QUOTE(Liolika @ 2007 12 26, 22:32)
o is kur juos siunteisi?as ir noriu tik reik mazesnio dydzio,gal yra?
Merginos, gal kas pirkot batus is butyk.pl? man iskilo klausimelis del dydzio - siaip nesioju 39-40, o pagal lenku instrukcijas kai ismatavau koja, tai gaunasi, kad pas juos turi buti 41, bet as niekada 41 neturejau batu kaip ten su tais dydziais??
kokiu groziu yra apatinio trikotazo puslapiukuose ...norejau jusu paklausti, kaip tu groziu kokybe ir kaip su ismierom, nes LT rasti man sunku, o jei randu tai kaineles ohoho
QUOTE(kariatide @ 2008 02 23, 21:35)
kokiu groziu yra apatinio trikotazo puslapiukuose ...norejau jusu paklausti, kaip tu groziu kokybe ir kaip su ismierom, nes LT rasti man sunku, o jei randu tai kaineles ohoho
Del dydziu sunkoka pasakyti, net vienos firmos uzsakius du modelius vienas toks, kitas kitoks Bet kokybe tai gera
na tai reikes ryztis galu gale ir uzsisakyti nors viena pradziai pabandymui
Atsiliepkit, kurios užsisakynėjot iš forever21
man įdomu kaip ten su dydžiais
man įdomu kaip ten su dydžiais
tai nei viena nesat pirkusios?
QUOTE(Vitulka @ 2008 02 27, 17:57)
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 03, 16:24)
tai kad tu klausi lyg apie parduotuve, bet ne lenku, o cia dalinasi ispudziais apie PL (Lenkijos) parduotuves
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 03, 16:24)
aham vitulka, ne sita temyte alaja manrods perka is ten. geriausia klausti toj temoj kur uzsakineja rubus is ten. patars tau viska greit mamytes kitos
ot žiopla
klausiau ir temoj, kurioj užsakynėja, bet
klausiau ir temoj, kurioj užsakynėja, bet
As va siandien pasiemiau savo mazei koinytes ir mazos gal kam reik,11-12cm kojytei,bet manyciau 9-10 tik,rasykit i az
Papildyta:
P.S. pedkelnes emiau 116-122 bet ir nepataikiau,nors ugis berniuko 116 nu bet jas paliksiu panom po namus nors sunesios,o jei kam reik sakykit parduosiu ir jas va tokios jos
Papildyta:
P.S. pedkelnes emiau 116-122 bet ir nepataikiau,nors ugis berniuko 116 nu bet jas paliksiu panom po namus nors sunesios,o jei kam reik sakykit parduosiu ir jas va tokios jos