Įkraunama...
Įkraunama...

Kai aš mažas buvau

Man irgi visos nuotraukos tokios mielos, tokios šiltos, tokios savos smile.gif Atrodo kad savo darželiokus visus sutikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 03 23, 22:12)
Nu pastabūs žmonės ir tiek user posted image

gun_bandana.gif
Atsakyti
nigalima taip cry.gif
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 23, 23:16)

Atsakyti
Šitam konkurse bus sunku išsirinkti už ką balsuoti, tiek daug gražių nuotraukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2005 03 23, 23:16)

Še tau slap.gif
QUOTE(Mazhulele @ 2005 03 23, 23:32)
nigalima taip  cry.gif

Taigis, kad nigalima user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2005 03 23, 23:33)
Šitam konkurse bus sunku išsirinkti už ką balsuoti, tiek daug gražių nuotraukų  thumbup.gif

Pritariu mirksiukas.gif (nors as jau rasiau, kad bus sunku isrinkti uz ka balsuoti tongue.gif )
Atsakyti
O kodel mano nuotrauka vis dar neparvirtinta? g.gif g.gif g.gif sad.gif
Atsakyti
per kiek laiko patvirtinama nuotrauka? as vis dar laukiu... lygtais viska gerai padariau g.gif
Atsakyti
mano patį pirmą balsą gaus nuotrauka su pavadinimu "obana"
man ji thumbup.gif

ir dar noriu paklausti ar ne per vėlu bus, jei savo nuotrauką išsiųsčiau po švenčių? visos nuotraukos mano pas tėvus, tik per šventes nuvažiuosim,tada ir pasiimčiau.
toookia nuotrauką turiu, gaila būtų nesudalyvauti rolleyes.gif
Atsakyti
Nuotraukos tikrai thumbup.gif . Turbūt reikės balsuoti burtų kelių g.gif .
Atsakyti
Konkursas ir nuotraukos thumbup.gif

Bandziau isrinkti favorites:
kur paparaciai pagavo thumbup.gif
gera jum ten laisveje thumbup.gif thumbup.gif
sielos rauda kaiman ištremtų vaikų...thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vaikai tose nuotraukose labai labai israiskingi wub.gif
Atsakyti
Ypač užkabino viena nuotrauka - "Noriu būt sveikutė, nors esu....." - na tokiu sovietiniu realizmu dvelkia, iškart prisimena ne tik tų laikų poliklinikos, "baisios" seselės, bet ir propagandiniai reportažai per TV, eilės prie "sasyskų", Lenino portretai klasėje... Labai įdomi dokumentinė nuotrauka thumbup.gif Būtų įdomu pamatyt ir su spaliukais, pionieriais, traktoriais-bielorusais ir panašių fotkių tongue.gif Beje, aš kaip tik norėjau siųsti konkursui nuotrauką traktoriuje - bet ta, kurią atrinkau, buvo ryškesnė tongue.gif Gaila, kad negalima dviejų blush2.gif
Atsakyti