sunku sėdėt cry.gif
Mazaaudrute, tavo nuotrauka nebuvo patvirtinta iškart todėl, kad pagal bendrasias fotokonkursų taisykles (šiuo atveju nr.8) numatyta netvirtinti nuotraukų, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
Jei gali, atskirk tas dvi nuotraukas, palikdama tik vieną (vaikystės foto) - beje, ji nuostabi, ir idėja buvo labai įdomi taip sujungti nuotraukas wub.gif bet gal kitam konkursui. Ir pergalvok pavadinimą. Tuomet tikrai bus patvirtinta. Laukiam, sėkmės!

p.s.: Natasha, tavo nuotraukytei reikia apkirpti didžiulį baltą foną tik tada galima bus ją tvirtinti. Apkarpiusi pildyk iš naujo paraišką. Lauksim smile.gif

Franc, nuotrauka šiam konkursui turėtų būti būtent mamos vaikystės (jei forumo dalyvis tėtis - tuomet tėčio vaikystės), ne mūsų mažylių. Jiems mes skyrėme ir skirsime dar daug konkursų ax.gif
Atsakyti
Labutis. Aš irgi įdėjau savo vyro vaikystės nuotrauką, bet nežinau kada jos laukti, kokio patvirtinimo ar ko čia reikia laukti? Ir dar - vienas dalyvis gali įdėti tik vieną nuotraukytę? Ačiū.
Atsakyti
Vienas dalyvis gali įdėti tik vieną nuotraukytę ax.gif
man tai patinka visos nuotraukos, o labiausiai tai aišku, saviškė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenifer27 @ 2005 03 25, 15:50)
Labutis. Aš irgi įdėjau savo vyro vaikystės nuotrauką, bet nežinau kada jos laukti, kokio patvirtinimo ar ko čia reikia laukti? Ir dar - vienas dalyvis gali įdėti tik vieną nuotraukytę? Ačiū.

patikrinau, bet paraiška neužpildyta teisingai. Nei pavadinimo nėra, nei nuotrauka neprisikabino. Pildyk iš naujo, sumažinusi nuotrauką ir nepamiršk pavadinimo lietuviškomis raidėmis parašyti. Sėkmės!
Atsakyti